Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamişsindir ve gerek kalmaz canım, hayırlısı inşallahInsallah kolay gecer monte bende bu ay adetten sonra cektirmeyi dusunuyorum insallah adet olmam bu ay hamileyimdir diyorum ama bat 6 aralik bakalim
aynenn cnm ıns hamılesındırrr bende bu cektrmeyı dusunuyodmm fakat bır ay daha beklemk ıstedm bu ay deyebıldgm herseyı denıcem bakalım ne olckInsallah kolay gecer monte bende bu ay adetten sonra cektirmeyi dusunuyorum insallah adet olmam bu ay hamileyimdir diyorum ama bat 6 aralik bakalim
kasık batmaları normal klomenden kaynaklanıo bulantı yan etkısındevar herkesde olmasada nadirenn gözüküoKasiklarimda batmalar ve mide bulantsi var ama klomenin etkisi diye dusunuyorum bulantida psikolojikmidir
tatlım adetin geçene kadar sakın bunlara kulak asma, her belirti hem adet hem hamişlik belirtisi...bence test bile yapma adetin geçmeden, bu acabalar yüzünden bu ay berna ve ben kötü dağıldık, kendini o psikolojiye sokma lütfenKasiklarimda batmalar ve mide bulantsi var ama klomenin etkisi diye dusunuyorum bulantida psikolojikmidir
aynnenn cnm montecım haklı bu ayy kötüü seyler yasadık ikimzde psıkolojık aasllaa belirti arama derim yıkımı agır oluyo sonra bizden sana tavsıyeetatlım adetin geçene kadar sakın bunlara kulak asma, her belirti hem adet hem hamişlik belirtisi...bence test bile yapma adetin geçmeden, bu acabalar yüzünden bu ay berna ve ben kötü dağıldık, kendini o psikolojiye sokma lütfen
canım merhaba, hastaneye gidiyorumrahim filmi için..sen nasılsın? nasıl oldun iyileştin miSlm kızlar. ayrı kaldık. nasılsınız?
hhaddı bakalım cnm hayırlı haberlerle gel ınsallahben çıkyorum yavaş yavaş, geze geze giderim, müsait olunca yazarım artık size...çook öptüm hoşçakalın
hadi bakalım maraton baslasın bende adetımın 2.ci günü bol kürlü bir güne uyandım ilaveeten eşimede uyguluyorum eşle beraber uygulanan kürlerin daha iyi olacagını düşünüyorum tavsıye ederm sndaKızlar sayfaları artık yavaş yavaş okuyup bitiricem bi günde hepsini okuyamadım işten güçten ama hepinizin azmine hayran kaldım şimdiden :) İnşallah herkes istediği sonuca ulaşır diyerek kendi hikayemi yazıyorum sizlere;
34 yaşındayım geçen yıl bu zamanlar (evli değildim) Bir kontrol esnasında AMH hormonumun 1,5 lar civarında seyrettiğini tespit ettiler.. 6 ayla 3 yıl arasında yumurtalık rezerviniz bitebilir dediler..Hatta evli olmadığım için yumurta dondırmayı bile önerdiler.. O sırada FSH TSH E2 ve diğer bütün testlerim normal rakamlardı.. Sonra tabi ben bu rezerv işini başka doktorlarla kesinleştirdim.. Ve bu yıl Nisan ayında sevgiliyi nikah masasına oturttum hemen doktora gittim yine AMH 1,5 diğer hormonlarım normaldi.. Haziran ayında ovulasyon testiyle çatlama günümü tespit edip hamile kaldım.. 2 ay herşey normal gitti fakat sonra bebeğimin kalbi atmadı ve 6 ağustosta kürtaj oldum. Daha sonra 2 regl dönemi korundum ve 2 ay yine ovulasyon testiyle denemeler yaptım bi sonuç alamayınca yine doktora koştum (reglmin 2 günü) Testlerin yapıldı ve geçtiğimiz c.tesi sonuçlarla beraber doktora gittiğimde hiç de iyi sonuçlarım olmadığını anladım.. Diğerleri döngüsel olsa da AMH değerim bu sefer 0,89 çıkınca ve doktorum bu gebelik olayını hızlandırmamız gerektiğini söyledi.. Muayenede rahim duvarında kalınlaşma olduğu için tam göremediği bi polip veya kürtaj kalıntısından bahsetti ve bunu tam çözmeden tedavi veremeyeceğini söyledi.. Şimdi önümüzdeki reglm bitince şüpheli görüntünün ne olduğunu çözecekmiş daha sonraki regl döneminde de (eğer şüpheler yersizse) ilaç verecekmiş.. Yani 2 ay gibi bi süre kendi imkanlarımla hamile kalmaya çalışacağım.. Bu arada annemin de önerisiyle 5 gün önce soğan kürüne başladım bi denemek istedim.. Diğer bütün kürlere de açığım.. sizinle bu yola baş koymaya hazırım :) Haydi bakalım hayırlısı :)
Bi kere eşime nazar için okunmuş çörekotu içirmiştim kusmuştuhadi bakalım maraton baslasın bende adetımın 2.ci günü bol kürlü bir güne uyandım ilaveeten eşimede uyguluyorum eşle beraber uygulanan kürlerin daha iyi olacagını düşünüyorum tavsıye ederm snda
Bende öyleyim yaa içemiyorum bi türlü bana salataya katabilirsin meyve suyuna katabilirsin dedi ben katmadan içmeye çalışıyorum belki etkisini kaybeder diyeBi kere eşime nazar için okunmuş çörekotu içirmiştim kusmuştu
çöğrek otu yagı agırdır ama kapsül daha iyi sıgır jelatininden olanlar var alabılırsınBi kere eşime nazar için okunmuş çörekotu içirmiştim kusmuştu
bende merak edıormm cok caba nolduu bakalım 5 gbi gelır dıye düşünüyormno_name_ ne yaptı acaba