Yozgat///66

Eger 3sene once geldıysen lojmana benı tanıyo olma ıhtımalınde var tabı ama daha yakın bı tarıhse tanımıyosundur yanı annemı tanıyosundur dememın sebebı oydu genelde herkes tanır onu :))) hatta bizim burda yozgatlı polis cok biz senle kesin tanısıyozdur ben 24yasındayım yakınmı yasın bana

biz lojmanda yeni sayılırız..yaşım senin ve Annenin yaşı arasında olabilir..evet kesin görmüşümdür Anneni..ben şimdi kaçıyorum ,sabah erken kalkmalıyım..sizlere iyi gecelerrrrrr....a.s.:a015:

Emosum sen nıye sarsıntılısın ruh halınde hayırdır kusum kotu bıse mı oldu

O zaman abla diyem ben sana hadi tatlı uykular ablam memnun oldum tanıstıgıma

O zaman abla diyem ben sana hadi tatlı uykular ablam memnun oldum tanıstıgıma

canım sanada tatlı uykular .bana abla diyebilirsin..bende memnun oldum tanıştığıma umarım en kısa zamanda tanışırız ,istersen tanışmamızı tesadüfe bırakalım hani gizemli olsun dedimya o bakımdan başka bir sebebi yok tabiki..yerimseniben

İyi akşamlar arkadaşlarrrr.
bu gün evdeyim çünkü eşim dün akşam işden eve dönerken ekip otosu ile ufak bir kaza geçirdi,geceyi neredeyse acilde geçirdik ,ben haberi yolda öğrendim hemen hastaneye koştum.zincirleme kaza olmuş ,ambulans gelmiş eşime boyunluk felan takmışlar onu o halde görünce çok korktum senağlamaRabbim onu bize bağışladı şükürler olsun .şimdi evimizdeyiz .sadece burnunda ve alnında ufak hasar var bunada şükür diyorum arkadaşlarnda bir şey yok sadece eşim hafif yaralanmış...
canlarım sizler nasılsınız hepinizi çokkk özlüyorum....
hepinizi çok çok öpüyorum..Şeniz

canım şok oldum okuyunca çok geçmiş olsun bitanem...çok üzüldüm yaaa...

günaydın kızlar naber nasılsınız...benden iyi diyelim iyi olsun...idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ilaç kullanıyorum...iyiyim çok şükür...sizler nasılsınız ne var neyok...hepinizi öpüyorum canlarım....

canım şok oldum okuyunca çok geçmiş olsun bitanem...çok üzüldüm yaaa...

Yeseminim bidenem datlum ,sorma enişteni hastanede o halde görünce şok oldumsenağlama ,,aşkım o benim biliyorsun demi:asigim:Rabbim onu bizlere bağışladı...şimdi evde çay içiii kuru yemiş yiyiiiii,,yesin yesin otursun hastaya kıyamam ben ona...:teselli:
canım sanada çok geçmiş olsun nerden çıktı bu iltihap işi...rabbim acil şifa versin sana ve tüm hastalarımıza. ee benim eniştem nasıl iyimi..Yaseminim seni çok ösledimmm çok öpiiimmmm senağlamaŞeniz:utangac:Şeniz:utangac:

kızlar selam nasılsınız hemşolarr nerdesiniz... mutfakta işler beni bekliyor bulaşık ve yarınki yemeği hazırlamalıyım kimseler yoksa bende gideyrummm...oyyyyyy oyyyy:bbo::a015:

tam çalışan kadın moduna girmişsin ablacığımbirgün önceden bulaşık yemek falan.eniştemiz nasıl oldu abla?

selam kızlar arabaşı diyince sohbete katılayım dedım aranıza yenı katıldım.bılırsınız arabaşı kayseridede yapılır malum.....pekde güzel olur offfffffffffff

tam çalışan kadın moduna girmişsin ablacığımbirgün önceden bulaşık yemek falan.eniştemiz nasıl oldu abla?
emoşummm balım sorma hakkaten tam çalışan kadın modundayım..enişten daha iyi şükür...ilk günkü korku kalmadı atlattı ..sağol güzelim..:1hug:
selam kızlar arabaşı diyince sohbete katılayım dedım aranıza yenı katıldım.bılırsınız arabaşı kayseridede yapılır malum.....pekde güzel olur offfffffffffff

amazon hoş geldin ,,arabaşı denince burda akan sular duruyor...cokacimcoook

günaydın kızlar naber nasılsınız...benden iyi diyelim iyi olsun...idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ilaç kullanıyorum...iyiyim çok şükür...sizler nasılsınız ne var neyok...hepinizi öpüyorum canlarım....

yasemin geçmiş olsun canım ya.havallar soğudu dikkat et elalem buz gibi havada öyle bir dışarı çıkıyorki ben dışarda görünce diyorum kesin bu yarın hasta olur diye.sen öyle gezenlerden değilsin demi kuşum?

bana müsade ,alayınızı birer birer öpüyorummm gadanlarını aldıhlarım...a.s.a.s.

bizde seni öpüyoruz ablaların ablası.enişteyi ihmal etme tez zamanda görevinin başına yolla.yadaa yatsın yatsın zaten çok ççalışıyorlar.bizimki bayramda nasıl rapor alacağını şaşırdı:roflol::roflol:hadi iyi geceler.

hoşgeldin canım yozgatlımısın?bu arada arabaşı yozgatın yemeği fakat tadını alan kayserililer sahiplenmeye çalışıyor ama bizim kadar güzel yapamaz ve yutamazlarr....

emos bacım hayırdır senin durum hala sarsıntılı bi derdin var da demiyosan seni esefnen kınarım görün o zaman

yasemin geçmiş olsun canım ya.havallar soğudu dikkat et elalem buz gibi havada öyle bir dışarı çıkıyorki ben dışarda görünce diyorum kesin bu yarın hasta olur diye.sen öyle gezenlerden değilsin demi kuşum?

yok canım değilim :)) öyle olsam ne olurdu acaba hastaneden çıkmazdım galiba....teşekkür ederim emoşum ilgin için :)))

Yeseminim bidenem datlum ,sorma enişteni hastanede o halde görünce şok oldumsenağlama ,,aşkım o benim biliyorsun demi:asigim:Rabbim onu bizlere bağışladı...şimdi evde çay içiii kuru yemiş yiyiiiii,,yesin yesin otursun hastaya kıyamam ben ona...:teselli:
canım sanada çok geçmiş olsun nerden çıktı bu iltihap işi...rabbim acil şifa versin sana ve tüm hastalarımıza. ee benim eniştem nasıl iyimi..Yaseminim seni çok ösledimmm çok öpiiimmmm senağlamaŞeniz:utangac:Şeniz:utangac:

canım allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı( AMİİİİİİİİİİİİİN) teşekkür ederim canım güzel dileklerin için....enişten iyi şükür bi yaramazlık yok...bende seni çok özledim...canım hatişim bidenem...

emos bacım hayırdır senin durum hala sarsıntılı bi derdin var da demiyosan seni esefnen kınarım görün o zaman

kelebeğim derdim yokta geçen hafta kozmik beden temizliği yaptım belki duymuşsundur forumdadada bununla ilgili konumuz var.1 hafta bayaa sarsıntılı geçti tatlım ama şimdi iyiyim.kızımda iyi dokuz gözle bayramı bekliyoruz sorguna annemlere gidecez:teytey::teytey:sen nasılsın güzelim neler yapıyosun enişte adayımız nasıl?ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Back