- 21 Mayıs 2010
- 180
- 0
Arkadaşlar bugün hüsamettin bey aradı, test sonucunu faks çekmiştim merkeze....üçüncü denemede de neden negatif olduğunu çarşamba günü toplantıda görüşceklermiş ve beni arayacaklarmış...ben de dedim ki, ilk iki denemede rahim t şeklinde diye ve yapışıklık var diye tutmadı ama sonra histeroskopide yücel bey düzelttim dedi dedim,üçüncüde hem sorun halledildi diye hem de 2 embriyo transfer edilcek diye çok umutluyduk ama olmadı dedim...bundan sonra ne olacak ne yapılacak dedim,şansa mı tutmadı yoksa hala sorun mu var niye tutmadı dedim...şuan herşeyi düşünüyorum,transferden 2 saat sonra kalkıp 2 saat yol gidiyorum arabanın arkasında yatsam da araba çok sallıyo ondan mı tutmadı acaba diyorum...histeroskopiden sonraki adetim çok ağrılı olmuştu ve ben majezik ağrı kesici içtim ve o kanamayı biraz azaltıyo acaba onun mu etkisi var diyorum...yani en ufak bi ihtimale bile acaba bu mu diyorum...inanın çok zor...bakalım toplantıdan sonra ne olacak,ne diyecekler...
Canım biliyorum biz ne sölesek boş gerçekten çok üzücü bir durum ama kendini biran evvel toparlamaya çalış bence şundan bundan olmadı mı acaba diyip te kendini daha fazla üzme bizler olması için yolunda bulunuyoruz vakti zamanı geldiğinde nasip edecek olan rabbim kendini toparlayıp tekrar denersin rabbim mutlaka nasip edecektir.