6 kutu Gonalf 3 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelle hepsi iğne kullandım benArkadaşlar tedavide hangi ilaçlar kullanılıyor bilgi verebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 kutu Gonalf 3 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelle hepsi iğne kullandım benArkadaşlar tedavide hangi ilaçlar kullanılıyor bilgi verebilir misiniz
Gonal f, menegon ve ovitre 1 kutu bir iğnem daha vardı 2 tane kullanmıştımArkadaşlar tedavide hangi ilaçlar kullanılıyor bilgi verebilir misiniz
Menegon olan merional 260 mg ile aynı mi acaba eşim kullanıyor çünkü ovitreyle beraberGonal f, menegon ve ovitre 1 kutu bir iğnem daha vardı 2 tane kullanmıştım
Menegon olan merional 150 mg ile aynı mi acaba eşim kullanıyor çünkü ovitreyle beraber
Hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel geçer tedavin.Ben bugün bismillah deyip tedaviye başladım inşallah olumlu sonuçlanır gonolf ve dostinex verdi şimdilik eczane kapalı olduğu için hastaneden almak zorunda kaldım biraz pahalı oldu galiba
Teşekkür ederim amin inşallah sizin genetik sonuclariniz geldi mıHayırlısı olsun canım inşallah çok güzel geçer tedavin.
Geldi canım bir tane sağlıklı çıktı çok şükür.Resiff sizin genetik sonucu
Teşekkür ederim amin inşallah sizin genetik sonuclariniz geldi mı
Tahlile emriyoları göndermekten ayrı bir fiyat. Mı ne kadar tuttuGeldi canım bir tane sağlıklı çıktı çok şükür.
Embriyo başı 370 dolar 5 tanesi 11000 tuttu o ayrı fiyatTahlile emriyoları göndermekten ayrı bir fiyat. Mı ne kadar tuttu
Ay hadi hayırlısı inşallah oda sımsıkı tutunur da sağlıklı bir minnak olur transfer ne zamanGeldi canım bir tane sağlıklı çıktı çok şükür.
Bende 10. Gün olmuşttuArkadaşlar yumurta toplama işlemi kaçıncı gün oluyor doktor simdi kesin bişey söylemeyiz dedi eşim ona göre bilet alacak bilet bulmakta zorlanıyoruz
12. Gün olduArkadaşlar yumurta toplama işlemi kaçıncı gün oluyor doktor simdi kesin bişey söylemeyiz dedi eşim ona göre bilet alacak bilet bulmakta zorlanıyoruz
Biz yeni yaptırdık tüp bebek için 8500 ödedik ama simdi zam gelmiş diye duydum ilaçları dışarıdan aldık görümcem eczacı o bize cok iyi geliyor ortalama 15 bine yakın olur bencekızlar merhaba.
eşimin tek testisi alınacak bundan öncede sperm dondurma yaptıracagız...haliyle tüp bebek olursada brükselde devam etmek istiyoruz ama tabi maliyet kısmınıda çok merak ediyoruz ... tüp bebek tedavisi ilaçlar transfer tahliller falan ortalama kaç bini buluyo çok merak ediyorum