- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
aman emosum dıkkat kendıne ınsallah kavusursun annecıgıne bı an once enıste adayın artık yok anlasamadık dusunce ayrılıkları vardı.bende ıyıyım allaha sukur.sorguna gıdınce benım yerıme osmanlı hamamına da gıt kosegen havuzunda benım yerıme çim emi ah ah cok özledım orayı.en son ki hamam sefamız cefaya dönusuyordu gectıgımız yıllardakı sorgun olaylarından ama yınede güzeldi ya.ama soguk olursa hava gıtme bacım prensesimiz hasta olmasın teyzesı ona kıyamaz.öp benım yerıme kocaman kocaman
emoşum eniştene gözün gibi bakıyorum... artık işe başladı ufakdan gidi ,rabbim herkesi korusun..Şenizinş bayramda izinli olrsunuz..bizde seni öpüyoruz ablaların ablası.enişteyi ihmal etme tez zamanda görevinin başına yolla.yadaa yatsın yatsın zaten çok ççalışıyorlar.bizimki bayramda nasıl rapor alacağını şaşırdı:roflol::roflol:hadi iyi geceler.
canım allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı( AMİİİİİİİİİİİİİN) teşekkür ederim canım güzel dileklerin için....enişten iyi şükür bi yaramazlık yok...bende seni çok özledim...canım hatişim bidenem...
Günaydın,Yozgatın en şeker en güzel kızları,,,a.s.
sabah şerifleriniz hayır olsun,bu gün çok işlerim var sabahın köründe uğrayıp selam verem dedim..eğer vaz geçmezsen biraz erişte ve kırpma mantı yapayım diyorum şimdiye kadar yapamadım ,ertele nereye kadar,kızlar işiniz yoksa yardıma gelirseniz memnun olurum,artık kış kendini göstermeye başladı buralarda hava yağmurlu,geçeyim tv'nin karşısına açayım sabah proğramlarını baka baka yapayım eriştemi,yoksa vakit geçmez..eğer yetiştire bilirsem öğleden sonrada gezmelere gideyim diyorum beya,,arkadaşlarım işten ağrıldığımı öğrenmiş bırakmazlar artık beni,,:teytey:canlarım kalın sağlıcakla,asena bacım çalış işine sıkı sarıl,o seni bıraksada sen oniii bırakma,lalecim umarım senin işlerinde iyi gidiyordur,gelmiyormusun buralara görüşelim yine iyi olur..
günaydın canım..keşke yakın olsakta bi koşu gelip yardım etseydim sana bacımkolay gelsin tatlım sana....aman bol bol gez acısını çıkar 2 ayın...
dağ çiçeğim krizin vurmadığı kim varki ablacım.neyse hayırlısı olsun.belki daha iyi bir işbulursun.yaşasın topiğimiz kimsesiz kalmayacak.
.
emoşum,kriz beni vurdu ama Allahdan tek başıma ev geçindirmiyorum birde öğle olduğunu düşünsene ,Rabbime şükürler olsunki eşimin bir mesleği var,,evet yaşasınn topiğimiz boş kalmıcak..emoş senin ufak cimcime nerelerde hiç sesi çıkmıyor iyi demi öptüm ikinizide..
sevgisizkelebek ,emoş ve sen amma hamam sefası yapmışınız yahu canımız çekti valla.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?