histereskopi konusuna gelince temmuz ayında Ulun bey yapmıştı. hiçbir sorun yok demişti. cd sini yücel bey izledi.rahimde çöküklük var dedi.hemde görüntü net değil dedi. bende 2 tedavi de hiç tutunma olmadı...
msj cevap verdiğin için teşekkürler.ama bende 2.raporu Zeynep Kamil de çıkarttırmıştım. orda e2,fsh,lh, prl,tsh bakılıyor biliorum.
ama dhea, testesteron , total testesteron yapılıyor mu? yapılıyordur ama
tüp bebek dr kadın için istek yapmamıştı.erkekten istiyorlar. çünkü rutin tahliller yapılıyr. 2. listeyi yapmıyorlardı. Ha birde benim başka bir dr istediği bir testi listeye eklemsini istediğimde gidip içerdeki dr a sormuştu. siz böyle tahlil istemişsiniz diye bayağı bir zor durumda kalmıştım.. sanki cebinden yaptırıyorlar. o yüzden ayrıntılı soruyorum. ben yücel bey'e kıllanma şikayetimi anlatınca bu testleri de ekledi...o yüzden ilk beşi yaptırmak kolay da 2.tahlillerde sende varsa ona göre giderim. ben avrupa yakasındayım..ona göre şansımı deneyeyim.yoksa bakırköye falan gideceğim..[
canım ilk 5.testi yaptırdım ben digerlerini doktor istemedi benden. bende ilkini umut tüp bebekte yaptırdım sorma sanki yapsalar neolur ama sana özelden msj yazıcak oku.