elticim nasılsın bakem demek kayseriye gelecen gel kızda gezelim beraber senin babanda benimkiyle aynı kafadaymış benim kaynanamgil trabzonlu orda yaşıyolar nişanlandım daha hiç görmedim evlerini düşün göndermiyo adam napayım artık evlenince bol bol gideriz bizde elticim
dağ çiçeğim ablacımm m bugün erkencisin maşallah.sanada günaydınlar.
Günaydın kızlar,gulgulucanım ne bakıyon allttan altdan yerimsenibensabah kahvesine buyurmazmısın..a.s.
ya ben gülümsemeler koyamıyorum yazı stimi değiştiremiyorum...çok saol ablacım bende masamın başında yudumluyorum.sanki seninle içiyormuşum gibi .öptüm kocaman seni.
Şanlı Yozgat'ın güsel kızlarrıııı hepinize selam olsunnn...
Boğazlıyan'lı bir ailenin kızıyım İstanbul'da yaşıyoruz, ismim Özlem :1rolleyes: Burada sizlerle aynı ortamda buluşmaktan mutluyum hihoyyyt herşey gönlünüzce olsunnn
Bundan sonra ben de buralarda olacağımmm, görüşmek ve kaynaşmak dileğiyle... Şeniz
senin bilgisayarda sorun olabilir,iş yerindesinya ama dur ben senin yerine ifadeleri koyayım bende seni öpüyorum bak böleŞenizŞenizŞeniz
şakkıdı:lepi:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile2hihoyyyt
bak hepsinden var senin için..
prenses ablacım benim.sende iyiki gelmişsin sabah sabah moral depoladım.
guggulu accuk kk'yı gezeyim yine gelirim okiş buralardayım ,tamam canım senin için yardım isterim ne dimek ne dimekkkk sen yiterki iste iste çiğğ piliç yiyeyim..:roflol:
prensesmi,şey kem küm
görümcelerim yaaaakayınvalidemler bayramda yozgata gel.bayramı bizlerle geçir diyorlar.nede olsa nişanlısın dediler amababalam nuh diyo peygamber demiyor.gidemezsin diyor.bende gitmeyi çok istiyorum.kayınvalidemi çok özledim.kayınbabamıda.onlar benim birtanem.
guggulu,arkadaşa mesaj çektim ilgilenirler..senin sorunla.yerimseniben
guccük prenses..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?