Yozgat///66

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
ALLAH İZİN VERİRSE 3 AĞUSTOS TA YOZGAT' TAYIMMMMMMMMMM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM 9 YIL OLDU GİTMEYELİ.... AYY GÜNLER GEÇMİYO.........a.s.a.s.a.s.a.s.

selam sevgili hemserilerim, hava nasil oralarda ozledigimi soylememe gerek bile yok tahmin edersiniz degil mi??......(

ALLAH İZİN VERİRSE 3 AĞUSTOS TA YOZGAT' TAYIMMMMMMMMMM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM 9 YIL OLDU GİTMEYELİ.... AYY GÜNLER GEÇMİYO.........a.s.a.s.a.s.a.s.

senin adına çok sevindim kakuleciğim bol bol hasret gider canım....

kakulem,güle güle git,,bol bol hasretlik gider....memleket havasını çek içine misss gibi...a.s.
Günaydin hemserilerim nasilsiniz , benim ailemde sorgundalar ins bende giderim bu sene ama zor biraz:

inş gidersiniz.yinede hayırlısı..a.s.

yasemin bu gün elimde telefon evin içinde bir o yana bir bu yana.. sen anladın oni..a.s.

bidenem canım arkadaşım dün okadar yoğundum ki ve hep yanımda insanlar vardı inan öğlen arası bile çalıştım...yolda arayım dedeim eve giderken onuda arkadaş bıraktı arabaylaa aha şimdi aradım kapalı telin ciğerim benim kusuruma bakma olur mu yerim ben seni canuuuuuuuuuuuum.....a.s.

günaydın canlarım ...nasılsınız ben çok yoğunum yaa çok yoruluyorum inanın...sizleri kocaman öpüyorum...asena ablam nerelerde yaaa....

arım balım peteğim...tamamdır affedildin....:1hug:
ben zaten sana kızmadım kızamamda... işlerinde kolaylıklar Şeniz
havalar çok sıcak akşam geç yattım az önce uyandım evet telim kapalı...
iyi hatırlattın dur açayım..
gamyoncuiremsu

Günaydınlarrrrrrrrrrr..
Yozgatımın güzelleriiii.a.s.

Bu gün evlilik yıl dönümümüz....:asigim:
eşim sabah bişi demedi bekledim,,, akşama görecek oklava:

her zamankki gibi unuttu:mymeka:

Günaydınlarrrrrrrrrrr..

günaydın arkadaşlarr
canım evlenme yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı uzun senelere inşallah

unutmamıştır akşama süprizle gelicektir yerimseniben

Günaydınlarrrrrrrrrrr..

canım benim yıl dönümünüzü canı gönülden kutlarım nice nice yılları beraber bi yastıkta geçirin eniştemle...bence unutmamıştır eniştem :dilcikar: çok öpüyorum seni canım .....

günaydın arkadaşlarr
canım evlenme yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı uzun senelere inşallah

unutmamıştır akşama süprizle gelicektir yerimseniben

canım benim yıl dönümünüzü canı gönülden kutlarım nice nice yılları beraber bi yastıkta geçirin eniştemle...bence unutmamıştır eniştem :dilcikar: çok öpüyorum seni canım .....

kızlar bencede unutmamıştır.. coksekeriremsuçünkü unuttursa ona çok pahalıya patlıyacağını biliyor ..
geçen yıl yine unutmuş ve afedersiniz tek taş yüzük almıştı..
aslında unutması benim işimede geliyor..:roflol:
kızlar enişteniz aslında bu aralar çok çalışiiigamyoncuiremsu
ben anlayış göstermeliyim ..
dün akşam çok geç geldi bu sabahda erkenden işe gitti...

canım kocacığım ,,

ayy durun telefonda eşimm arii hatırladı galiba..
ama oda ne ,ben aşağıdayım dolaptaki zarfı aşağıya indirin diyooooooooooooooosenağlama

günaydın hemşolarım nasılsınız benden iyi diyelim iyi olsun...kimseler uğramamış yine bende sabah gelemedim işe ancak geldim ve yazabiliyorum öpüyorum hepinizi...DAĞÇİÇEĞİM bacım ne yaptın dün akşam eniştem ne almış merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…