Yozgat///66

şemşamer sorgunda olmana çok sevindim canım.bende sorgunluyum ve sık sık geliyorum oraya.bayramdada inşallah gelicem ailelerimiz orda.eğitimcisin sanırım neresinde görev yapıyosun?

agahefindi deyim canım. gelirsen beklerim.a.s.

şimdi daha çok sevindim valla.bende ilkokulu agah efendide okudum oralarda herkesi tanırım.eminim ortak tanıdıklarımızda vardır.yanındaki 10 katlıda oturuyorum de de tam olsun bari...bide beni okutan siz olmayasınız??

Bacıların en güzellerine selamlar olsun.
Dağçiçeğim,Yaseminciğim,Emoşum,Laleciğim hepinizi gördüğüme sevindim.
Yeni gelen arkadaşlarımız hepinizde hoşgeldiniz.
Hoşca ve dostca kalın.Asena66'dan sevgiler hepinize.

aşk olsun beni saymıyormusun küstümmmmmsenağlama

gızlar ben size kustüm gelin omaç yiyek arabaşı yutah diye yazmıya girdiydim. anam gurbanlarınız oluyum bide ne görüyüm kimseler adımı anmamış. canınız sağolsun.

gızlar ben size kustüm gelin omaç yiyek arabaşı yutah diye yazmıya girdiydim. anam gurbanlarınız oluyum bide ne görüyüm kimseler adımı anmamış. canınız sağolsun.

yozgatın gülü insan hemşerisine küsermi gııı:çok üzgünüm: gel ablalık yap bizi affet:oklava:.isimler tek tek anılmasada hepiniz akıllardasınız inan geçensene bile uğrayıp gidenler aklımda benim acaba nerdeler ne yapıyorlar diye düşünürüm.:uhm:
rober&burcu,seyda,çılgınkız,kakule,berşule,bilgehan,asiyah bikaçı girmeyeli belki 1 seneyi geçmiştir gerçekten aklımızın bi köşesindesiniz ablam ya...CADIARZUCADIARZU

aşk olsun beni saymıyormusun küstümmmmmsenağlama

Canım sen benim ........daşımsın,seni nasıl saymam.a.s.Canım Ankara buluşmasında bekledim ama gelmedin biliyosun seninle tanışmayı çok istiyorum ayrıca seni görmesem bile çok seviyorum biz ..........daşız.Anladın sen onu.:1hug:

Yozgatımın güzel kızları isimlerini yazamadıklarım biz burda kardeş olduk,hepinizi çok seviyorum.a.s.

Bacılarım Dağçiçeğimi kıskandım mı ne bende işe başladım,iki gündür çalışıyorum,evime yakın 12 ile 17 arası.Spor merkezinde kayıtlara ve telefonlara bakıyorum,eşim karşı geldi hayır falan dedi ama bu sefer eşimi dinlemedim çocuklarımdan destek alınca başladım.İnşallah hayırlı olur iki gündür herşey çok güzel.
Hepinizi sevgilerimle:1hug:

ah kızlar ilk defa bir işte huzuru yakaladım demiştim yine yanıldım sinirlerim çok bozuk ve bugünümde zindan oldu biliyorumki hiç bir şey hep güzel gitmiyor ama dürüst olmanın hep cazesını çektim kulların yaptıkları mühim değil belki....allah beni sonra mükafatlandırır bunu biliyorum ama delirmedendee edemiyorum inanın insanlar şeytanda iblis olmuş daha beter hemde umarım sizler hep iyilerle karşılaşırsınız hepinize mutlu yarınlar sağlık dolu günler.....

kızlar canım öyle bi arabaşı corbası cekiyorki hamuru şimdi yapılmaz bizim burası hala bahar gibi karın yağmasını bekliyorum valla offfffffffffff offfffff

asena abla ne güzel etmişsin vakitlerini nakite çevirmişsin.yeni işin sana hayır,mutluluk,huzur ve bool paralar getirsin.öpüyorum kolay gele...

LALE abla ne oldu canım ya neden bu kadar doldun.iyilik yap denize at demişler senin gönlün rahat için huzurluysa kafana takma üzülme diyeceğim ama belliki çoktan dert bağlamışsın.her şerde bir hayır var derlerya bu söz çok doğru.ALLAH herşeyi senin temiz kalbine göre versin.

kızlar canım öyle bi arabaşı corbası cekiyorki hamuru şimdi yapılmaz bizim burası hala bahar gibi karın yağmasını bekliyorum valla offfffffffffff offfffff

ben bu ay 2 kere yaptım eşim 15 günde bir istiyo valla havası burda çoktan geldi.ben yinede buzdolabına koyuyorum yozgatlıysan bulursun yolunu bacım hoşgeldin aramıza...

şimdi daha çok sevindim valla.bende ilkokulu agah efendide okudum oralarda herkesi tanırım.eminim ortak tanıdıklarımızda vardır.yanındaki 10 katlıda oturuyorum de de tam olsun bari...bide beni okutan siz olmayasınız??

senimi kıracam şekerim, tam oldu bile:))))
ama ikinciyi tutturamadın. o kadar yaşlı değilim ayol

senimi kıracam şekerim, tam oldu bile:))))
ama ikinciyi tutturamadın. o kadar yaşlı değilim ayol

ya bende zaten 23 yaşımdayım ama biliyorum benim öğretmenim emekli oldu.benim zamanımda küçücüktü okul sınıflarda sobalar.yazın fareler bizi hiç yalnız bırakmazdı.bol bol ders kaynatırlardı sağolsunlar.şimdi çok değişmiş okulum.sınıf öğretmenimisin canım.

okul çok değişmiş canım. oldukça bakımlı temiz. müdür bey iyi çalışmış

günaydın bayanlar dün internetim yoktu giremedim..nasılsınız bakalım görüşmeyeli benden iyilik...öpüyorum hepinizi....

yozgatlılar sizi ziyarete geldim nasılsınız

GÜNAYDINNNNNNNNNN

24016080kq8zm6lt6.jpg

w300.png

Back