Sandviç - Kanepeler Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda

Ben fazla eşya hiç sevmiyorum ya :KK70: evim çok sade az eşyalı olsun isterim şahsen :KK70:
şimdiki evler hep sade canım eskisi gibi değil gençlerde sadelikten yana bayılıyorum o tarz evlere bende elimden geldiğince sadeleştirdim.. ama genede çok seviyorum süs eşyalarını napçam kendimi bilmemm...

şimdiki evler hep sade canım eskisi gibi değil gençlerde sadelikten yana bayılıyorum o tarz evlere bende elimden geldiğince sadeleştirdim.. ama genede çok seviyorum süs eşyalarını napçam kendimi bilmemm...
Önceden mutfakta tezgah üstü doluydu,güzel gözüksün süslü olsun diye ortadaydı herşey.Şimdi herşeyi mutfak dolabının içine kaldırdım.Demlik,tost makinası,rondo,katı meyva sıkacağı,baharatlıklar.Oh be dünya varmış.Mutfakta işim de çabuk bitiyor şimdi.

Önceden mutfakta tezgah üstü doluydu,güzel gözüksün süslü olsun diye ortadaydı herşey.Şimdi herşeyi mutfak dolabının içine kaldırdım.Demlik,tost makinası,rondo,katı meyva sıkacağı,baharatlıklar.Oh be dünya varmış.Mutfakta işim de çabuk bitiyor şimdi.
benimde öyleydi bende hafiflettim baya .. heves ediyoruz ama sonrada hizmetçi oluyoruz ama hala o tarz mutfakları görüncede zor tutuyorum kendimi..:KK70::KK70:

Muhteşem görünüyor ellerinize emeğinize sağlık:KK68: hep diyorum yemek ve sunum işleri aslında birer sanattır.

Sen sus! Hem her yüz kişinin ilk oyunu alacaklar hemde konuşuyorlar :KK47:
tamam sustum gidem oğlumu alayım okuldan :KK200: o börek bu yarışmayı alır kakao dedi dersin.. :KK49::KK49::KK49:
bak şunun güzelliğine bacıııı:63::63:
7gMWZr.jpg

X