- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Dombikim teşekkür ederim.Bu nedir arkadaş yaaa ellerine sağlık
Benim anlamadığım şu kahvaltıyı hazırlamak için siz sabah kaçta uyanıyorsunuZsanırım sizinle aynı dünyada aynı saat diliminde yaşamıyorum ben
teşekkür ederim ..hayır kuzum haşlanmadı ortadan kesildi kıvrıldı tepsiye koyuldu yumurta kırıldı içine az biraz tuz serpiştirdim. ve fırında pişti takriben ısıtılmış fırında 15 dakika..O nasil güzel bir sofraaaaaaa. Bana da ögretin yaaa. O sosis nasil kalb gibi kivrildi. Önce haslandi mi???
teşekkür ederim ..hayır kuzum haşlanmadı ortadan kesildi kıvrıldı tepsiye koyuldu yumurta kırıldı içine az biraz tuz serpiştirdim. ve fırında pişti takriben ısıtılmış fırında 15 dakika..
teşekkür ederimKakao'cum her zaman olduğu gibi muhteşemsinSofran sanat eseri gibi olmuş Mükemmelsin bayıldım Ellerine,emeğine sağlık Yarışmada bol şans diliyorum
kıvrılan yere pişene kadar kürdan takmayı unutma pişince çıkartırsın canım.Anladim tesekkürler denicem <3
deliii kızzzKakao bacım al bütün oylar senin olsun, hep sen birinci ol. Allahtan önceden hazirlamisim, yoksa cesaret edip katılamazdım. Al bütün dereceler seninHa-ri-ka
zelifme teşekkür ediyorum seviyorum bu tarz işleri.Harika ötesi olmuş.tarifler sunum susleme ayrıca konuya gırısın bile harika tebrik ediyorum
O zaman kadınlar kulübü bana çok şey borçlu, böyle lezzetleri sayemde gördülerdeliii kızzzyarışmak bahane eğlenmek şahanee. .banane, banane sen katıl dedin ..
zelifme teşekkür ediyorum seviyorum bu tarz işleri.
sağol kuzum çok incesin o kadar güzel sunumlar varki bunlar hiç bişi ..bu sunumların işini yapan insanlar var gördükçe şaşırıyorum..nette neler var bacım yaaa.. hayretle bakıyorumm..O zaman kadınlar kulübü bana çok şey borçlu, böyle lezzetleri sayemde gördüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?