GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
ALLAH İZİN VERİRSE 3 AĞUSTOS TA YOZGAT' TAYIMMMMMMMMMM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM 9 YIL OLDU GİTMEYELİ.... AYY GÜNLER GEÇMİYO.........a.s.a.s.a.s.a.s.
kakulem,güle güle git,,bol bol hasretlik gider....memleket havasını çek içine misss gibi...a.s.GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
ALLAH İZİN VERİRSE 3 AĞUSTOS TA YOZGAT' TAYIMMMMMMMMMM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM 9 YIL OLDU GİTMEYELİ.... AYY GÜNLER GEÇMİYO.........a.s.a.s.a.s.a.s.
Günaydin hemserilerim nasilsiniz , benim ailemde sorgundalar ins bende giderim bu sene ama zor biraz:
tabiki uğrarız.. hemşomuzu yalnız bırakırmıyız..:1hug:Slm kizlar
arada bir sayfamada uğrayin ziyaret edin beni ya
alim satimdada var
ören bayandada
bekliyorummm:)
selam sevgili hemserilerim, hava nasil oralarda ozledigimi soylememe gerek bile yok tahmin edersiniz degil mi??......(
günaydın canlarım....aaa kaç gündür gelen olmamış neleredesiniz hu huuuuuu :)))))
yasemin bu gün elimde telefon evin içinde bir o yana bir bu yana.. sen anladın oni..a.s.
bidenem canım arkadaşım dün okadar yoğundum ki ve hep yanımda insanlar vardı inan öğlen arası bile çalıştım...yolda arayım dedeim eve giderken onuda arkadaş bıraktı arabaylaa aha şimdi aradım kapalı telin ciğerim benim kusuruma bakma olur mu yerim ben seni canuuuuuuuuuuuum.....a.s.
Günaydınlarrrrrrrrrrr..
Yozgatımın güzelleriiii.a.s.
Bu gün evlilik yıl dönümümüz....:asigim:
eşim sabah bişi demedi bekledim,,, akşama görecek oklava:
her zamankki gibi unuttu:mymeka:
Günaydınlarrrrrrrrrrr..
Yozgatımın güzelleriiii.a.s.
Bu gün evlilik yıl dönümümüz....:asigim:
eşim sabah bişi demedi bekledim,,, akşama görecek oklava:
her zamankki gibi unuttu:mymeka:
günaydın arkadaşlarr
canım evlenme yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı uzun senelere inşallah
unutmamıştır akşama süprizle gelicektir yerimseniben
canım benim yıl dönümünüzü canı gönülden kutlarım nice nice yılları beraber bi yastıkta geçirin eniştemle...bence unutmamıştır eniştem :dilcikar: çok öpüyorum seni canım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?