Yozgat///66

elticim nasılsın bakem demek kayseriye gelecen gel kızda gezelim beraber senin babanda benimkiyle aynı kafadaymış benim kaynanamgil trabzonlu orda yaşıyolar nişanlandım daha hiç görmedim evlerini düşün göndermiyo adam napayım artık evlenince bol bol gideriz bizde elticim

günaydın elticimmmmmevet inşallah gelmeyi düşünüyorumya sorma annemi durmadan babamı ikna et diye zorluyorum ama annem izin vermedi diyor.offf yaaaa nişanlım ailesi çok istiyordu.neyse bakalım hayırlıs olsun artık.caka sen daha nişanlının ailesinin yanına gitmedinmi hiçççç.senin durum daha vahimmiş benden ben ailelemle gittim.

Günaydın kızlar,gulgulucanım ne bakıyon allttan altdan yerimseniben:kahve:sabah kahvesine buyurmazmısın..a.s.

ya ben gülümsemeler koyamıyorum yazı stimi değiştiremiyorum...çok saol ablacım bende masamın başında yudumluyorum.sanki seninle içiyormuşum gibi .öptüm kocaman seni.

ya ben gülümsemeler koyamıyorum yazı stimi değiştiremiyorum...çok saol ablacım bende masamın başında yudumluyorum.sanki seninle içiyormuşum gibi .öptüm kocaman seni.

senin bilgisayarda sorun olabilir,iş yerindesinya ama dur ben senin yerine ifadeleri koyayım bende seni öpüyorum bak böleŞenizŞenizŞeniz

kaydirigubbakcemile4şakkıdı:lepi:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile2hihoyyyt
bak hepsinden var senin için..

Şanlı Yozgat'ın güsel kızlarrıııı hepinize selam olsunnn... kaydirigubbakcemile4

Boğazlıyan'lı bir ailenin kızıyım İstanbul'da yaşıyoruz, ismim Özlem :1rolleyes: Burada sizlerle aynı ortamda buluşmaktan mutluyum hihoyyyt herşey gönlünüzce olsunnn

Bundan sonra ben de buralarda olacağımmm, görüşmek ve kaynaşmak dileğiyle... Şeniz

canım benim hoşgeldin aramıza

senin bilgisayarda sorun olabilir,iş yerindesinya ama dur ben senin yerine ifadeleri koyayım bende seni öpüyorum bak böleŞenizŞenizŞeniz

kaydirigubbakcemile4şakkıdı:lepi:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile2hihoyyyt
bak hepsinden var senin için..

ablacımmmmm çok teşekkürlerrrrr canımsın benim... muck muck o güzel yanaklarından öptüm seni

gulgulu iyiki geldin sabah sabah sayende uykum açıldı vallahihoyyytkaydirigubbakcemile2
accuhda sporumu yapayım.ohh yandanhihoyyytsositosositobu nasıl bu ifadeye bayılıyorumsositososito:jeyyar:

ablacım senden bir ricada bulunsam ben yazı stilimi,çoklu alıntı,gülümsemeler,yazı editörümü değiştiremiyorum.konu açamıyorum.bilgisayarla ilgili bölüm var ya.oraya benim sorununla ilgili konu başlığı açarmısın.belki bana yardımcı olabilirler.

guggulu accuk kk'yı gezeyim yine gelirim okiş buralardayım ,tamam canım senin için yardım isterim ne dimek ne dimekkkk sen yiterki iste iste çiğğ piliç yiyeyim..:roflol:

görümcelerim yaaaakayınvalidemler bayramda yozgata gel.bayramı bizlerle geçir diyorlar.nede olsa nişanlısın dediler amababalam nuh diyo peygamber demiyor.gidemezsin diyor.bende gitmeyi çok istiyorum.kayınvalidemi çok özledim.kayınbabamıda.onlar benim birtanem.

maşallah deyimde nazar değmesin :)) ben babana katılıyorum canım ailenle geçir bence bayramı evlenince nede olsa onlarla daha az geçireceksin...sana nacizane abla tavsiyesi elden anne baba kardeş olmuyor güzelim...ne varsa kendi ailende var unutma bunu ....çok öpüyorum seni...

Back