Yozgat///66

ilan edelim be güzelim sen imi kıracam , seni kıracama kafamı karırarım. ettim gitti.
hafta sonu dileğin içinde ayrıca teşekkür canım. hafta sonum sınav stresiyle geçti. öss ye girdim:1closedeyes:

sanırım tıpı tutturacam:hooray: cevaplarım görse karfalar bile güler buna :roflol: ama neyse a.s.

şemşamerim sınavda inş istediğin yeri tutturursun..a.s. benim oğlumda girdi ablası..:1hug:
meslek lisesinden mezun oldu ..bilgisayar bölümü bakalım bölümü ile ilgili bir yer ama inş iyi bir yer tuttururrrr..a.s.

Yiğidin harman olduğu Yozgatımın güzelleri nerdesiniz.. bakın ben hem ev topluyorum hemde sizlere yazıyorum şekerlerimm.. yaseminim.. dönmedinmi gari Yozgattan kayın validendenmi ayrılamıyon kele ...alayınızı öpüyomm. Şeniz

ay canım soğol, ben açıköğretim için girdim, bende meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum. oğlunun sayısal iyiyise kesin gelir bi yer . bende sayısal yok maalesef.
güzel bi yer kazanır inşallah. allah yardımcınız olsun.
a.s.

kızlar meraba tamam görümcelik yapmayacaksanız artık burdayım görümcelerimden yana bağrım yanıkta şemşamer inşallah istediğin yeri tutturursun dağ çiçeğim sizinde oğlunuz istediği yeri kazanır inşallah benim çocuklarım küçük onun için iyi bilmiyorum ama bu yıl girenler daha şaslıymış galiba

güzel dileklerin için teşekkür ediyorum şemşamerim.. oğlum ilk ve ortada sayısalda çok çok iyiydi ancak lise 2 den sonra dersleri tamamen bırakıp devre dersleri ve bilgisayarcıda staj gördü dolayısıyla biraz dersleri boşladı arada birde aşık olmasını sayarsak siz tahmin edin..bölümü itibari ile aslında iyi bölüm sınavı ne iyi nede kötü geçmiş.. bakalım sonuçlar açıklanınca göreceğiz.rabbim gerçek anlamıyla çalışan kimsenin emeğini boşa çıkartmasın ..a.s.

mektubum ,buradaki en güzel tarafımız bizbirimize kardeş gibi yaklaşıp ve kardeş gibide sevmemiz..burda bari rahat edelim ,kaynana ,görümce yok burda ve giremezlerde...klava:vur patlasın çal oynasın burası..ablası oğlum için güzel dileklerine teşekkür ediyorum ve Aminn.inş zamanı geldiğinde senin yavrularında bu heyecanı tattırsın...a.s.

slm kızlar bu ara çok geziyorum her günüm dolu şimdi günden geldim akşam sünnet düğününe gidecez:teytey:
bakalım bizim küçük oğlan eğer bugünkü sünnet düğününü beğenirse sünnet olacakmış beğenmezsem olmam diyor:sm_confused:
sonucu size bildiririm:sm_cool:​

oh oh gez bacım ,senin yerinde olmayı isteyenler varrrrr ben mesela..:roflol: evin halini bir görseniz....oyyyy sıcaklarda başladı hiç çekilmiyor.. biran önce taşınsamda rahatlasammm...akşam için sana iyi eğlenceler..a.s.

ya biz daha burda akşamları hırka giymeden balkonda üşüyoruz daha buraya gelmedi o sıcaklar sıcakta ne kadar zorduş
r iş yapmak allah kolaylık versin sana bacım:teselli:

canlarıııııııııııııım..... günaydın hepinize ben geldiiim...çok ama çok yoruldum... hepinizi öpüyorum...

günaydın canlarım DAĞÇİÇEĞİM ASİYAHIM hoşbulduk güzellerim....bende sizleri çok özledim inanın , neler yaptınız görüşmeyeli ben bol bol yoruldum geldim :)) ve hala yorgunum...öptüm sizi....

sen yorulursunda ben yorulmazmıyım..kankayızya:1hug: sen ne yaparsan bende aynını yaptım.a.s.
benim yorgunluğum lojmana taşınıyorumya ev topluyorum sıcaklarda iyice bastırdı .mahvoluyorum..bende seni öptüm şekerimmmm...ŞenizŞenizŞeniz

GÜNAYDIN YOZGATIN GÜZELLERİ a.s.,

BU GÜN ASENA 66 VE GÜZEL KIZI GİZEMİN DOĞUM GÜNÜ, ASENA 66 CANIM

ARKADŞIM BENİM, SENİN VE GÜZEL KIZININ DOĞUM GÜNÜN KUTLU

OLSUN:1hug:a.s. SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA

İNŞALLAH:1hug:a.s.

kalimeracım vefalı arkadaşımm
bu güzel haber için teşekkürler...
ikiside aynı günde haa ne güzel bir tesadüf...
asenacım toprağımmm.senin ve gizem yigenimizin doğum gnü kutlu olsunn.
aramıza dön gari seni çokkk özledikk....senağlama

Dağçiçeğim canım toprağım,güzel arkadaşım,bende sizleri çok ama çok özledim.Bugün aradığında kızımın okulundaydım,doğudan öğrenciler gelmiş Gönül Köprüsü diye projede ,kızımda kardeş seçmiş, o yüzden okulda olmam gerekiyordu.telefonda arayan bi baktım haçça yazıyo amanın bacım nasıl bi mutlu oldum anlatamam,kızım diyo ki anne neye bu kadar sevindin,bende topram beni arıyo dedim ve müdür odasından çıktım ve senin güzel sesini duydum.Canım kızım kendimle aynı gün doğurdum ki kimse benim doğum günümü unutmasın.:roflol:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlarım iyiki varsınız.a.s.

doğum günün kutlu olsun asenecığım kızınında....uyuyamadım kızlar saat 4 ü geçti az sonra da işe gitmek için kalkmalıydım oysa offffffffff ne zor şu uyuma işi hepinizi koccaman öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…