• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Güzellerim,günaydın deyip kaçıyorum fazla giremedim dün,,,
arkadaş kahvaltıya çağırdı ,kahvaltı bahane sohbete daldık taaa öğlendi eve geldiğim...
yaseminim ,bacım dün doğum günündü,,bir kez de buradan kutlarım seni ..dilerim her şey gönlünce olsun,,sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu bir yaşam sür,, seni seviyorum balımmmmm

hemşolarım hepinizi seviyorummm,günaydınlarrrrr,,
gökyüzü kadar berrak bu günde buyurmazmısın kahvaltıya,,cokacimcoook

günaydın hemşolar kalkın hadi sabah spor yapalım

dağçiçeğim,dermanım ve şemşamerim çok çok teşekkür ederim canlarım...öpüyorum hepinizi...kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar
gününüz aydın neşeniz bol olsun
sofra bereketinizde çok olsun

canımcım seve seve gelirim ,senide beklerim:)

kızlar dün arkadaş haş haşlı gözleme yapmış kahvaltıda ,daha önce haş haşlı yedim ama gözlemeyi ilk defa yedim yapmanızı tavsiye ederim..cokacimcoook

günaydın arkadaşlar. dağ çiçeği, evde oturupta , çalışan hanımların ağzını sulandırma bakıyım. :mymeka:
aaaaa, belkim canımız çekiyor canımmmm, ama genede ver bakem şu haşhaşlı gözlemenin tarifini, belkim denerim. evde eccük haş haş vardı. değerlendiriyim.cokacimcoook

günaydın arkadaşlar. dağ çiçeği, evde oturupta , çalışan hanımların ağzını sulandırma bakıyım. :mymeka:
aaaaa, belkim canımız çekiyor canımmmm, ama genede ver bakem şu haşhaşlı gözlemenin tarifini, belkim denerim. evde eccük haş haş vardı. değerlendiriyim.cokacimcoook

haklısın şemşamerim,,bak ben seni düşündüm kolay tarif verdim...
tarife gelince,göz kararı haş haşı sıvı yağ ile incelt, katını açtığın hazır yufkanın her yerine gelicek şekilde yay diğer gözlemeyi nasıl katlayıp pişiriyorsak o şekilde alt üst iyice tavada pişir isretsen alt üst yağla.afiyet bal şeker olsun..
cokacimcoook

haklısın şemşamerim,,bak ben seni düşündüm kolay tarif verdim...
tarife gelince,göz kararı haş haşı sıvı yağ ile incelt, katını açtığın hazır yufkanın her yerine gelicek şekilde yay diğer gözlemeyi nasıl katlayıp pişiriyorsak o şekilde alt üst iyice tavada pişir isretsen alt üst yağla.afiyet bal şeker olsun..
cokacimcoook

teşşekür ederim canım. en kısa zamanda deneyecema.s.

Yasemin'ciğim yeni yaşında
Hayallerinin gerçek,gerçeklerinde hayallerin kadar güzel olsun.:emir_bebek:
Canım sevdiklerin ve sevenlerinle nice sağlıklı,mutlu yıllar.a.s.:nazar:

Dağçiçeğim canım bacım omaçları tek başına ye bakalım,afiyet olsun.yerimseniben

Topraklarım hepinize sevgilerimle:1hug:

Yasemin'ciğim yeni yaşında
Hayallerinin gerçek,gerçeklerinde hayallerin kadar güzel olsun.:emir_bebek:
Canım sevdiklerin ve sevenlerinle nice sağlıklı,mutlu yıllar.a.s.:nazar:

Dağçiçeğim canım bacım omaçları tek başına ye bakalım,afiyet olsun.yerimseniben

Topraklarım hepinize sevgilerimle:1hug:

Asenam caım ablam çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...öpüyorum seni...

günaydın canolar nasılsınız bakalım...benden iyilik dün öğleden sonra işten izin alıp bi arkadaşa gittik çaya aynı lisede okulu kıran gençler gibi:))) çok güzeldi...çok yorgunum kızlar yaa tatil yaptım ama etkisi geçti galiba bi daha tatil istiyorum ...öpüyorum hepinizi...

mrh kızlar ben yokken ne yaptınız umarım hepiniz iyisiniz dir.

Back