- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
kahvaltı sofraların en güzel yanı masa başında edilen hoş sohbetler.. Teşekkür ederim..Böyle kahvaltı sofrasi olsa saatlerce başından kalkmam heralde
Yooo isterim ben ciciler severim ama çeyoz bana gerekesiz gelitor yoksa evimi döşemek kim istemezsen öyle san şimdi kitaplarım dersin iş ciddiye bindimi öyle bir çeyiz derdine düşüyorsunki ..o ciciler bu ciciler evinde olsun istiyorsun..
Ama sen mastır yamış kraliçesin bizde iste küçük küçük prenseslerferacelim sağol canımm..maksat eğlenmek bana göre herkes mutfağının kraliçesi..
Aynen ama işini biliyor geçen arkadaşlarına yaptırcak diyor sen 1 tepsi baklava bôrek yap sinaya götürcem seniayy feracelim baklavada yaparmışş. aldılar tabi tadını isterler o alışkanlık kısmına katılıyorum ..istiyor bu erkek milleti bacım..
Gelem gelem bak sonra 100 kilo olursamDeli kız atla gel bak neler yaparım sana sonrada çekeriz resimlerimizi atarız buraya oh,oh misss
Onun için mutfakta güzel olmalı :) dekorasyonu falanmutfağı sevmekten geçiyor canım o kepçe ,çatal ,bıçak seslerini sevdinmi öyle şeyler yapıyorsunki ..vayy beee diyorsun kendine
sen yeterki yap ne kurnaz onlar .. ellerine sağlık . kuzumAynen ama işini biliyor geçen arkadaşlarına yaptırcak diyor sen 1 tepsi baklava bôrek yap sinaya götürcem senitabi ben uçarak kalktım yaptm
kendi mutfağın kendi evin ve sofran o aşkı veriyor insana.. canımOnun için mutfakta güzel olmalı :) dekorasyonu falan
diyet tarzı şeyleri yaparım sen yeterki gell..bende ne diyetler varrGelem gelem bak sonra 100 kilo olursam
Ama sen mastır yamış kraliçesin bizde iste küçük küçük prensesler
o tarz çeyizler evet gereksiz ama halen yapılıyor zaten o dantel tarzı işleride kullanamıyorsunki...Yooo isterim ben ciciler severim ama çeyoz bana gerekesiz gelitor yoksa evimi döşemek kim istemez
Evet doğrukendi mutfağın kendi evin ve sofran o aşkı veriyor insana.. canım
Tamam gelecem o zamandiyet tarzı şeyleri yaparım sen yeterki gell..bende ne diyetler varr
ay çok tatlısınn..
İşte duruyor sandıkta kullanıcağın şeyler almak gereko tarz çeyizler evet gereksiz ama halen yapılıyor zaten o dantel tarzı işleride kullanamıyorsunki...
burada katılıyorum sana kullanılmıyor gerçekten benim bile hala kullanmadığım örtüler duruyor..İşte duruyor sandıkta kullanıcağın şeyler almak gerek
pirayem hoşgeldin Teşekkür ederim canımm..tek kelimeyle harika ellerine sağlık kakao
Ben fazla eşya hiç sevmiyorum yaburada katılıyorum sana kullanılmıyor gerçekten benim bile hala kullanmadığım örtüler duruyor..
başarılar diliyorum canımmm çok çok beğendimpirayem hoşgeldin Teşekkür ederim canımm..
Fazla eşya görüntü için güzel olsa da temizliği zorlaştırıyor.Biz eşyayı değil eşya bizi kullanıyor.Ben fazla eşya hiç sevmiyorum yaevim çok sade az eşyalı olsun isterim şahsen