Son kitabi...ay ondan once tutsak gunes isimli kitabini oku ozelden yazdim listemo
Cok iyi bir yazar. Su gibi akip geciyor sayfalar. Adi:aylin i okumus muydun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son kitabi...ay ondan once tutsak gunes isimli kitabini oku ozelden yazdim listemo
Allah herkese merhamet vicdan versin ne diyeyimAllah yardımcın olsun inşallah seninde canım ,benimki de aynı bi farkı yok yani sen esinle mutluluğuna bak boşver onun ne dediğini degmez kendini üzüp strese sokmaya ben takmıyorum artık esimde beni desteklediği için konuşsun konuşsun dursun takılmıyorum
ayy ben de severim çağan ırmak filmleri.son filmi hangisiydiiBarda,babam ve oglum,unutursam fisilda gibi filmleri ceken çağan ırmağın son filmi tam bir hayalkırıklığı. Bu filmi nasil cekmis anlamadim
ayy ben de severim çağan ırmak filmleri.son filmi hangisiydii
aa evet hatırladım,Mahir Ünsal Eriş kitabında okumuştum.kitaptaki haliyle hatırlayım ben en iyisi öyküyü =)Benin adim feridun.
O guzel filmleri ceken adam bu filmi nasil cekmis anlayamadim. Ben de cok severim filmlerini,konulari da cok iyidir ama bu defa olmamis bence.
aa evet hatırladım,Mahir Ünsal Eriş kitabında okumuştum.kitaptaki haliyle hatırlayım ben en iyisi öyküyü =)
Can'ım çok sevdim. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Hayırlı olsunGunaydin cnm benim sonuc yilan hikayesine dondu sabahtan beri bakiyorum netten. 2. tam kan sonucum cikmis hcg sonucum yok. olmadi yarin merkeze gidicem. ama idrar tahlilinden sonra resmen demorolize oldum tek cizgiyi gorunce acaba bi idrar daha mi yapsam diyorum sonrada bebek olsa silikte olsa cikardi diyorum. ay kafamda deli sorular cnm .
Gunaydin canimm hayirli cumalar sana daaGunaydin canlar.
Hayirli cumalar,dualarimiz kabul olsun.
Kızlar başka dr gittim FSH 13 olması hamilelik engel değil çünkü diğer hormonlar normal dedi sizin yorumunuz ne
son tahlillerim yapılmadan önce fsh ım 14 tü benim,8 e düştüğünde de doktorların yorumu aynı oldu.Yumurtaların gayet iyi dedi 2 farklı doktor da.Kafamızın rahat olması gerekiyo sadece sanırım.Tüp bebek tedavisi için doktoruma ilk gittiğim gün stresten doktorun karşısında ağlayınca böyle stres yaparsan bütün işlerimizi zorlaştırırsın ilk önce sakinleşmen gerek dedi bana.Mutlaka o değerlerimiz önemlidir ama ilk önce stresten uzaklaşmamız lazımKızlar başka dr gittim FSH 13 olması hamilelik engel değil çünkü diğer hormonlar normal dedi sizin yorumunuz ne
aynen eşim de beni bu kadar stresli görünce gitmemi söyledi ama fsh ım düştükten sonra bi rahatladım sanki =)Psikoloğa mı gitsem diyeceğim de kendim psikoloğum terzi sökük meselesi :/
Yok denedim :) sizler iyi geliyorsunuz benim durumda olup sonra fsh düşürenleri gördükçe iyi hissediyorum. Senin nasıl düştüaynen eşim de beni bu kadar stresli görünce gitmemi söyledi ama fsh ım düştükten sonra bi rahatladım sanki =)
bi arkadaşınızla konuşmanız fln rahatlatır mı acaba
Yüce insan saraçoğlu kürleri sayesinde :)) sitesinden kür aldım yaklaşık 2 ay kadar kullamdım 14 ten 8 e düştüYok denedim :) sizler iyi geliyorsunuz benim durumda olup sonra fsh düşürenleri gördükçe iyi hissediyorum. Senin nasıl düştü
Psikoloğa mı gitsem diyeceğim de kendim psikoloğum terzi sökük meselesi :/
Yüce insan saraçoğlu kürleri sayesinde :)) sitesinden kür aldım yaklaşık 2 ay kadar kullamdım 14 ten 8 e düştü
Kürün adı ne bende alayımYüce insan saraçoğlu kürleri sayesinde :)) sitesinden kür aldım yaklaşık 2 ay kadar kullamdım 14 ten 8 e düştü
Bitti bitti canım kürlerim. Şimdi doktprun verdiği vitamin takviyesine başladımBitti mi kürlerin canim?