Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 tane 5. Gune gelen varmış yarında geriden gelenleri izleyip ona göre donduracaklarmis genetiğe gönderecez inşallah hepsi sağlıklıdır yarabnim cook amin Her süreç ayrı bir stres yemin ederim prolaktin hormonum 70 e çıkmış stresten büyük ihtimal ben sok oldum 70 ı gorunce
[/QUOTE maşsllah çok iyi
Embriyo sayısı çok iyi. Yarına kalanları da mutkaka genetiğe gönderin benim 6. Gün embriyom sağlıklı çıktı inşallah hepsi sağlıklıdır6 tane 5. Gune gelen varmış yarında geriden gelenleri izleyip ona göre donduracaklarmis genetiğe gönderecez inşallah hepsi sağlıklıdır yarabnim cook amin Her süreç ayrı bir stres yemin ederim prolaktin hormonum 70 e çıkmış stresten büyük ihtimal ben sok oldum 70 ı gorunce
Bende kalite düşer diye düşünüyorum ama vardır bir bildikleri dedim inşallah gonderdiklerimiz kaliteli gelir. Rahim filmi için iyi yapmışsınız direk transfer olsaydınız riskleymiş demekki bende rahim filmini 2.ayda cektirmistim bitliste özel bir hastane de yücel bey tekrar çektir felan demedi gerek var mi acabaKeşke hepsini gönderseydinz dondurulup çözüldüğü de zaman kaliteleri düşüyor. Ben bugün histeroskopi oldum en sonki kürtajımda yapışıklık oluşmuş. Dün rahim filmi çekildim echomar da dol tüpümde tıkanmış onu da açtılar. Transfer olmadan önce mutlaka rahim filmi çekilin ve tavsiyem echomarda çekilin.
Rahim filminden sonra kürtaj olduysanız tekrar çektirin derim. Kürtaj rahme oldukça fazla zarar veriyor maalesef. İnşallah hepsi sağlıklı çıkar. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınBende kalite düşer diye düşünüyorum ama vardır bir bildikleri dedim inşallah gonderdiklerimiz kaliteli gelir. Rahim filmi için iyi yapmışsınız direk transfer olsaydınız riskleymiş demekki bende rahim filmini 2.ayda cektirmistim bitliste özel bir hastane de yücel bey tekrar çektir felan demedi gerek var mi acaba
21 günde çıkıyor brükseldeYok benim hiç gebelik olmadı. Inşallah 25 gün bekleyemez galiba sonucu
Merhaba ben transfer olmadım rahim dinlendirme yapıyor yücel hoca tuttunma şansını yükseltmek için bu ayki adetimle doğum kontrol hapı kullanacağım sonraki adette transfer ilaçlarına başlayacağım kasımı bulacak siz benden önce transfer olmuş olursunuz inşallah hepsi sağlıklı gelir embriyoların. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...Merhaba transfer oldunuz mu inşallah Her sey yolundadır
Çok sevindim 3 tane sağlıklı çıkması çok çok güzel inşallah Allah kucağına almayı nasip etsinRahim filminden sonrada mi dinlendirme oluyor.Bende ilk adetimle dogum kontrol hapina başladım bir hafta oldu ikinci adetimle gidecem inşallah. ebriyolarimdan 3 u saglikliymis çok mutlu oldum inşallah sonuçlar da olumlu olur.her asama çok heyecanli.
Bize 4500 dendi.Artısı eksisi olurmu bilmiyorum.Kızlar dondurulmuş transfer ücretinden bilginiz var mı ve süreçten kaç kere gidilip geliniyor hangi ilaçlar kullanılıyor
Merhaba.verdiginiz 8500 içinde embriyo dondurma ücreti dahil mi?Biz yeni yaptırdık tüp bebek için 8500 ödedik ama simdi zam gelmiş diye duydum ilaçları dışarıdan aldık görümcem eczacı o bize cok iyi geliyor ortalama 15 bine yakın olur bence
Merhaba.Merkez hakkında kendi gözlemlerim.temiz ve düzenli bir yer herşey kontrol altında hissi veriyor insana. biz opu öncesi gittiğimizde bizi hemen odaya aldılar dinlenmek için.Merhaba hanımlar yücel bey hakkında ve merkez hakkında bilgi verir misiniz ilgileri nasıl transfer işlemi ayrı odalarda mı