Yozgat///66

ben burdayım sekerler yogunum bu sıralar o yuzden gıremedım hepınızı sevıyorum bacılarım...topragımın meleklerı

burası da çok soğuk ve yağmurlu.evet biri arabaşı yapsada yutsak ben artık üşeniom arabaşı yaptığım gün bütün işlerim kalıyo.herifte zırt bırt istiyo sıkıldım yapmaktan ama yutmaktan değil.
kelebekim napıyon niye yorgunsun bayram temizliği falanmı?

yok emosum bayram temızlıgıne baslamadık benım yogunlugum secım calısmalarıyla alakalı beledıye secımlerı var ya o yüzden sen gel gurbanlar oldugum ben sana yaparım arabası.

yok emosum bayram temızlıgıne baslamadık benım yogunlugum secım calısmalarıyla alakalı beledıye secımlerı var ya o yüzden sen gel gurbanlar oldugum ben sana yaparım arabası.

Kendim gibi birisini buldum,bende seçim çalışmalarındayım,Sevgili kelebek benim msn mi arkadaşlardan alabilirsin,seninle görüşelim.

Günaydınlar olsun hepinize canım topraklarım.
Yozgat'ımın güzel kızları nasılsınız?İnşallah herşey yolundadır.Bende şükür iyiyim,evdi,işdi derken vakit geçiyor.

66 emoş 66 burası da çok soğuk ve yağmurlu.evet biri arabaşı yapsada yutsak ben artık üşeniom arabaşı yaptığım gün bütün işlerim kalıyo.herifte zırt bırt istiyo sıkıldım yapmaktan ama yutmaktan değil.
kelebekim napıyon niye yorgunsun bayram temizliği falanmı?

Emoşum arabaşını tek başına yutma Ankara'ya doğru yollayıver,benim herifte çok sever ama daha yapmadım.
Hatişim,Yaseminim ve diğer topraklarım hepinizi seviyoruma.s.

iyi akşamlar,bu gün temizlik yaptım yorgunum..
çarşamba günü arkadaşlarım çaya gelecek,ne mamalar yapsamki :uhm:
yasemin nerdesinnnnnnnn

Günaydın hemşolarım ,,:kahve:
nasılsınız ,her şey gönlünüzce olsun, rabbim yuvanızdan huzuru ,cebinizden parayı eksiltmesin..Şeniz

Selam Yozgatlılar.
benim nişanlım da Yozgatlı.Bende yani evlenince Yozgatlı olacağım, inşallah.
hepinize sevgilerimi sunuyorum.

selam kızlar guggulu hoşgeldin ne güzel adın var senin bacım?bak burda sana birsürü görümce var.
selam verip kaçarsan seni yolarlar bak:))
ayy misafirim gelecek sabahtan beri mama yapıyom öldüm dinlenmek için oturdum neyse hepinize öpücükleer canlarım...

Selam Yozgatlılar.
benim nişanlım da Yozgatlı.Bende yani evlenince Yozgatlı olacağım, inşallah.
hepinize sevgilerimi sunuyorum.
bacım ismin pek zormuş, gugguludaglarguggulu,bende kopyala yapıştır yaptım:roflol:,aramıza hoş geldin,düğün ne zaman kısmetse,
selam kızlar guggulu hoşgeldin ne güzel adın var senin bacım?bak burda sana birsürü görümce var.
ayy misafirim gelecek sabahtan beri mama yapıyom öldüm dinlenmek için oturdum neyse hepinize öpücükleer canlarım...

emoşş misafir gelecek diyorsun senin burda ne işin var:oklava:,,,güya bu gün benimde işim vardı ama dayalamadım yine girdim kk'ya vaz geçemiyorum ne yapayım..:roflol:eminim sende ülesin şekerim..kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım.
İsmim biraz değişik gibi.Genellikle bizim yörede kullanırlar.Manası ise;daha çok uzun zaman var,demek.
Olur mu 66emoş66 ?
Kaçarmıyım hiç.
Amacım sizlerle yani görümcelerimle tanışmak,dostluk kurmak...

Sağol Dağ çiçeğim.Hoşbulduk.
Düğünün tarihi tam belli değil.Ama haziran ya da eylül düşünülüyor.
Tabiki her şey kısmet.
Her şeyin hayırlısı olsun

Hoşbulduk canım.
İsmim biraz değişik gibi.Genellikle bizim yörede kullanırlar.Manası ise;daha çok uzun zaman var,demek.
Olur mu 66emoş66 ?
Kaçarmıyım hiç.
Amacım sizlerle yani görümcelerimle tanışmak,dostluk kurmak...

canım senin düğün ohoooo gugguludağlarguggulusırnaşık şey.
bu arada sizin yöre ne taraf ege tarafı falanmı?:uhm: yozgattamı oturuyorsun veya işin orda sanırım.

Back