canım senin düğün ohoooo gugguludağlarguggulusırnaşık şey.
bu arada sizin yöre ne taraf ege tarafı falanmı?:uhm: yozgattamı oturuyorsun veya işin orda sanırım.
emoş amma soru sormuşun geline ,daha ilk günden korkutup kaçırmayalım..:jeyyar:
alıştıra alıştıra ürkütmeden sor sorularını..a.s.
lale nerdesinnnnnnnnnn.a.s.
ne diyon abla gelin olmak kolaymı sorularımıza cevap verecekki beğenecez.hadi bahalım gelin bizi bırakıp uyumuş bile.neyse sabah bizden önce uyanırda kahvaltımızı hazırlarmı acep???
canım senin düğün ohoooo gugguludağlarguggulusırnaşık şey.
bu arada sizin yöre ne taraf ege tarafı falanmı?:uhm: yozgattamı oturuyorsun veya işin orda sanırım.
emoş amma soru sormuşun geline ,daha ilk günden korkutup kaçırmayalım..:jeyyar:
alıştıra alıştıra ürkütmeden sor sorularını..a.s.
lale nerdesinnnnnnnnnn.a.s.
ne diyon abla gelin olmak kolaymı sorularımıza cevap verecekki beğenecez.hadi bahalım gelin bizi bırakıp uyumuş bile.neyse sabah bizden önce uyanırda kahvaltımızı hazırlarmı acep???
yok yok en iyisi erkenden kalkıp gocaaman ilaninen hamırı yuursun bazlama yada yufka yapsın...:roflol:
slm herkese ne çok Yozgat lı varmış ya bende yozgat lıyım bu arada
slm herkese ne çok Yozgat lı varmış ya bende yozgat lıyım bu arada
slm arkadaşlar bende galiba artık yozgatlı olucam nişanlım bozok üniversitesinde okuyo son senemiz yaza düğünümüz olacak biz herşeyi kayseri gibi ayarlıyoduk taki dünkü teklife kadar.Hoacaları okulda öğretim görevliği teklif etmişler galiba oraya yerleşicez sizce nasıl alışabilirmiyim oraya nasıl davranmam daha mantıklı olur bana yardımcı olun lütfen
bu arada tümmm görümcelerime selamlar.günaydınlar güzel görümcelerimmmm
günaydın hemşolarım hepinize günaydın .........:)) dağçiçeğim artık evdesin ya misafirler peşini bırakmaz senin :)) burda hava ço kötü yağmurlu ve kapalı böyle olunca ruhum daralıyo sormayın...öpüyorum hepiciğinizi...
canlarım günaydın,,ben hiç uyurmuyum ,maşallah cin gibi erkenden fırlarım ,,dün misafilerim vardı hem gündüz hem akşam yarında var ,,yaprak saracağım birazdan kele bacım yardıma gelinde beraber çabıcag saralım,,
lalecim işlerinde kolaylıklar kardeşim haklısın evde olmak güzel ama ,hayat şartları ne yaparsın..Rabbim yardımcın olsun,
Yaseminim ,emoşum,guggulu,daisy,caka,selam kızlar alayınızı öpüyorumŞeniz,,guggulu bak senden erken kalktım bu gün gel beraber kahvaltı yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?