Eger 3sene once geldıysen lojmana benı tanıyo olma ıhtımalınde var tabı ama daha yakın bı tarıhse tanımıyosundur yanı annemı tanıyosundur dememın sebebı oydu genelde herkes tanır onu :))) hatta bizim burda yozgatlı polis cok biz senle kesin tanısıyozdur ben 24yasındayım yakınmı yasın bana
O zaman abla diyem ben sana hadi tatlı uykular ablam memnun oldum tanıstıgıma
İyi akşamlar arkadaşlarrrr.
bu gün evdeyim çünkü eşim dün akşam işden eve dönerken ekip otosu ile ufak bir kaza geçirdi,geceyi neredeyse acilde geçirdik ,ben haberi yolda öğrendim hemen hastaneye koştum.zincirleme kaza olmuş ,ambulans gelmiş eşime boyunluk felan takmışlar onu o halde görünce çok korktum senağlamaRabbim onu bize bağışladı şükürler olsun .şimdi evimizdeyiz .sadece burnunda ve alnında ufak hasar var bunada şükür diyorum arkadaşlarnda bir şey yok sadece eşim hafif yaralanmış...
canlarım sizler nasılsınız hepinizi çokkk özlüyorum....
hepinizi çok çok öpüyorum..Şeniz
canım şok oldum okuyunca çok geçmiş olsun bitanem...çok üzüldüm yaaa...
emoşummm balım sorma hakkaten tam çalışan kadın modundayım..enişten daha iyi şükür...ilk günkü korku kalmadı atlattı ..sağol güzelim..:1hug:tam çalışan kadın moduna girmişsin ablacığımbirgün önceden bulaşık yemek falan.eniştemiz nasıl oldu abla?
selam kızlar arabaşı diyince sohbete katılayım dedım aranıza yenı katıldım.bılırsınız arabaşı kayseridede yapılır malum.....pekde güzel olur offfffffffffff
günaydın kızlar naber nasılsınız...benden iyi diyelim iyi olsun...idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ilaç kullanıyorum...iyiyim çok şükür...sizler nasılsınız ne var neyok...hepinizi öpüyorum canlarım....
bana müsade ,alayınızı birer birer öpüyorummm gadanlarını aldıhlarım...a.s.a.s.
selam kızlar arabaşı diyince sohbete katılayım dedım aranıza yenı katıldım.bılırsınız arabaşı kayseridede yapılır malum.....pekde güzel olur offfffffffffff
yasemin geçmiş olsun canım ya.havallar soğudu dikkat et elalem buz gibi havada öyle bir dışarı çıkıyorki ben dışarda görünce diyorum kesin bu yarın hasta olur diye.sen öyle gezenlerden değilsin demi kuşum?
Yeseminim bidenem datlum ,sorma enişteni hastanede o halde görünce şok oldumsenağlama ,,aşkım o benim biliyorsun demi:asigim:Rabbim onu bizlere bağışladı...şimdi evde çay içiii kuru yemiş yiyiiiii,,yesin yesin otursun hastaya kıyamam ben ona...:teselli:
canım sanada çok geçmiş olsun nerden çıktı bu iltihap işi...rabbim acil şifa versin sana ve tüm hastalarımıza. ee benim eniştem nasıl iyimi..Yaseminim seni çok ösledimmm çok öpiiimmmm senağlamaŞenizŞeniz
emos bacım hayırdır senin durum hala sarsıntılı bi derdin var da demiyosan seni esefnen kınarım görün o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?