Sandviç - Kanepeler Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda

Muhteşem patates suflen harika gözüküyor canım ellerine sağlık yarismada başarılar

Çok canım çekti kıııııııııızzzzz başarılar tatlım enfes gözüküyolar

Kakao heryerde karşıma çıkıyosun acaip elantirik alıyorum senden
Bu sofrayı hazırlamak istesem sanırı sabah namazında başlamam lazım 10-11e yetişmesi için

Şimdi benim yakında aile kahvaltım olucak ve bu yufkalara bayıldımmmm..
Geceden yapsam dolaba atsam sabah fırına göndersem nasıl olur acep
Yanlış anlama tembel değilim bak

Hımmm bak orası doğru sabah namazında başlaman gerekince dokunuşları zaman alıyor yavru...evet yufkaları akşamdan hazırla at dolaba sabah kalk içlerini istediğin malzemelerden doldur.. ve kızart bacım bişeycik olmaz....amma velakin içlerinide doldurup dolaba atarsan yufkalar yumuşar be anacımTurnam o elantirik durumlardan bendede var sende karşıma çıkıyorsun

Ayyy platonik değilmişim çok sevindim
Kız beceriksiz olunca akıl edemedim hakkaten yumuşar vıcık vıcık olur altı
4 aile ve çocukları düşün , ben düşünemiyorumda
İçli köfte desinler yapim ama kahvaltı çok zor bi öğün yaa

ayofff (bu bir sitem şekli)hiç sorma bacım kahvaltı çok oyalıyor.öyle böyle değil..ama bitincede ortaya harika bir masa çıkıyor.. ben daha çok eşime oğluma ve soframa gelenlere yapıyorum kendim için yapıyorsam ne oliyim..

Hı tabi aynen bende içli köfteleri kendim için yapmam. Göbeğimdeki içli köfte gibi yuvarlak çıkıntıda hep çok çalışıp yiyememekten
Ayyooff ' u tuttum ya güzel bişeymiş

Çok özenilerek hazırlanmış bir masa.elinize sağlık. bir oyum size . lale domateslerinize ayrıca bayıldım söylemeden geçemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…