Sandviç - Kanepeler Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda

Kizzz sen yokmusun seeen Vallahi fena kiskandim ama hea Ne bu simdi , iki cesit yapaydin yeterdi Her cesidin hepsi mi guzel olur kardesim Off ,cok cook begendim canim , Ellerine saglikk
Basarilar dememe gerek yok bence ,zaten hersey ortada
nurum sağol canımm Kahvaltı sofrasına özenmek istedim.çok,çok sevdiğim bir öğün...buradaki eğlence bana yetiyor canım herkese başarılar.

İkinizde birisiniz zaten, hepsiz derece yapın hep siz kazanın. Sanki kendisi yapmadı pankek bi de sıra sıra dizmis. Bizde anca 3. lük için kapisalim
değilmi yaaa o pankek pankek olalı öyle süsleme görmemiştir. nuryolu ve sofrası denince beceri,sunum lezzet hepsi bir arada kuzum üçü bir arada gibi...

İkinizde birisiniz zaten, hepsiz derece yapın hep siz kazanın. Sanki kendisi yapmadı pankek bi de sıra sıra dizmis. Bizde anca 3. lük için kapisalim
güzel dedinde o böreği ne yapalım banım bitti sabah sabah açayım dedim bakayım dedim bu nana ne yapmış anamm o börek pat karşımda bu kadarmı güzel olurr..

ABİ BEN ERKEK DOĞMALI SENİ ALMALIYDIMMM YAAAAA

kuzuuummmm ellerin sağlık harikasın sen tek kelime...

Ben evlenince böle sofra hazırlamam ya üşenirim hem
üşenmek yok,,üşenmek yok feracelikocaya kurulacak böyle sofralar ve günaydın denilip dudaklara da bir öpücük eğer benim herifim gibi kelse kelinede bir öpücük. Rabbim eşlerimize ve eş adaylarına sağlık versin başımızdan eksik etmesin..

prensesim teşekkür ederim valla yorumlarınız yettii o kadar içten samimi yorumlarki bunlar buradan ta pc den hissettim ..sağolun kızlar sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…