Yozgat///66

asena nerdesin bacım yine ece deyip kaçmışın ,yeterki sen varol arada bir uğrasanda olur..

slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar dilerim
benim oğlum yarın anasınıfına başlıyor çok heyecanlıyız sizinle paylaşmak istedim

Bir kaç hafta önce eşimin memleketi Yozgatta idik..Sizlere testi kebabı getiremedim ama Yozgat'tan bir kaç kare foto getirdim..

Hepinize hayırlı ve bol sevaplı Ramazanlar diliyorum..Allah her daim yanınızda olsun..
Hatice abla(dağ çiçeğim) ve asena66 abla oğlum Bertuğ ve kızım Ecrin siz halalarının yanaklarından öpüyor...Sevgiler..

Yozgat semalarından...

Çamlık yanında ki Atatürk heykelinin yanında ki Yozgat yazısı..

Meydandan bir kare...

Meşhur ''Saat Kulesi''

mr kızlar hepiniz iyisinizdir umarım benim bir kaç gündür çok işim vardır. şükür kavuşturana

günaydın tüm hemşolarıma..hepinize hayırlı ramazanlar aolsun...hastayım kızlar...cuma öğleden sonra izin aldım evde yattım idrar yolu enfeksiyonu oldum ogün akşamına sol dış kulağım ağrımaya başladı ve hala ağrıyor...ve dünde mantar enfeksiyonum hortladı yine....rabbime şükür işe gele bilecek kadar iyiyim....öpüyorum hepinizi...

günaydın arkadaşlar, geçmiş olsun yasemin. allah aemanet ol canım. :1hug:

günaydın kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
inşallah bütün dualarınız kabul olurkaydirigubbakcemile5​

selamlar forumda yeniyim burayı görünce kan çekti sanırım ilk mesajım buraya bende sorgunluyum...
HEPİNİZE BOLLUK BEREKET VE RAHMET DOLU Bİ RAMAZAN DİLİYORUM..

günaydınlar hepinize hemşolarım nasışlsınız bakalım benden iyilik..dün dr agittim kulağım için ilaç verdi şükür allahıma geçti ağrım...daha rahatım buğün..dağçiçeğim ne yaptı acaba iş görüşmesi nasıl geçti...

selamlar forumda yeniyim burayı görünce kan çekti sanırım ilk mesajım buraya bende sorgunluyum...
HEPİNİZE BOLLUK BEREKET VE RAHMET DOLU Bİ RAMAZAN DİLİYORUM..

günaydın arkadaşlar. yasemin tekrar geçmiş olsun, whitelily hoş geldin , newlife günaydın, diğer arkadaşlar hepinize günaydın.

Kizlar, hepinize hayirli ramazanlar,
benim bi sorum olacakti sizlere...aranizda, bekar, evli vardir...
Allah askina, bana yozgatlilarin adetlerini soylermisiniz ?
mesela kiz istemede, sozde, nisanda, gelin alisverisinde...
neler yapar yozgatlilar...
cevap yazarsaniz çok sevinecegim

sanada hayırlı ramazanlar,ben evliyim eşimde bende yozgatlıyız...ama inan adetleri hiç takmadık desem yeridir...adeti çoktur yozgatın ..hangi birini yazıyım canım...allah yardımcın olsun...bence iki tarafınfa adetlerini uygulamayın yoksa işin içinden çıkamazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…