• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Dağçiçeğim canım toprağım,güzel arkadaşım,bende sizleri çok ama çok özledim.Bugün aradığında kızımın okulundaydım,doğudan öğrenciler gelmiş Gönül Köprüsü diye projede ,kızımda kardeş seçmiş, o yüzden okulda olmam gerekiyordu.telefonda arayan bi baktım haçça yazıyo amanın bacım nasıl bi mutlu oldum anlatamam,kızım diyo ki anne neye bu kadar sevindin,bende topram beni arıyo dedim ve müdür odasından çıktım ve senin güzel sesini duydum.Canım kızım kendimle aynı gün doğurdum ki kimse benim doğum günümü unutmasın.:roflol:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlarım iyiki varsınız.a.s.

asenacım ,canım toprağım ben yaparım öle sürprizler:utangac:..misafiriniz hayırlı olsun güzel oluyor yıllar önce bizde 23 nisan sebebi ile beyaz rusyadan çocuk almıştık 10 gün kaldı bizde ailecek güzel vakit geçirmiştik..
kızını aynı günde doğurmam akıllıca ,sen varya çok akıllı kadınsın ...gel seni bir yol öpem canım çektiŞeniz

Gününüz aydın yuvanız huzurlu cebiniz para dolsunn. güzel arkadaşlarım benim....
nasılsınız kızlarr yine kayıplarda bazı arkadaşlarımız .. hu hu ses verin...
birazdan yaseminim ,asihay bacım gelirler...:kahve:
kahvaltımı yaptım yemeğimide ateşe koydum ,accuk topraklarıma bakimm sonracıma kalan işlere bakarım.. arkadaşlar burda havalar felaket ,pişiyoruz...klimalar gece gündüz çalışıyor...kafamçokkarıştı
öpüldünüz canikolar...a.s.

canım ablam senin ve yavrunun doğum gününü kutluyorum ....Hayırlı nice yaşlara inşallah...rabbim uzun ömürler versin ikinizede...hep mutlu ol inşallah sen bunu hak edecek kadar güzel yürekli bir insansın seni kocaman öpüyorum canıııııım.....a.s.

Gününüz aydın yuvanız huzurlu cebiniz para dolsunn. güzel arkadaşlarım benim....
nasılsınız kızlarr yine kayıplarda bazı arkadaşlarımız .. hu hu ses verin...
birazdan yaseminim ,asihay bacım gelirler...:kahve:
kahvaltımı yaptım yemeğimide ateşe koydum ,accuk topraklarıma bakimm sonracıma kalan işlere bakarım.. arkadaşlar burda havalar felaket ,pişiyoruz...klimalar gece gündüz çalışıyor...kafamçokkarıştı
öpüldünüz canikolar...a.s.

Günaydın canım benim...benim bacım çok iş yaparmışda yorulurmuşda bide beni takip edermiş...yerim ben seni kızzz....allah gücünü artırsın vede yardımcın olsun canım yeni yuvanda huzurlu mutlu ol inşallah öptm seni canuuummm...buğün haber bekliyoruz dört gözle vizemiz onaylanırsaa gideceğiz yoksa iptal olacak herşey hayırlısı bakalım kızlar...

Günaydın canım benim...benim bacım çok iş yaparmışda yorulurmuşda bide beni takip edermiş...yerim ben seni kızzz....allah gücünü artırsın vede yardımcın olsun canım yeni yuvanda huzurlu mutlu ol inşallah öptm seni canuuummm...buğün haber bekliyoruz dört gözle vizemiz onaylanırsaa gideceğiz yoksa iptal olacak herşey hayırlısı bakalım kızlar...

:1shok::1shok:evet bak seni dört gözle bekliyorum...güzel dileklerin için mersi şekerim (moder oldum birden sen anladın oni).sende yuvanda mutlu ve huzurlu ol .inş.vizeniz inş bu gün çıkar .bacım çıkmazsada sen bas git eniştemi bırak burda:roflol:ablanla yiğeninle gez eğlen ohhh...:teytey:

günaydın kızlar, okullar tatil olduğu için oğulumu yanımda işe getiriyorum. bana bırakmıyo bilgisayarı sıpa.
asena senin ve kızının doğm gününü, kalimera seninde kızının doğum gününü kutulyorum. allah nice güzel günler nasip etsin.
yasemin cim sende,güle güle git inşalllah,
dağçiçğim sanada işlerinde kolaylıklar diliyorum. allah yardımcın olsun.
ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepinize günaydın tekrara.s.

kızlar onaylandı vizemiz ay çok şükür yaa... ne uğraştırdılar ama bilemezsiniz...hepinizi öpüyorum canlarım....

kızlar onaylandı vizemiz ay çok şükür yaa... ne uğraştırdılar ama bilemezsiniz...hepinizi öpüyorum canlarım....

