• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

dilek10026yz1.jpg

hepinize günaydın arkadaşlar, yasemin hadı gözün aydın, bugün 8 mi diycez, 9 mu
allah bi ömür mutluluk versin canım

Günaydın arkadaşlar.Özelliklede sana günaydın bilgehan sanki seni bir yerden gözüm ısırıyoryerimseniben

Günaydın arkadaşlar.Özelliklede sana günaydın bilgehan sanki seni bir yerden gözüm ısırıyoryerimseniben

günaydın canım. sen yeni üyesin sanırım , acep nerden gözün ısırıyo beni . ama çok ısırıyon dikkat et . canımı yakma . :oklava:

anam kusura bakma , gelir gelmezde seni oklavayla kovalamış gibi oldum ama . sen benim cahilliğime var artık. misafir ağarlamayı bilmiyom. neyse öpüyümde barışalım:1hug:
hoş geldin tekrar a.s.

Günaydın kızlar .öpüyorum yanacıklarınızdan.. nasılsınız şekerler.
beni sorarsanız koşturmaca...sabahları günlük kursum öğlende yüzme derken valla haşadım çıkiii ama perşembe yüzme son.
bu gün öğleden sonra kız kıza pikniğe gidiyoruz bir maniniz yoksa sizlerde buyrun misafirim olun...
yasemin geri sayım başlamış... hep birlikte sayalım kızlarrr.
SON 11...................................
günleriniz huzur ve bereket içinde geçsin.öptüm şekerlerim......Şeniz

canım benim ne 11 i yüreciğime indirme 9 bebeğim....:dance:

haticem bende gelem banada yüzme ögret bacummmmm
yozgatta denizmi vardida ögrenmedik demi el kadar bebeler bizle dalga geiyor anneeeee sen yüzme bilmiyonmu hehehe diye
yasemin sen nasilsin bacum 9 kalmissssss ehhhh azalmisin allah mutlu etsin balim
asenem sen nirdesin göremedimmmm

inşallah bacım geçsin artık eridim bittim inan 60 kilodan 55 edüştüm:a015:senağlama
sahiden 55 kiloyamı düştün. kıyama sana...:teselli:
yozgatta denizmi vardida ögrenmedik demi el kadar bebeler bizle dalga geiyor anneeeee sen yüzme bilmiyonmu hehehe diye
yasemin sen nasilsin bacum 9 kalmissssss ehhhh azalmisin allah mutlu etsin balim

seydacım bacım ,gel beraber yüzelim ben sana öğretirim ,hiçde zor değilmiş...Şeniz

canım nerelerdesin sen yaa...merak ediyoruz özlüyoruz sıksık gel olurmu, evet şeydecığım buğün 8 şafagımız...öpüyorum seni canıım....:1hug:

Back