Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada hayırlı ramazanlar,ben evliyim eşimde bende yozgatlıyız...ama inan adetleri hiç takmadık desem yeridir...adeti çoktur yozgatın ..hangi birini yazıyım canım...allah yardımcın olsun...bence iki tarafınfa adetlerini uygulamayın yoksa işin içinden çıkamazsınız...
Canim saol...yorumun için
ama aslinda ben yanlis soyledim...adeti sormayacaktim cunkuher memleketin adeti farklidir..
aslinda benim ogrenmek istedigim, sizler evlenince yada ailenizden bir erkegi evlendirince, gelin kiza bi takim kiyafetler alinirmi, bayramda et gidermi, nisanda bohça duzulurmu, gelin alisverisinde yani dugun arifesinde, gelin kiza bi takim çeyizine alirlarmi...
onlari soracaktim..;
ha bu arada, ben geçtim o yoldan, yani dugune bir ay var, benimkisi sadece merak...
a.s.
Rica ederim canım ne demek...abimi evlendirdik biz her bayram kıyafet alınmıştı yengeme ayakkabısına kadar, et de götürülür canım..nişan yapılmışsa bohça olur aile içine kıyafet falan o tarz şeyler şimdilik bukadar canım..şimdiden hayırlı olsun düğünün rabbim mutluluk huzur versin bi yastıkta kocayın...:1hug:
:1hug:
Saol canim benim
olmasi gerekende bunlar zaten...ama demekki haketmemisim ben...neyse
guzel dileklerin için çok saol bitanem
hayirli ramazanlar hepimize,
:1hug:
a.s.
kadınlar kulubüne teşekkrlerimi iletiyorum canım kulubüm nasılda unutmamış ve doğum günümü kutlamış tüm yönetime sevgilerimle....
rica ederim canım...hangimiz hak ettiğimizi aldık ki...üzülme arkadaşım önemli olan eşin bunu sakın unutma....sen nereliydin canım eşin yozgatlı (1 ay kalmış eşin diyorum :)) )öpüyorum seni...
gunaydin canim,
evet esim) yozgatli, ben ise konyaliyim. a.s.
haklisin hakettiklerimizi goremedik, çogumuz goremedik...tabiki en onemlisi bizim sevdamiz, askimiz, ama inan merak ettim, cunku su son gunlerde oyle bir konusuyorlar ki...benim ailem gerek gelinlerine, gerek damatlarina, herseyi yaptilar, aldilar..
e tabi banada bi igne alinmayinca, ailemden yengeler olsun, teyzeler, annem, olsun bunu dile getirdiler, saskinliklarini yani..onlarda oyle bir konusuyor ki, resmen yozbazmisiz...bu tur seyler yozgatta yokmus, sasirdim fisfisfis
neyse, hayirli ramazanlar hepinize...ilk gunler biraz zor ama alisiriz, hem guzel aydir bu ay...
sende kendini biraz anlatirmisin ? çalisiyormusun ? ev hanimimisin ? nasil gidiyor evlilik ? a.s.