çok sevindim bidenem.. gözünüz aydın olsun güle güle gidin gelin..
Yolunuz açık olsun ablanlara çok çok selam..:a015:
seni özlicem bidenesi..biliyorum sende beni özleyeceksin...:1hug:
bol bol gez eğelen dinlen.. sakın fazla uyuma hep gez :roflol:
ablan hediye ne alırsa kabul et yok deme sakın..Şeniz

ALLAH' IM ALLAH 'IM neler oluyor burda neler ben geliyorum bekle beni yozgatttttttttt...
eşimin ağustosun sonunda izni var ne memleketime gidiyorummmmmmmm......
en son 1999 da gitmiştim yozgat' a ve nihayet bu sene kokusuna havasına suyuna kavuşucam kimler orda olucak ağustos sonu bi söliin bakimmm..
öpüldünüz kocaman...

amanın bu yozgatlıların bana kastı var bi giremedim gelemedim ugramayanlar ugramıs dagciceği ablam mesajını aldım iyi sayılırım tam bi diyabakır karpuzu görünümündeyim cok agrılı bi gebeliğim oldu ya bu arada tam dokuz aylık oldum erken dogum riskim var sabah aksamım yani herkesin duasını bekliyorum kakule abla sende nisbet yapma bende en son 99 da gitmiştim o olur heralde herkese cok selam dualrım sizinle cok öpüyorum

portakal çiçeğm allah kolaylık versin ve yardımcın olsun dualarımız seninle.dağçiçeğim taşındınmı gı? sende güle güle otur.yasemin iyi ezmeler canım tadını çıkar doyasıya gez,eğlen kardeşim.asena kolayladınmı biraz hastalar şifa bulmuştur inşallah,asiyah nerdesin?dilberay vaktin yok dimi bliyorum sende koşturmacalardasın,ismini ayamadığım tüm bacular hepinize iyi tatiller....

portakal çiçeğm allah kolaylık versin ve yardımcın olsun dualarımız seninle.dağçiçeğim taşındınmı gı? sende güle güle otur.yasemin iyi ezmeler canım tadını çıkar doyasıya gez,eğlen kardeşim.asena kolayladınmı biraz hastalar şifa bulmuştur inşallah,asiyah nerdesin?dilberay vaktin yok dimi bliyorum sende koşturmacalardasın,ismini ayamadığım tüm bacular hepinize iyi tatiller....

inan saat kac olmus yeni oturdum cayimi icerken biraz yaziyim dedim bugun cok kosusturdum sabah kurs oglen eve geldim yemek filan evi topla aksama cocuklarin 3 nude doktora goturdum yillik asilar filan tekrar aksam kursu inan 9.da evdeydim hemen cikolatali kek verdim firina kan sekerim dusmustu iyi geldi bu sicakta yedim istim simdi cayimi iciyorum .hanimlar hepinizi tek tek yazmayim simdi nasilsiniz iyimisiniz ? HERKEZI TEK TEK SELAMLIYORUM TOPRAKLARIMMMMMMMa.s

merhaba portakal cicegi allah yardimcin olsun hayirli dogumlar olsun insallah kolay olur dogumun.dualarimiz senin icin sevgiler:emir_bebek:

Günaydın Arkadaşlar...
yarın taşınıyoruz kısmetse..
Bir kaç gün aranızda olamayacağım beni özleyin anacığımmmm.:roflol:
kakule bu habere çok sevindim, nihayet Yozgata gidiyorsunuz güle güle gidin ve ,iyi tatiller canım...a.s.
portakal çiçeğim.. sağlıklı doğumlar olsun inş...a.s.Dualarımız seninle..asenacım,asiyacım lalecim dilberim.. ve tümm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum birkaç gün veya hafta sonra görüşmek üzere.. çok çok öpüyorummmŞeniz

selam arkadaşlar.
ALLAH' IM ALLAH 'IM neler oluyor burda neler ben geliyorum bekle beni yozgatttttttttt...
eşimin ağustosun sonunda izni var ne memleketime gidiyorummmmmmmm......
en son 1999 da gitmiştim yozgat' a ve nihayet bu sene kokusuna havasına suyuna kavuşucam kimler orda olucak ağustos sonu bi söliin bakimmm..
öpüldünüz kocaman...

güle güle gel kakule.
portakal çiçeği sana hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun.
dağçiçeği sanada koay gelsin.
yasemin canım sende güle güle git. iyi eğlenceler.
hepinizi öptüm.a.s.

Günaydın Arkadaşlar...
yarın taşınıyoruz kısmetse..
Bir kaç gün aranızda olamayacağım beni özleyin anacığımmmm.:roflol:
kakule bu habere çok sevindim, nihayet Yozgata gidiyorsunuz güle güle gidin ve ,iyi tatiller canım...a.s.
portakal çiçeğim.. sağlıklı doğumlar olsun inş...a.s.Dualarımız seninle..asenacım,asiyacım lalecim dilberim.. ve tümm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum birkaç gün veya hafta sonra görüşmek üzere.. çok çok öpüyorummmŞeniz

dag cicegim gule gule otur.yerlesirsin insallah sicaklardada ev tasimak zor degilmi allah kolaylik versin gorusmek uzere:smiley-cool:

kız dağçiçeği , sen evini yeni temizlediydin bide demi . bilsen temizlemezdin kız. tühhh. neyse çekeceğin varmış. allah kolaylık versin bari a.s.
ben hiç temizlik yapmıyodum , her sene taşındığım için , evi temizleyip oturyodum sene ye bidaha taşıncam naslsa diye hiç detaylı temizlik yapmıyodum.:roflol:
temizlik zamanı geldi ya şimdi . zoruma gidiyo valla . taşınasım geliyo a.s

kız ne yaptınız anam, araya araya zor buldum yozgatı. insan arada ziyaret eder gıı. maça mı çok üzüldünüz ne yaptınız bacılar . ne yapalım kısmette yokmuş.
ara ara girinde iki çift laf yazın, hasbihal edek.
hadi gözlerinizden öptüm.a.s.

Back