Yozgat///66

ayseseda hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın.şu topiği boş bırakmasalar daha iyi olacağız.
sendemi yozgatlısın yozgatın neresi canım?

Güzellerim benim....Şeniz
haftanın sadece bir günü, yani pazar günü evde oluyorum ..
evdeki işler çarşı işi derken inanın yoruluyorum...ama valla burnumda tütüyorsunuz. kızlarsenağlama.. asenacım ve yaseminimle telefonda görüştük evet çok çok mutlu oldum çok duygulandım...hepinizi çok çok öpüyorum seviyorum...lalecim hakkaten çalışmak zormuş seni anlıyorum...Allahdan eşim eve geç geldiğim için bir şey demiyor yoksa mümkün değil çalışamazdım..birde lojmandan arkadaşla gidip geliyorum çok rahatım o bakımdan..emoşum ayarlayın bir buluşma birde seni görelim demi amma.. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler...kalın sağlıcakla....Şeniz

ben de baba tarafından yani aslen yozgatlıyım.. boğazlıyan ilçesi..
iç anadolunun şivesine bayılıyorum yaa...
"nörüyon gızım?" dedikleri zaman çok hoşuma gidiyo..
"nörüyonuz hemşerilerim? " :)

Güzellerim benim....Şeniz
haftanın sadece bir günü, yani pazar günü evde oluyorum ..
evdeki işler çarşı işi derken inanın yoruluyorum...ama valla burnumda tütüyorsunuz. kızlarsenağlama.. asenacım ve yaseminimle telefonda görüştük evet çok çok mutlu oldum çok duygulandım...hepinizi çok çok öpüyorum seviyorum...lalecim hakkaten çalışmak zormuş seni anlıyorum...Allahdan eşim eve geç geldiğim için bir şey demiyor yoksa mümkün değil çalışamazdım..birde lojmandan arkadaşla gidip geliyorum çok rahatım o bakımdan..emoşum ayarlayın bir buluşma birde seni görelim demi amma.. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler...kalın sağlıcakla....Şeniz

canım benim şükür kavuşturana..iyi olmana o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam..evet çalışmak çok zor arkadaşım allah yardımcımız olsun...seni kocaman öpüp kucaklıyorum....

ocean merhaba canım malatyanın neresindesin ben ve dağçiçeğimde orada aynı yıllarda yaşamışız hatta ortak tanıdıklarımız bile var oradan dünya küçük bende beşkonaklarda oturdum malatyayı çok özledim ah horata pınarbaşı kanalboyu...... komşuluklar,arkadaşlıklar ve hele çiğköfte paertilerimiz müthişti...kocaman sevgiler hepinize.

selam kızlar nasılsınız?
ocean,zu66,aslım66 hoşgeldiniz kızlar bende sorgunluyum aslım arada bir gidiyormusun sorguna?
selam verip kaçmayın ok....

Bacıların en güzellerine selamlar olsun.
Dağçiçeğim,Yaseminciğim,Emoşum,Laleciğim hepinizi gördüğüme sevindim.
Yeni gelen arkadaşlarımız hepinizde hoşgeldiniz.
Hoşca ve dostca kalın.Asena66'dan sevgiler hepinize.

hepinize selam olsun hemşolarım nasılsınız bakalım. uzun zamandır yazamıyordum. beni sorarsanız çok iyiym allaha şükürler olsun. memleketinizin soğunu çekip oturuyorum.

dağçiçeğim hayırlı olsun işe başlamışsın. sende çalışan kadın kervanına katılmışsın. rahatsındır umarım. yaseminci , lale, emoş, ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepiciğinizi kocaman öpüyoruma.s.

asenacığım teşekkürler şemşamer tekrar hoşgeldin canım bu kadar arayı uzatmayın arkadaşlar vallahi merak ediyorum insan bir iki kelime de olsa yazar arada bir hepinize kocaman sevgiler...

Toprağımın güzellerine esenlikler olsun.
Fırsat bulunca aranızdayım.Laleciğim haklısın canım.Şemşamer hoşgeldin bacım,soğuklara dikkat et hasta olma.
Sevgilerimle:1hug:

hepinize selam olsun hemşolarım nasılsınız bakalım. uzun zamandır yazamıyordum. beni sorarsanız çok iyiym allaha şükürler olsun. memleketinizin soğunu çekip oturuyorum.

hakkaten yaa ne kadar soğuk oluyor oralar..
yazın geceleri çok güzel oluyo ama ne güzel üşüyosun..
kışın da çok feci soğuk ama olsun.. insanlarının sıcaklığı, samimiyeti yeter:1hug:

dağçiçeğim hayırlı olsun işe başlamışsın. sende çalışan kadın kervanına katılmışsın. rahatsındır umarım. yaseminci , lale, emoş, ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepiciğinizi kocaman öpüyoruma.s.[/QUOT

ŞEMŞAMER SEN YOZGATLI DEĞİLMİSİN CANIM YOZGAT MERKEZDE Mİ OTURUYORSUN?DAHA ÖNCEDE SORDUYSAM KUSURA BAKMA...BİZDE SENİ ÖPTÜK ŞEKER.

günaydın canlarım....2 gün evdeydim harikaydı ...dinlendim ama şuan yine işteyim...aman sağlık olsunda gerisi boş kızlar...dağçiçeğim, asenam, emoşum, lalem,şemşamerim ve adını sayamadığım tüm hemşolarım hepinizi öpüyorum bacılarım...

ŞEMŞAMER SEN YOZGATLI DEĞİLMİSİN CANIM YOZGAT MERKEZDE Mİ OTURUYORSUN?DAHA ÖNCEDE SORDUYSAM KUSURA BAKMA...BİZDE SENİ ÖPTÜK ŞEKER.[/QUOTE]

günaydın hemşerilerim.
emoşcum ben sorgundayım. yozgat merkezdenim eşim buralı, bizde burda oturuyoruz

şemşamer sorgunda olmana çok sevindim canım.bende sorgunluyum ve sık sık geliyorum oraya.bayramdada inşallah gelicem ailelerimiz orda.eğitimcisin sanırım neresinde görev yapıyosun?

Back