doğum günün kutlu olsun asenecığım kızınında....uyuyamadım kızlar saat 4 ü geçti az sonra da işe gitmek için kalkmalıydım oysa offffffffff ne zor şu uyuma işi hepinizi koccaman öptüm...
:teselli::teselli:ŞenizŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum günün kutlu olsun asenecığım kızınında....uyuyamadım kızlar saat 4 ü geçti az sonra da işe gitmek için kalkmalıydım oysa offffffffff ne zor şu uyuma işi hepinizi koccaman öptüm...
Dağçiçeğim canım toprağım,güzel arkadaşım,bende sizleri çok ama çok özledim.Bugün aradığında kızımın okulundaydım,doğudan öğrenciler gelmiş Gönül Köprüsü diye projede ,kızımda kardeş seçmiş, o yüzden okulda olmam gerekiyordu.telefonda arayan bi baktım haçça yazıyo amanın bacım nasıl bi mutlu oldum anlatamam,kızım diyo ki anne neye bu kadar sevindin,bende topram beni arıyo dedim ve müdür odasından çıktım ve senin güzel sesini duydum.Canım kızım kendimle aynı gün doğurdum ki kimse benim doğum günümü unutmasın.:roflol:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlarım iyiki varsınız.a.s.
Gününüz aydın yuvanız huzurlu cebiniz para dolsunn. güzel arkadaşlarım benim....
nasılsınız kızlarr yine kayıplarda bazı arkadaşlarımız .. hu hu ses verin...
birazdan yaseminim ,asihay bacım gelirler...
kahvaltımı yaptım yemeğimide ateşe koydum ,accuk topraklarıma bakimm sonracıma kalan işlere bakarım.. arkadaşlar burda havalar felaket ,pişiyoruz...klimalar gece gündüz çalışıyor...kafamçokkarıştı
öpüldünüz canikolar...a.s.
Günaydın canım benim...benim bacım çok iş yaparmışda yorulurmuşda bide beni takip edermiş...yerim ben seni kızzz....allah gücünü artırsın vede yardımcın olsun canım yeni yuvanda huzurlu mutlu ol inşallah öptm seni canuuummm...buğün haber bekliyoruz dört gözle vizemiz onaylanırsaa gideceğiz yoksa iptal olacak herşey hayırlısı bakalım kızlar...
kızlar onaylandı vizemiz ay çok şükür yaa... ne uğraştırdılar ama bilemezsiniz...hepinizi öpüyorum canlarım....
portakal çiçeğm allah kolaylık versin ve yardımcın olsun dualarımız seninle.dağçiçeğim taşındınmı gı? sende güle güle otur.yasemin iyi ezmeler canım tadını çıkar doyasıya gez,eğlen kardeşim.asena kolayladınmı biraz hastalar şifa bulmuştur inşallah,asiyah nerdesin?dilberay vaktin yok dimi bliyorum sende koşturmacalardasın,ismini ayamadığım tüm bacular hepinize iyi tatiller....
ALLAH' IM ALLAH 'IM neler oluyor burda neler ben geliyorum bekle beni yozgatttttttttt...
eşimin ağustosun sonunda izni var ne memleketime gidiyorummmmmmmm......
en son 1999 da gitmiştim yozgat' a ve nihayet bu sene kokusuna havasına suyuna kavuşucam kimler orda olucak ağustos sonu bi söliin bakimmm..
öpüldünüz kocaman...
Günaydın Arkadaşlar...
yarın taşınıyoruz kısmetse..
Bir kaç gün aranızda olamayacağım beni özleyin anacığımmmm.:roflol:
kakule bu habere çok sevindim, nihayet Yozgata gidiyorsunuz güle güle gidin ve ,iyi tatiller canım...a.s.
portakal çiçeğim.. sağlıklı doğumlar olsun inş...a.s.Dualarımız seninle..asenacım,asiyacım lalecim dilberim.. ve tümm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum birkaç gün veya hafta sonra görüşmek üzere.. çok çok öpüyorummmŞeniz