- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
İçmiştim canım geçen yıl fssh ım 17 küsür çıktığında 1 ay kadar devam ettim 3 e düşmüştü fsh.. sonra bıraktım ama ondan sonra en yüksek 10 çıktı çok şükürSen de icmis miydin canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçmiştim canım geçen yıl fssh ım 17 küsür çıktığında 1 ay kadar devam ettim 3 e düşmüştü fsh.. sonra bıraktım ama ondan sonra en yüksek 10 çıktı çok şükürSen de icmis miydin canim?
Ya çok anlamıyorum ama alttan yumurta sayımı yaptılar bikere 7 8 tane demişti.Muayenelerde kac yumis oluyordu?
Amin canım inşallah hepimizin hayırlı evlatları olsunIndallah cnm. Inan burda duydugum her hamis haberine sanki ben hamileymisim gibi seviniyor tuylerim diken diken oluyor. Rabbim isteyen herkesle bizede nasip etsin insallah. Sende kuzularini saglikla kucahina al. Ve omur boyu sana ve vatana hayirli evlatlar olurlar insallah tatlim.
Ya çok anlamıyorum ama alttan yumurta sayımı yaptılar bikere 7 8 tane demişti.
Ben de bu sefer kesinleşmeden yapacam ve bebek tutunacak demiştim, sağlıkla gelsinler inşallah, hayırlı olsun takvimin..no_name_ bizimki faklı hesaplanıyomuş canım opu tarihine göre hesaplanıyo bu şekilde çıktı benim de :) ay kesinleşmeden yapmak istemiyodum ama sırf senin hatırına yaptım inşallah şans getirsin
çok sağol tatlım inşallah 4+1 çıktı bu arada 5. hafta yazıyo ama :)Ben de bu sefer kesinleşmeden yapacam ve bebek tutunacak demiştim, sağlıkla gelsinler inşallah, hayırlı olsun takvimin..
Şartlar uygun olduğunda olmak istiyorumCanim.bende de ayni dusunceler var ama dedigin gibi vardir doktorun bir bildigi. Bu ay transfer olacak misin?
Kızlar arkadaşım sistemden bakmışş 244,14 sonucumm
Öyle oluyor, 1 gün atınca bir sonraki haftaya girmiş oluyorsun, benim yarın sanırım 9. Haftaya girecek..çok sağol tatlım inşallah 4+1 çıktı bu arada 5. hafta yazıyo ama :)
Bilmiyorum valla 3 senedir uğraşıyorum. Bikere 2 sene önce hamile kaldım düşük oldu. 2 sene daha olmamıştı. Ve doktorlar git tüp aşılama yaptır dediler istemedim bende.Iyiymis yumurta sayin. Demekki kaliteleri de iyiymis .
inşallah o 9 hafta göz açıp kapayıncaya kadar 9 ay olur canım sağlıkla :)Öyle oluyor, 1 gün atınca bir sonraki haftaya girmiş oluyorsun, benim yarın sanırım 9. Haftaya girecek..
Bilmiyorum valla 3 senedir uğraşıyorum. Bikere 2 sene önce hamile kaldım düşük oldu. 2 sene daha olmamıştı. Ve doktorlar git tüp aşılama yaptır dediler istemedim bende.
Aminn amiin.Rabbim bu defa saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
hiçbişey söylemedi canım sadece değerin çok güzel dedi ilaçlara devam dedi c.tesi tekrar test dedigibigibiyim canim doktorunla konustun mu,ikiz mi?
Başlarda zor oluyor da alışıyorsun canim sonra. 12.hafta test yapıp devam ya da bırak diyecek sanırım ben de bilmiyorum ne kadar kullanacazno_name_ doktor bana da tedbir amaclı progestan ve kan sulandırıcı verdi. Kan sulandırıcı iğneyi vurmak zormu ya. Bide bunu süreklimi kullanıcaz
Zaten çift kese gormeden ikiz diyemezki, benimde regl günü hcg 1700 lerdeydi herkes çok yüksek dedi, ama tek kese göründü..hiçbişey söylemedi canım sadece değerin çok güzel dedi ilaçlara devam dedi c.tesi tekrar test dedi
hiçbişey söylemedi canım sadece değerin çok güzel dedi ilaçlara devam dedi c.tesi tekrar test dedi
Senin de olsun inşallah bir an önce, ikiz hemdeeeee, istiyorsan hatta ucuz insallahhhhArkadaslar "ikisini" de yazinca ben mi kacirdim dedim:)
Ikiz istiyorsan ikiz olsun insallah.