Histeroskopi oldum yapışıklık açıldı ama maalesef kalınlaşma sağlayamıyorum.Tedaviniz nedurumda bende yılardır aynı durumdayim
Sizin ne kadar kalınlaşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Histeroskopi oldum yapışıklık açıldı ama maalesef kalınlaşma sağlayamıyorum.Tedaviniz nedurumda bende yılardır aynı durumdayim
Merhaba canım sürecimiz çok benzer Yücel Karaman’a oldum bende ameliyat sonrasında onla tüp bebek deneyimimiz oldu rahmi kalınlaştırmayı başardı ama başka şeyde problem çıktı bu sefer negatifle sonuçlandı maalesef sen neden Yücel beyle devam etmiyorsunMerhaba , rahim içi operasyonlar kaynaklı rahim duvarın maalesef kalınlaşmamakta ve yapışıklık için Yücel Karaman’da histeroskopi oldum bekleme sürecindeyim. İnce rahim duvarı olup da tüp bebek sürecinde başarı yakalamış olan kişiler var mıdır ? Doktor araştırmaktayım eski doktoruma devam etmeyeceğim. Bir çok doktor ile görüştüm hepsi umutsuz ve çabalamaya meğilli değiller. Bu konuda başarılı olan benimle çabalayabilecek doktor arayışım var. Yardımcı olabilirseniz önerilerinize açığım. ( daha önce görüştüğüm doktorlar - Semra kahraman, Cem Çelik, Cem Demirel, Bülent urman, Yücel karaman)
Merhaba. Benim de ince endometriyum sorunum vardı. İleri yaş ta vardı aynı zamanda. 7. Embriyo transferi ile ummadığım zamanda bir kızım oldu.Merhaba , rahim içi operasyonlar kaynaklı rahim duvarın maalesef kalınlaşmamakta ve yapışıklık için Yücel Karaman’da histeroskopi oldum bekleme sürecindeyim. İnce rahim duvarı olup da tüp bebek sürecinde başarı yakalamış olan kişiler var mıdır ? Doktor araştırmaktayım eski doktoruma devam etmeyeceğim. Bir çok doktor ile görüştüm hepsi umutsuz ve çabalamaya meğilli değiller. Bu konuda başarılı olan benimle çabalayabilecek doktor arayışım var. Yardımcı olabilirseniz önerilerinize açığım. ( daha önce görüştüğüm doktorlar - Semra kahraman, Cem Çelik, Cem Demirel, Bülent urman, Yücel karaman)
Ne kadar kalınlaşıyordu sizin rahminiz en fazla ilaçsız olarak ? Ne yaptı ne kadar kalınlaştı peki ?Merhaba canım sürecimiz çok benzer Yücel Karaman’a oldum bende ameliyat sonrasında onla tüp bebek deneyimimiz oldu rahmi kalınlaştırmayı başardı ama başka şeyde problem çıktı bu sefer negatifle sonuçlandı maalesef sen neden Yücel beyle devam etmiyorsun
Yaaa çok sevindim adınıza Sizin kaç oluyordu en fazla nasıl çözdünüz peki ?Merhaba. Benim de ince endometriyum sorunum vardı. İleri yaş ta vardı aynı zamanda. 7. Embriyo transferi ile ummadığım zamanda bir kızım oldu.
Sema hanımın kliniğinde tedavi gördüm. Benden çok umutsuz değildi. 3 çizgi vardı. 7.2 mm ye kadar kalınlaşıyordu en fazla. İlaçsız 6 küsurdu. Biraz ara verdim tedavilere anti depresan kullandım. Doğal siklusta transfer edildi. 8 küsurdu. Sizin kaç mm oluyor? Semra hoca mı sizi kabul etmedi? Histeredkopimi de Yücel hoca yaptı.Ne kadar kalınlaşıyordu sizin rahminiz en fazla ilaçsız olarak ? Ne yaptı ne kadar kalınlaştı peki ?
