Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar.Özelliklede sana günaydın bilgehan sanki seni bir yerden gözüm ısırıyoryerimseniben
günaydın canım. sen yeni üyesin sanırım , acep nerden gözün ısırıyo beni . ama çok ısırıyon dikkat et . canımı yakma .klava:
yasemin sen yozgatlımısın canımmm
Günaydın kızlar .öpüyorum yanacıklarınızdan.. nasılsınız şekerler.
beni sorarsanız koşturmaca...sabahları günlük kursum öğlende yüzme derken valla haşadım çıkiii ama perşembe yüzme son.
bu gün öğleden sonra kız kıza pikniğe gidiyoruz bir maniniz yoksa sizlerde buyrun misafirim olun...
yasemin geri sayım başlamış... hep birlikte sayalım kızlarrr.
SON 11...................................
günleriniz huzur ve bereket içinde geçsin.öptüm şekerlerim......Şeniz
hepinize günaydın arkadaşlar, yasemin hadı gözün aydın, bugün 8 mi diycez, 9 mu
allah bi ömür mutluluk versin canım
yasemincim hayirli teskereler merak etme 10 gun su gibi gecer allah cabucak kavusturmak kismet etsin![]()
sahiden 55 kiloyamı düştün. kıyama sana...:teselli:inşallah bacım geçsin artık eridim bittim inan 60 kilodan 55 edüştüm:a015:senağlama
haticem bende gelem banada yüzme ögret bacummmmm
yozgatta denizmi vardida ögrenmedik demi el kadar bebeler bizle dalga geiyor anneeeee sen yüzme bilmiyonmu hehehe diye
yasemin sen nasilsin bacum 9 kalmissssss ehhhh azalmisin allah mutlu etsin balim
asenem sen nirdesin göremedimmmm
haticem bende gelem banada yüzme ögret bacummmmm
yozgatta denizmi vardida ögrenmedik demi el kadar bebeler bizle dalga geiyor anneeeee sen yüzme bilmiyonmu hehehe diye
yasemin sen nasilsin bacum 9 kalmissssss ehhhh azalmisin allah mutlu etsin balim
asenem sen nirdesin göremedimmmm
canım nerelerdesin sen yaa...merak ediyoruz özlüyoruz sıksık gel olurmu, evet şeydecığım buğün 8 şafagımız...öpüyorum seni canıım....:1hug:
kızlar bugün çiçeğimin doğum günü ona göre sölemedi demeyin:sm_cool:
Günaydın bilgehancığım 9 diyoruz hemşom....:teytey: