siz şimdi uyuyosunuz ben kızımı bekliyorum allah kısmet ederse bikaç saat sonra burada tanrım kimselere uzun süren ayrılıklar vermesin............
gözün aydın lale. a.s.[/QUOTE
teşekkür ederim şemşamer allah razı olsun,kupa kızı hoşgeldin canım babannemin evi eskipazardaydı annaneminde çamlık mahallesi çok özledim yıllardır gidemedim çamlığın kokusu,suyu offffffff ne güzeldir şimdi oralar....:smiley-cool:
selam herkese brükselden......:)
siz şimdi uyuyosunuz ben kızımı bekliyorum allah kısmet ederse bikaç saat sonra burada tanrım kimselere uzun süren ayrılıklar vermesin............
günaydın bende dün ankaraya gittim bugünde geldim az önce uykusuzluktan bayılacağım ve birazdan işe gideceğim bu kızlar uyomu ne şemşamer bacım gı?
gnaydın kızlar ben cuma yozgattayım :)))))))))))))))))ne güselllll
bek özlediydim
[LEFTyarabbi sana yalvarıyorum.sevgılı peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih bi evlat istiyorum ey cok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatrın için kabul etmesini istiyorum ya
rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine bütün k.k arkadşlarımın dualarını kabul eyle.
Cenab-ı Hak Kur’an-ı Kerimde “bana dua edin size cevap vereyim” ( mü’min,60) buyurmaktadır.
Bazıları bu ayet-i kerimeyi öne sürerek şöyle demektedirler: madem Allah “bana dua edin bende kabul edeyim” demiştir. Neden çokça dua ettiğimiz halde bazıları kabul edilmiyor. Bu hususta alimlerimiz ittifakla bu ayette Allah “cevap veririm” demektedir, “ Kabul ederim” dememektedir. Nasıl ki, sen bir hekime gitsen ve desen “ ey hekim bana şu ilacı ver” elbette hekim sana cevap verir ve “ buyurun” diye cevap verir. Fakat istediğin şey ya hikmetsiz, ya faydasız veya sana zararlı bir ilaç ise, onu değil de daha güzelini sana verir.
Aynen onun gibi, mutlak hikmet sahibi Cenab-ı Hak “ bize ve dualarımıza cevap verir. Ama kabul etmek hikmetine tabi olduğundan bazen istenen şeyin aynısı bazen de daha güzelini bazen de zararlı olduğunu bildiği için hiç vermez.
Sözler vardır dünyadan öte, kalpten içeri... Sözler vardır yerden gelen ama semaya emanet edilen... Cennetin duvarları o sözlerle örülür. Gözyaşları o sözlere eşlik ederler. O yaşlar toplanır, Cennetin ırmakları oluverirler. Bu yüzden o sözler dudaklardan çıkar çıkmaz meleklerin kanatlarında semalara yükselir, Rabb'in kapısına serilir. O'nun cevabı özlenir. Özlenesi sözlere hasret ve hayretle beklenen cevap işitilir. Dua edenin kalbine iletilir. RABBİM BİZE HAYIRLI OLANI NASİP ET AMİN
T]
selam arkadaşlarrrr.Şeniz
sonunda lojmana taşındık..
yerleştim hatta yorgunluğum bile çıktı.
sizleri çok özledim..
eve henüz net bağlanmadı..
arkadaştan girdim ..şimdilik selamlar.
kandiliniz kutlu olsun....Şeniz
Günaydın şekerler,,,Şeniz
nasılsınız bakalım görüşmeyeli hepinizi özzzzzzledimmmmmmmmmm...
buraları pek bir sessisz buldum.. sıcaklardan ve tatilden olmalı.. kimler var ses versin bakalım..yoklama yapıyorum..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?