Ben Semra hanım aracılığıyla Yücel beye gittim o yüzden kendisi Semra hanımla devam etmemi istedi kabul etmedi Yücel beyle devam edemedim
Yanlış mesaja cevap yazmışımYaaa çok sevindim adınıza Sizin kaç oluyordu en fazla nasıl çözdünüz peki ?
Benim 4mm de kalıyor baya ince maalesef. Semra hanıma gittim ilk önce o beni histersokopi için Yücel Karaman’a yönlendirdi. Orda histeroskopi olduktan sonra Memorial Şişli de başladım tedaviye. 7mm olsa transfer ederler zaten o yüzden benim durum biraz daha farklıSema hanımın kliniğinde tedavi gördüm. Benden çok umutsuz değildi. 3 çizgi vardı. 7.2 mm ye kadar kalınlaşıyordu en fazla. İlaçsız 6 küsurdu. Biraz ara verdim tedavilere anti depresan kullandım. Doğal siklusta transfer edildi. 8 küsurdu. Sizin kaç mm oluyor? Semra hoca mı sizi kabul etmedi? Histeredkopimi de Yücel hoca yaptı.
Semra hoca ne diyor? Zamanla kalınlaşabilir. Semra hoca beni de histereskopi için Yücel Karaman a yönlendirmişti.Benim 4mm de kalıyor baya ince maalesef. Semra hanıma gittim ilk önce o beni histersokopi için Yücel Karaman’a yönlendirdi. Orda histeroskopi olduktan sonra Memorial Şişli de başladım tedaviye. 7mm olsa transfer ederler zaten o yüzden benim durum biraz daha farklı
Merhaba. Benim de ince endometriyum sorunum vardı. İleri yaş ta vardı aynı zamanda. 7. Embriyo transferi ile ummadığım zamanda bir kızım oldu
Sizinki ince değilmiş aslında normalmiş. 8mm olsa göbek atacak durumdayım8 küsür mm idi. Doğal siklustu. Östrojen almadım.
Ee o kalınlığa 5 sene sonra geldi. Yıllarca 5 6 mm lerde kaldı.Sizinki ince değilmiş aslında normalmiş. 8mm olsa göbek atacak durumdayım
Ben histeroskopi oldum Yücel beye. Yapışıklık mı var sizde de ? İncelik problemi de var mı derecesi nedir?Merhaba benimde bugün Semra hocayla görüşmem vardı beni Yücel beye yönlendirdi histereskopi için, olanlar faydasını gördü mü işe yarar mı
yapışıklık olduğu söylenmedi rahim duvarının ince olduğunu söylediler iki negatif denemem var transfer öncesi en fazla 6,8 görüyorlarBen histeroskopi oldum Yücel beye. Yapışıklık mı var sizde de ? İncelik problemi de var mı derecesi nedir?
Kendi kendine mi düzeldi yani çok tuhaf. 17.gün bugün ve aşırı yoğun östrojen kullanıyorum 5.2 çıkıyor en kalın yeri maalesef. 5 gün dana ilaca devam ettirip aynı kalırsa kök hücre düşüneceklermiş. 6.5mm olsa transfer edecekler o kadar düşük kiEe o kalınlığa 5 sene sonra geldi. Yıllarca 5 6 mm lerde kaldı.
Hsg çektirdiyseniz orda yazar yapışıklık olup olmadığı. İlaçlara rağmen mi6.8 yoksa doğalı muyapışıklık olduğu söylenmedi rahim duvarının ince olduğunu söylediler iki negatif denemem var transfer öncesi en fazla 6,8 görüyorlar
Hsg de yapışıklık görülmediğini söylediler ilaçlarla 6.8 ama bu verilere göre Semra hoca ilaç dozunun artırılması gerekirse fitil kullanılması gerektiğini söylediHsg çektirdiyseniz orda yazar yapışıklık olup olmadığı. İlaçlara rağmen mi6.8 yoksa doğalı mu