Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptır be nolcak sankı içi içini yemekdense istiosan yaptr arkdasm yaptrma demıcem ne duygular yasadıgımızı bılıorm cunku beklemek zorYarın test yapsam mi ki yaaa, geçen ay da aynı böyle olmuştum, gittim kan testi yaptırdım 2 gün önce, sonuç hüsran
Psikolojik benim yaaa, geçen ay bundan da beterdimmıde yanmasıda belirti bebişim :d şafak 4 senın hadı bakalım
Ama daha çok üzülüyorum bu seferyaptır be nolcak sankı içi içini yemekdense istiosan yaptr arkdasm yaptrma demıcem ne duygular yasadıgımızı bılıorm cunku beklemek zor
ama bak bu ay sen ek tedavi uyguladın kendıne gecen ayla bu ay arasnda fark var ve bılıomsn bende kendımde bu ay daha farklı olumlu seyler hıssedıorm tedavı ile alakalıPsikolojik benim yaaa, geçen ay bundan da beterdim
saaakkkınnnn ama biz daha çookk yeniyiiz tedavide evet üzülücez biliorm ama bir sonraki ay yıne umut olcak bize ve bu sefer dahada bilinçli olarak yapıcaz herseyiAma daha çok üzülüyorum bu sefer
Kısmet ne zamansa o zaman gelsinler o halde, kendimizde belirti aramaktan vazgecelimbak bende önmzdeki ay böle yapcaz etcez dıorm içiime dogmuo demekki bende hasta olcm
evet cnm bırakılım su fsh yı yoluna koymak olsun şuan için amacımız cok şükür baska sıkıntımız yokKısmet ne zamansa o zaman gelsinler o halde, kendimizde belirti aramaktan vazgecelim
Çıkıyorum tatlim artık, çok optum seni yarın gorusuruz eve gidip yemek çamaşır ütü bogusayim azicikevet cnm bırakılım su fsh yı yoluna koymak olsun şuan için amacımız cok şükür baska sıkıntımız yok
tamamm cnm kolay gelsın sana öptummmm kocamanÇıkıyorum tatlim artık, çok optum seni yarın gorusuruz eve gidip yemek çamaşır ütü bogusayim azicik
Günaydın fıstık, spora çıkıyorum, dönüşte gorusuruzhheeyy kızlar ben geldım
taammm cnmm muckGünaydın fıstık, spora çıkıyorum, dönüşte gorusuruz
Canim yoldayım ise gidiyorum, bu sabah bi uyandım dudakların nasıl şiş, aklım çıktı, normalin 3 misli buz falan koydum anca indi, bir şey mi dokunuyor, nedendir anlamadımtaammm cnmm muck
aaaaaa neden acaba geceden sabaha ne olmus olabılır ki cok sasırdımCanim yoldayım ise gidiyorum, bu sabah bi uyandım dudakların nasıl şiş, aklım çıktı, normalin 3 misli buz falan koydum anca indi, bir şey mi dokunuyor, nedendir anlamadım
canım ya bende seninle aynı zamanda regl görücem galiba...biraz da olsa umudum vardı bu ay için çünki aslan pençesi öncesinde soğan kürü bal tarçın çörekotu ve ardından yumurtlama gününe özel birliktelikler ama sonuç sanırım hastalanıcam belirtileri başladı ve kahverengi renkte lekeler geliyor bugün...yaniiiii banada doktor bir an önce tüp bebeğe başvur demişti hüsranı yaşıyorum şuanvallahi inşallah bu ay hamiş olalım da kurtulalım şu stresten..yalnız kendime bakıyorum da ben hiç akıllanmaz mıyım!!! yahu bana doktor senin tüp bebeğin bile olmaz dedi, ben neyin kafasını yaşıyorum, hamile miyim diye triplere giriyorum ki ay hahahaaaaa hiç güleceğim yoktu, kendime gülüyorum
kagverengı lekelerde umutsuzlnmayın 5 haftalık hamıle bırı bu sıtede adete yakın kahverengı lekelenmlerı glmıs ama hamıleymıs adet olmamıscanım ya bende seninle aynı zamanda regl görücem galiba...biraz da olsa umudum vardı bu ay için çünki aslan pençesi öncesinde soğan kürü bal tarçın çörekotu ve ardından yumurtlama gününe özel birliktelikler ama sonuç sanırım hastalanıcam belirtileri başladı ve kahverengi renkte lekeler geliyor bugün...yaniiiii banada doktor bir an önce tüp bebeğe başvur demişti hüsranı yaşıyorum şuan
belirtiler aynı adet olacağımın işareti gibi ama inşallah dediğin gibi olur. bu arada bişey sormak istiyorum eğer adet olursam kendi kendime gidip hormon testi yaptırabiliyormuyum şu fsh ta bir değişiklik varmı oldumu merak ediyorum hemde...çünki 25 inde doktordan randevu aldım adet olursam eğer doktorun bir sonraki hormon testi için beni yeniden çağırmasını istemiyorumda....kagverengı lekelerde umutsuzlnmayın 5 haftalık hamıle bırı bu sıtede adete yakın kahverengı lekelenmlerı glmıs ama hamıleymıs adet olmamıs
evet kndı kendıne yaptırabılıosun regl ın ucuncu gunubelirtiler aynı adet olacağımın işareti gibi ama inşallah dediğin gibi olur. bu arada bişey sormak istiyorum eğer adet olursam kendi kendime gidip hormon testi yaptırabiliyormuyum şu fsh ta bir değişiklik varmı oldumu merak ediyorum hemde...çünki 25 inde doktordan randevu aldım adet olursam eğer doktorun bir sonraki hormon testi için beni yeniden çağırmasını istemiyorumda....