Yozgat///66

oooo kimse ortada yok hadi kızlar canlanın kızlar acel yardımınıza ihtiyacım var oğlumun kolu yandı doktora ğötürdüm birisi aç diğeri açma diyo kafam karıştı açarsam mikrop kaparmış açmazsam yara iyi olmaz diyolar çevrenizde başını ğelen varmı acaip moralim bozuk yerdemi ğeziyorum ğöktemi belli değil ya allah evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi ne yapayım şimdi ya of of hayırlı cumalar kızlar aeo
çok geçmiş olsun inşallah şu an gayet iyidir oğlunun son durumu :KK70: :KK71:

canlarım beni sizleri epeydir ihmal ettim biliyorum..
ama burdayım işte...
öncelikle aylincim yavruna çok geçmiş olsun.. sen dr dinle o ne derse onu yap.. sakın yanlış bişi yapma.
allah şifa versin...
zaracım.. hayırdır hamişmisin bebekmi geliyor.. yada ben unuttum.. tebrik ederim hayırlı olsun.. ne kadarlık..
aslıcım şifacım ve tümm güzeller güzeli hemşerilerim.. hepinizin Bayramını kutluyorum...

byramlarsz0.gif

canlarım beni sizleri epeydir ihmal ettim biliyorum..
ama burdayım işte...
öncelikle aylincim yavruna çok geçmiş olsun.. sen dr dinle o ne derse onu yap.. sakın yanlış bişi yapma.
allah şifa versin...
zaracım.. hayırdır hamişmisin bebekmi geliyor.. yada ben unuttum.. tebrik ederim hayırlı olsun.. ne kadarlık..
aslıcım şifacım ve tümm güzeller güzeli hemşerilerim.. hepinizin Bayramını kutluyorum...

sağol ablacım evet bebek bekliyoruz o yüzden biraz kötüyüm fazla giremiyorum siteye sen neler yapıyosun temizlikle falanmı uğraştın?
bua arada herkese hayırlı bayramlar evde ve yalnız bi bayrm benim için...

slm kızlar nasılsınız uyku kaçtı bende bayramınız nasıldı benim idare eder ev gibisi yok nereye gidersem gideyim sık takılın buluşalım kızlar olmuyor böyle bakıp çıkıyorum canlanın bakem aeo

ben geldimmmmmmmmmmmmmm emoşum kıskanma mecburıyetten kaldım bacım gebelik sıkıntılıydı oglusum dogdu sımdı bıngoldeyım aylıncım katılıyorum sana bebısten fırsat bulunca gelırım yıne anlatırım olanları optum cumlenızı

merhabalar kızlar :KK71:
biz analı kızlı biraz rahatsızdık bu ara yeni yeni düzeliyoruz. dahada iyi olacağız inşallah:))
aylincim yavruşun nasıl oldu, Allah şifalar versin canım.
zaracım tatlı sıkıntılar bunlar, yakında o mis kokuyu alınca hepsi geçecek inşallah:)
çerkeskızıcım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayat daha bir güzel şimdi değilmi:)
çiçeğim balım nasılsın görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah, iş çıkışı hava karanlık olduğu için sizin pazara gelemiyorum artık bebişim, yokluğumu hissediyosun dimi :KK76:
yasemincim, sifaacım ve sayamadıklarım hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar, öptüm hepinizi :KK9:

ben geldimmmmmmmmmmmmmm emoşum kıskanma mecburıyetten kaldım bacım gebelik sıkıntılıydı oglusum dogdu sımdı bıngoldeyım aylıncım katılıyorum sana bebısten fırsat bulunca gelırım yıne anlatırım olanları optum cumlenızı
gözünüz aydın olsun canım Rabbim analı-babalı , sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin yerime kocaman öp annesi lütfen :KK34:

biz analı kızlı biraz rahatsızdık bu ara yeni yeni düzeliyoruz. dahada iyi olacağız inşallah:))
zaracım tatlı sıkıntılar bunlar, yakında o mis kokuyu alınca hepsi geçecek inşallah:)
çerkeskızıcım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayat daha bir güzel şimdi değilmi:)
çiçeğim balım nasılsın görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah, iş çıkışı hava karanlık olduğu için sizin pazara gelemiyorum artık bebişim, yokluğumu hissediyosun dimi :KK76:
yasemincim, sifaacım ve sayamadıklarım hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar, öptüm hepinizi :KK9:
hamdolsun canım ALLAH razı olsun iyiyim bende :KK34: geçmiş olsun bu arada sağlıklı günler diliyorum görüşmek üzere :KK70: :KK71: :KK54:

iyi geceler.. kk'ya uramayalım çokk olmuş...
kızlar sizlere güzel bir sürprizim var..
Biliyorsunuz benim Alilem Hollanda'da ve bende onların yanına gezmeye gidiyorum.. kısmet olursa. salı günün gidiyorum ve 30 aralık gibi döneceğim inş..
bana dua edin nolur.. yiğenimin düğünü var..bende yanlarında olmak istedim.en son 21 yıl önce gelmiştim taaaaaaaaaaa oralarda.çok heyecanlıyım.Allahım sizlerinde gönlüne göre isteklerinizi versin inş.
uçağa bineceğim için biraz heyecanlıyım.. eşyalarım ,,,düğünde giyeceğim cicilerim hepsi hazır.. haftalardır hazırlık yapıyorum.eşim ve çocuklar buradalar.. sağolsun eşim izin aldı oğluşlarımızla ilgilenmek için,hani birde bebeğe bakıyordumya.. onada sağolsun bir arkadaşım bakacak..Allahım sana hamd olsun.. hayallerimi ruyalarımı gerçekleştirdin..hepinizi çoook öpüyorum.. fırsatını buldukça mutlaka size yazarım.Allaha emanet olun...

gecmıs olsun aslıcım evet ya sımdı benım ıcın cok baska bı yasam var bence bekleme ıkıncıyı dusun
şifa teyzesi sen iste yeter ki opmem mi gel bırlıkte opelım :KK66:

çiçeğim çok sevindim senin adına canım benim, yolun açık olsun sağlıcakla gidip dönersin inşallah:)düğününüzde hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın:)
çerkeskızı ikinciyi düşünüyorum öyleyse varım şekerim:)şaka bir yana henüz yok öyle bir niyetimiz ama Allah hayırlısını nasip etsin, minnoşum biraz daha büyüsün teyzesi:)

çiçeğim hayırlı yolculuklar düğününüz hayırlı olsun ne güzel kardeşlerini yeğenlerini görüp geleceksin.güle güle git gel.
çerkeskızı bebeğini Allah analı babalı büyütsün adı ne canım bizde erkek bekliyoruz hayırlısıyla....
hepinizi öpüyoruummm

çiçeğim hayırlı yolculuklar düğününüz hayırlı olsun ne güzel kardeşlerini yeğenlerini görüp geleceksin.güle güle git gel.
çerkeskızı bebeğini Allah analı babalı büyütsün adı ne canım bizde erkek bekliyoruz hayırlısıyla....
hepinizi öpüyoruummm

allah razı olsun teyzesi darısı size olsun cok sevındım oglun olacagına rabbım hayırlı evlat etsın prensesının yanına prens gelıyo desene adını ali yahya koyduk dedelerinin adı siz adını ne koyacaksınız dusundunuz mu

X