- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
şimdiki evler hep sade canım eskisi gibi değil gençlerde sadelikten yana bayılıyorum o tarz evlere bende elimden geldiğince sadeleştirdim.. ama genede çok seviyorum süs eşyalarını napçam kendimi bilmemm...Ben fazla eşya hiç sevmiyorum yaevim çok sade az eşyalı olsun isterim şahsen
ayy hemde nasıl bir dalıyorum akşam 4 de kadar sürüyor temizlik..cumartesileri..Fazla eşya görüntü için güzel olsa da temizliği zorlaştırıyor.Biz eşyayı değil eşya bizi kullanıyor.
Cok doğru genişlik ferahlık iyidorFazla eşya görüntü için güzel olsa da temizliği zorlaştırıyor.Biz eşyayı değil eşya bizi kullanıyor.
şimdiki evler hep sade canım eskisi gibi değil gençlerde sadelikten yana bayılıyorum o tarz evlere bende elimden geldiğince sadeleştirdim.. ama genede çok seviyorum süs eşyalarını napçam kendimi bilmemm...
ay anam o kadar güzel şeyler çıkıyorki zor tutuyorum kendimii..alma alma evet o bile bana çok geliyor ben tamtakır kuru bakır yapçam
Önceden mutfakta tezgah üstü doluydu,güzel gözüksün süslü olsun diye ortadaydı herşey.Şimdi herşeyi mutfak dolabının içine kaldırdım.Demlik,tost makinası,rondo,katı meyva sıkacağı,baharatlıklar.Oh be dünya varmış.Mutfakta işim de çabuk bitiyor şimdi.şimdiki evler hep sade canım eskisi gibi değil gençlerde sadelikten yana bayılıyorum o tarz evlere bende elimden geldiğince sadeleştirdim.. ama genede çok seviyorum süs eşyalarını napçam kendimi bilmemm...
Tamam tamam itiraf ediyorum kuyumcu ve gelinlikçinin önünde ağzımın suyu akıyoray anam o kadar güzel şeyler çıkıyorki zor tutuyorum kendimii..
Sen sus! Hem her yüz kişinin ilk oyunu alacaklar hemde konuşuyorlargüzel dedinde o böreği ne yapalım banım bitti sabah sabah açayım dedim bakayım dedim bu nana ne yapmış anamm o börek pat karşımda bu kadarmı güzel olurr..
benimde öyleydi bende hafiflettim baya .. heves ediyoruz ama sonrada hizmetçi oluyoruz ama hala o tarz mutfakları görüncede zor tutuyorum kendimi..Önceden mutfakta tezgah üstü doluydu,güzel gözüksün süslü olsun diye ortadaydı herşey.Şimdi herşeyi mutfak dolabının içine kaldırdım.Demlik,tost makinası,rondo,katı meyva sıkacağı,baharatlıklar.Oh be dünya varmış.Mutfakta işim de çabuk bitiyor şimdi.
Tamam tamam itiraf ediyorum kuyumcu ve gelinlikçinin önünde ağzımın suyu akıyor:S
benimde öyleydi bende hafiflettim baya .. heves ediyoruz ama sonrada hizmetçi oluyoruz ama hala o tarz mutfakları görüncede zor tutuyorum kendimi..
tamam sustum gidem oğlumu alayım okuldanSen sus! Hem her yüz kişinin ilk oyunu alacaklar hemde konuşuyorlar
evet hele instigramda o paylaşılanlar anam ne özeniyorum ne güzellikler yapıyor bizim kadınlarımız diyorum ve cidden yuvayı dişi kuş yaparmış lafı boşa değil..Sorma ya.Hele facede ev dekorosyonunda görünce insanın içi gidiyor.
Teşekkür ederimmm.. çok naziksin yorumlarda şahaneMuhteşem görünüyor ellerinize emeğinize sağlıkhep diyorum yemek ve sunum işleri aslında birer sanattır.
Aaa azından kaçırdıaynennnnn. ne ayneni yahuu. bende ev dekarosyonunda öyleyim..
aynen yaa, daha keyifli olurduyok hayatım hiçte şeetmediniz keyifle okudum keşke akşam bende ortak olabilseymişim sohbetinize..
Teşekkür ederim canım sağolun güzel yorumlarınız için..Ellerine sağlık, çok emek harcamışsın yine.
Yarışmada başarılar, her şey çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?