- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Kist yada miyom olabilir sendeArkadaşlar fsh 10.35.lh 30.65 cikti neanlamaa geliyor yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist yada miyom olabilir sendeArkadaşlar fsh 10.35.lh 30.65 cikti neanlamaa geliyor yardımcı olurmusunuz
Progestan bebek üc aylik oluncaya kadar kullanilmali diyor bazi doktorlarHeyecan ne durumda:)
Az kaldi teste,insallah hayirli haberler aliriz.
Canim evet ben de surekli camasir degistirmek zorunda kaldim ve benim daha yeni bugun bitiyor progestanim. Baya ıslaklık oluyor malesef ve baya rahatsiz ediyor ama bebisler icin her seye deger napalim:)
Progestan bebek üc aylik oluncaya kadar kullanilmali diyor bazi doktorlar
Oo maşallah olmuş baya. Aynen öyle canim. Ama kullanmanin zarari yokmusDoktorum genelde 10.haftada kesiyormus ama benim.ufak bir kanamam oldugu icin devam ettirdi. Suan 13+2 yim. 3 ayi doldurmus oldum.
Hic kullanmayanlari da duydum ama bizlerin durumu farkli diye tedbir amacli da veriyor olabilirler.
Oo maşallah olmuş baya. Aynen öyle canim. Ama kullanmanin zarari yokmus
Ayy az kaldı dünden beri acayip heyecan var. Aman gelsin onlar da katlanırım herşeye normal bi durum olsun yeterkiiii
Amiiiinnnn inşallahh hayırlısıyla görseydik o günleri. Her akıntı olduğumda bi korkuyla gidiyorum tuvalete adet oldum diye. İnşallah olumlu sonuçlanır herkes için deButun dusuncen onun sagligi oluyor,kendinden geciyorsun. Allahim herkese hayirlisiyla yasatsin insallah bu gunleri.
Tesekkur ederim buarada açlık şekerim 106 çıkmış kağıtta sinir gozukuo onunla alakası varmiKist yada miyom olabilir sende
Amiiiinnnn inşallahh hayırlısıyla görseydik o günleri. Her akıntı olduğumda bi korkuyla gidiyorum tuvalete adet oldum diye. İnşallah olumlu sonuçlanır herkes için de
Kızlar adetin 3. günü doktora gittim. Normalde internette okuduğum kadarıyla rahmi incelemek, yumurtalık kistleri için adet döneminde alttan muayene olduklarını yazanlar vardı. Ben de açıkçası biraz da çekinerek gittim çünkü adetliyken nasıl muayene olacağım diye çok utandım. Doktor adetten sonra bakacağını söyledi. Bi taraftan sevindim bir taraftan aklımda soru işareti oluştu, rahim kalınlığı en iyi adette ölçülüyor diye okuduğum için. Sizin doktorunuz adetliyken mi baktı?
Sağollll canım desteklerin için,şimdiye kadar hiç yoktu da o korku adet günü yaklaştıkça bi korkmaya başladım.Eşim de aynı senin gibi , sakın aklına getirme adet olmayı diyo,işte ister istemez bi korku oluyo..Ayy acayip heyecanlandım şimdi bak hemşire test fln deyince,çok az kaldıııı.Sen gittiğin merkezde mi yaptırdın testini canımBenim test verecegim sabahin gecesi ufak bir kanamam oldu. Tabi moralim acayip bozuldu,yine olmadi,olmayacak dedim ve hatta sabah hemsireyi aradim ben test icin gelmeyecegim dedim. O da mutlaka gel,hicbir sey belli olmaz dedi ve cok isteksiz bir sekildi kan verdim. Meger o yerlesme kanamasiymis.
Demem o ki hafif kanama veya lekelenme bile olsa doktor olumsuz konusana kadar asla umudunu kaybetme.
Adet olacakmissin gibi dusunmemeye ve vücuduna o mesaji gondermemeye calis.
Kendimi hazırlamaya çalıştım çok gerildim ama doktora teklif ettim muayene etmesini. O da adetten sonra hem smear alıp hem bakarız dedi. Sanırım iki iş olmasın diyeAdetliyken de muayene oldugum oldu,adetsizken de. Evet ilkinde utaniyorsun ama sonra alisiliyor.
Rica ederim. Ultrasonla Rahime baksın doktor birşey varmı diye. Şeker icin bazi yiyeceklerden uzak durun. Unlu hicbir gida yemeyin. Şeker ve tatlidan uzak durun. Düzelir.Tesekkur ederim buarada açlık şekerim 106 çıkmış kağıtta sinir gozukuo onunla alakası varmi
Sağollll canım desteklerin için,şimdiye kadar hiç yoktu da o korku adet günü yaklaştıkça bi korkmaya başladım.Eşim de aynı senin gibi , sakın aklına getirme adet olmayı diyo,işte ister istemez bi korku oluyo..Ayy acayip heyecanlandım şimdi bak hemşire test fln deyince,çok az kaldıııı.Sen gittiğin merkezde mi yaptırdın testini canım
Bende 4.gün gideceğim yani perşembe günü. Özellikle o gün çağırdı beni neden bende tam olarak bilmiyorum.. evet biraz garip ama var bir bildikleri..Kızlar adetin 3. günü doktora gittim. Normalde internette okuduğum kadarıyla rahmi incelemek, yumurtalık kistleri için adet döneminde alttan muayene olduklarını yazanlar vardı. Ben de açıkçası biraz da çekinerek gittim çünkü adetliyken nasıl muayene olacağım diye çok utandım. Doktor adetten sonra bakacağını söyledi. Bi taraftan sevindim bir taraftan aklımda soru işareti oluştu, rahim kalınlığı en iyi adette ölçülüyor diye okuduğum için. Sizin doktorunuz adetliyken mi baktı?
İşte benimki adetin bitince gel dedi.Bende 4.gün gideceğim yani perşembe günü. Özellikle o gün çağırdı beni neden bende tam olarak bilmiyorum.. evet biraz garip ama var bir bildikleri..
sağollll canımmmmHep destek tam destek
Korku,merak,heyecan hepsi bir arada oluyor. Sen esini dinle bence de
Evet ben gittigim merkezde yaptirdim testimi.
gayet güzel değerlerr :)Adetin 3. Günü test sonuçlarım tsh 1,7. Fsh 6,7 çıkmış. Sanırım normal değerler