- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
evt canım o belli olmuyo dediğin gibi hayırlısı olsun :)Zaten çift kese gormeden ikiz diyemezki, benimde regl günü hcg 1700 lerdeydi herkes çok yüksek dedi, ama tek kese göründü..
İnşallah canım ikiz hastasıyım malum ama tabi hayırlısı nasılsa öyle olsun yeterki sağlıklı olsunArkadaslar "ikisini" de yazinca ben mi kacirdim dedim:)
Ikiz istiyorsan ikiz olsun insallah.
Senin de olsun inşallah bir an önce, ikiz hemdeeeee, istiyorsan hatta ucuz insallahhhh
İnşallah canım ikiz hastasıyım malum ama tabi hayırlısı nasılsa öyle olsun yeterki sağlıklı olsun
amin canım hepimizin inşallahAllahim gonlune gore versin :)
Nereye vuruyosun.Başlarda zor oluyor da alışıyorsun canim sonra. 12.hafta test yapıp devam ya da bırak diyecek sanırım ben de bilmiyorum ne kadar kullanacaz
Göbek deliğinden 4 parmak sağ ya da sola, alta doğru olabilir ama uste sakin çıkma dedi eczacı, deliğin ustune doğru işler değişiyor dediNereye vuruyosun.
Bizim bernussss hamile kalmak için topik topik gezer hamilelerden dua toplardı, ben de topladın yine bonuslari diye dalga gecerdim..Amin canim insallllllllah
Esim 3üz de olsa sesimi cikarmam valla diyor ama 3üz de zor olur canim. Tabi rabbim bilir ama ikiz daha cok gonlumden gecen
Evde vurdum güya çok acıdı ya. Doğru yere batırdım ama niye bu kadar acıdıki ya. Tam sokcakmıydık ucunuGöbek deliğinden 4 parmak sağ ya da sola, alta doğru olabilir ama uste sakin çıkma dedi eczacı, deliğin ustune doğru işler değişiyor dedisen ilk bi tanesini eczanede vurdur, tarif etsinler canim..
Evet canım acıyor iğne sonrasında yakıyor da..bazen damara denk gelirse morariyor hatta, 2 kere morarttim çok kötü, 1 hafta geçmedi morluk...deneye deneye alışacağız tatlimEvde vurdum güya çok acıdı ya. Doğru yere batırdım ama niye bu kadar acıdıki ya. Tam sokcakmıydık ucunu
Ben tam sokuyorum, ince ve kısa zaten...Evde vurdum güya çok acıdı ya. Doğru yere batırdım ama niye bu kadar acıdıki ya. Tam sokcakmıydık ucunu
Bizim bernussss hamile kalmak için topik topik gezer hamilelerden dua toplardı, ben de topladın yine bonuslari diye dalga gecerdim..topladı tüm hamislerden duaları hepimizden önce hamile kaldı.simdi bizim topikte de hamileler olmaya başladı, sizlere bol bol dua ediyoruz Rabbim kabul etsin inşallah, bakarsın dualarimiz kabul olur biran önce ikiz geliverir
Sagol canimm Allah razi olsunnInsallah cnm. Hicbirimizin ihtiyaci kalmadan surpriz yapsa bebislerimiz pat diye cika gelse. Yilmaz Erdoganin siirindeki gibi biz garsona salata siparis ertik ama sen geldin . Bebisleeimizde oyle biranda cika gelse hayirlisi ins. Ve inan benden once sizin ozellikleillusive D dstn33 ve senin hamis kalmani cok isterim cnm ya...
Canım iki tane transfer oldu ikisi de tutmuştur inşallah niyetiyle yazdım, biliyorum şimdiden belli olmaz ama öyle doğuyo içime nedenseArkadaslar "ikisini" de yazinca ben mi kacirdim dedim:)
Ikiz istiyorsan ikiz olsun insallah.
Her şeyin bir vakti var elbet, hayırlımız neyse onu yaşayalım hepimiz. Bazen tevekkül zor geliyor kendim de sakinliğime şaşırıyorum ama olması gereken bu
Her şeyin bir vakti var elbet, hayırlımız neyse onu yaşayalım hepimiz. Bazen tevekkül zor geliyor kendim de sakinliğime şaşırıyorum ama olması gereken bu
Zaman zaman hala daha kabullenemedigim oluyor,bunlari yasadigima inanmak istemiyorum,niye diyorum ama bir cevap bulamayinca da kabullenip caba harcayip sabirla beklemeye devam ediyorum.