- 29 Temmuz 2007
- 1.068
- 1.259
Insallah tatlimm aminnnİnşallah bu forumda hamile kalmayan kimse kalmayacak hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız Allah'ın izniyle bugün çok pozitifim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tatlimm aminnnİnşallah bu forumda hamile kalmayan kimse kalmayacak hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız Allah'ın izniyle bugün çok pozitifim
İnşallah bu forumda hamile kalmayan kimse kalmayacak hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız Allah'ın izniyle bugün çok pozitifim
Saol cnm Allah Razi olsun cumlemize insallah cnm. Rabbim saglikla hayirla kucaklarimiza aldirsin insallah cnm.hepyek-34 canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına almayı ňasib etsin Allah'im
Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün.. :)Saol cnm Allah Razi olsun cumlemize insallah cnm. Rabbim saglikla hayirla kucaklarimiza aldirsin insallah cnm.
Ayyy ben hamile kalirsam sezeryanla dogurcam opudan daha uzun uyuyayim diye
Cnm cok sagol Allah Razi olsun. darisi sizlerin basina insallah.Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün.. :)
Caniiim, Allah senden de razı olsun, hiç ama hiç moralini bozma lütfen, sana uzuuuuun bir mesaj gönderdim, oku lütfen, gelecek Allahın izni ile bebisin, sabret ne olur...Çok zorlu bir surec ben acımasız dr kara gitcem pozitif sonucumu gostercem sizden büyük Rabbim var dicem öyle konuştular ki o zamanlar tabi tecrubesizdim aglaya ağlaya çıkıyordum cümleler beynimde dolaşıyordu ama artık öyle değilim zaten bu hayatta elde ettiğim herşeyi mücadele ederek elde ettim buda olcak inanıyorum suan neler yapabilirim onu düşünüyorum bu başlığı yazan kişi 2 gundur okuyorum sen ne tatlı bir insansın terapi gibi geldin Allah razı olsun no_name_
Ben gayet pozitifim her ne kadar hormonlarim tepetaklak olsadaCaniiim, Allah senden de razı olsun, hiç ama hiç moralini bozma lütfen, sana uzuuuuun bir mesaj gönderdim, oku lütfen, gelecek Allahın izni ile bebisin, sabret ne olur...
Ne güzel. Ben de pozitifligi başarabilsem inşallahBen gayet pozitifim her ne kadar hormonlarim tepetaklak olsada
bence inanmakla basliycak her şey benin durum amh 001 den kucuk fsh 26 e 2 16 civariydi düşünün ama suan bomba gibi hazirlaniyorum olcak inssNe güzel. Ben de pozitifligi başarabilsem inşallah
Sen hamile kalabilen bir insansin masllah allahin izniyle tez zamanda senin olacak minnosun..pozitifligi ben de beceremiyorum ama caba gosteriyorum.kendime hep:bunca zaman stres yaptin neye yaradi.sal hakan yaraliya (doktorum olur) mevlam kayira diyorum.soz verdim kendime cabalamicam kafami tastan tasa vurmicam.Ne güzel. Ben de pozitifligi başarabilsem inşallah
Bin masallah.ben de inaniyorum sizin olacak.bence inanmakla basliycak her şey benin durum amh 001 den kucuk fsh 26 e 2 16 civariydi düşünün ama suan bomba gibi hazirlaniyorum olcak inss
Süper. Ama elimde degil. Millet patir patir dogururken benimki ya düşüyor. Yada sağlıksız gebelik oluyor. Bunda da var bir hayır diyorum. Ama yaş sürekli ilerliyor. 37 yaşındayımSen hamile kalabilen bir insansin masllah allahin izniyle tez zamanda senin olacak minnosun..pozitifligi ben de beceremiyorum ama caba gosteriyorum.kendime hep:bunca zaman stres yaptin neye yaradi.sal hakan yaraliya (doktorum olur) mevlam kayira diyorum.soz verdim kendime cabalamicam kafami tastan tasa vurmicam.
ama soylede düşün hamile kalabiliyorsun buda önemli ve sağlıklı bebeğin olurr inss uzulmekte haklısın ama geçmişi düşünmekle ilerleyemiyoruz canım birşeyler yapalım gerisi Allahtan ben sadece boş boş beklemeyi kabullenemiyorumSüper. Ama elimde degil. Millet patir patir dogururken benimki ya düşüyor. Yada sağlıksız gebelik oluyor. Bunda da var bir hayır diyorum. Ama yaş sürekli ilerliyor. 37 yaşındayım
Aslinda patir patir doguranlar kadar bizim gibi mucadele eden de cok.tup bebek merkezleri tiklim tiklim.zaman durmuyor ama hayirli zamanda olsun minnoslar.allahim bizi mahrum etmesin.Süper. Ama elimde degil. Millet patir patir dogururken benimki ya düşüyor. Yada sağlıksız gebelik oluyor. Bunda da var bir hayır diyorum. Ama yaş sürekli ilerliyor. 37 yaşındayım