Yozgat///66

selam. valla ne olsun canım , hastanaye gittim hiç bi doktor yok, hepsi izinliymiş. kös kös geri döndüm.buralarda çok sıcak. yanıyoz valla bizde klima falanda yok. mirmirmirmir

mrh kızlar işim çok yoğun anca girebildim. ne yapıyorsunuz

günaydınlarrr, Allahım bu ne sıcak misafirlerimin bir kısmı dün evlerine uçtu ,,
ev aldı başını gidiyor..kafamçokkarıştı
bacılarım hepinizi çok özledim...
Şeniz

selam arkadaşlar , teyze oluyonuz tebrik ederim sizi
hazırlıklara başlayın bakalım .
yasimin sen yelek ör,
derman sen beşiğini al,
dağçiçeğim sen takım ör,
asena sen de dua et tamammı

şemşamerimmm,tebrik ederim hayırlı olsun,,tosunumuza kardeş geliyor demekki yaşasınn bir minik Yozgatlım daha geliiiiiiiiiii:teytey:,hadi kızlar bunu kutlayaluım,,
ben haberi duyana kadar kutlama mı kalır,,
tekrar tebrikler darısı tüm bebiş isteyen arkadaşlarımıza,, örme takımı hazırdur teyzesi yesin oniiiiiiiiiii

Günaydınnnn,,,
kimseler gelmemişCADIARZU
sabah sporuna başlıyoruz hizaya geçelim,,hihoyyytkaydirigubbakcemile2
dana sonra sabah kahvaltısına davetlisiniz,,

günaydın canlarım....hatişim hoş geldin sefalar getirdin...topiğimizin neşesi....yerim ben seni tatlım benim....dermancığım günaydın güzel gelinimiz benden iyilik senden naber...

Günaydin nasilsiniz kizlar
canım hoş geldinnn,bizler iyiyiz sen nasılsın,,şakkıdı
günaydın canlarım....hatişim hoş geldin sefalar getirdin...topiğimizin neşesi....yerim ben seni tatlım benim....dermancığım günaydın güzel gelinimiz benden iyilik senden naber...

bende seni yerimmm ham hammmmcokacimcoook:roflol:Şeniz

Iyim kizlar işten ayriliyorum son haftam malum sizin yozgatli çaliştirmiyor beni çok kiskanç

umarım bizim hemşonun kıskançlığı uzun sürmez,,keşke ikna edebilseydin,umarım ileride işten ayrıldığın için pişmanlık duymazsın,:1hug:

zaten şubatta düğün var ekimde de nikah arabistana gidiyorum zaten evde oturacağim.

Günaydın fıstıklarr,Şeniz
nerdesiniz hemşolarrrrr,,,
kahvaltıya bekliyorummmm,,
ballı kaymaklı ,bol tere yağlı omaç yaptım ,,cokacimcoook

Günaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir.

günaydın canlarım...buğün benim doğum günün...29 yaşıma girdim yaşlanıyormuyuz ne ama ben hep 22 hissediyorum önemli olan ooo.....

Ben 22 yaşindayim en genciniz benim

YASEMİN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…