• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

canım senin ve tüm müslümanlarında cuması mübarek olsun, linkine baktım çok hoş ellerine sağlık.. şafak 14 kızlar boludayız.....azaldıkça bitmiyo yaa...öpüyorum hepinizi...

canım senin ve tüm müslümanlarında cuması mübarek olsun, linkine baktım çok hoş ellerine sağlık.. şafak 14 kızlar boludayız.....azaldıkça bitmiyo yaa...öpüyorum hepinizi...

evet günler yaklaştıkça bitmek bilmez nedense..
ee söyle bakalım eniştemize ne mamalar yapacaksın...
ona çok güzel bir sürpriz yap derim ve ömür boyu unutmasın...
örneğin büyük bir pankart hazırla ve üzerine .kocacım hoş geldin seni seviyorum diye bilirsin..yada her yeri böyle kalplerle donat..balonlar felan.. yerimsenibenŞeniz

günler geçiyor saatler geçmiyor mu diyorsun yasemincim. onlarda geçer. allah bi ömür mutluluk versinŞeniz

nasilsiniz hanimlar bugun kimse ugramamis ? pazar gesmesindemisiniz .iyi iyiiii gezmeler bugun ben ev kusuyum temizlik filan takiliyorum iste opuyorum hepinizi ..:oklava:

Yozgatı'mın güzel kızları,pikniğemi gittiniz yoksa dilberaydan başka kimse uğramamış.Ankara'da yağmur var.
Bacılarım hepinize mutlu günler olsun.

Yozgatı'mın güzel kızları,pikniğemi gittiniz yoksa dilberaydan başka kimse uğramamış.Ankara'da yağmur var.
Bacılarım hepinize mutlu günler olsun.

ayyyyy bana ankara deme asenacim gozlerim doldu oyle ozledimki ankarayi ben orda dogdum orda buyudum simdi uzakta olmak cok zor yagmur yagiyor deyince ben yagmur yaginca sirf sirilsiklam islanmak icin kizilaya gider te basima yururdum cok hosuma giderdi ah ahhhhh ankaranin nersinde otzruyorsun ben mamaktaydim:kahve:

slm kızlar kimse yok galibaaa
eyeflashkv3.gif

şimdi hepiniz mışıl mışıl uykudasınız ben uyuyamadım canım epey sıkkın yorgunlukta var bari bacılara sesleneyim dedim öptüm tatlı rüyalar.....

Günaydın kızlar.Şeniz
2 gün yoktum.
hafta sonum yine yoğun geçti..
cumaertesi günü kadınlar matinesine gittim bi güzel eğlendim bütün kurtlarımı döktüm...:dance:
Yeni bir haftaya başlarkan. canım hemşolarımın yanacıklarından öpüyorum...
asenacım ankara yağmurlu demişin Antalya ısınmaya başladı yavaşdan insanlar denize bilem giri..şakkıdı
yaseminim, şekerim nasılsın ee artık sayılı günler geldi hafta sonu temizlik yapacaktın hallettinmi işini.
dilberim Alamanyalarda gurbet ellerdesin. sana buralardan sıcacık sevgimi yolluyorum..
asiyeh nerdesin manisadan döndünmü..
lale gece kuşu .. sende iyisindir umarım eminim şuanda koşturuyorsun..bilgehan.. günaydınlar canım..
ismini yazamadığım tüm arkadaşlarıma güzel bir hafta diliyorum...
ve alayınızı öpüyorum.
canınız çekmesin ama bu hafta sonu arabaşı yuttuk..yerimseniben
öptüm şekerlerrrr

günaydın canlarım...nasılsınız kızlar... ben yorgunum malum hafta sonu temizlik vardı çoğunu ben yapmadım ama ince işler bana kaldı malum..ama evim misler gibi oldu, kocişe hazırlık tertemiz bi eve gelsin bitanem.bu haftada mamalar hazırlayıp dondurucuya koyarım hazırlıklarım biter..ŞAFAK: 11 bilecikteyiz, hatişim sevindim adına bizim içinde kurtlarını dökseydin bacım ben kurt dökmeyeli çok oldu bayagı büyüdü benim kurtlar:))) öpüyorum hepinizi....

günaydın canlarım...nasılsınız kızlar... ben yorgunum malum hafta sonu temizlik vardı çoğunu ben yapmadım ama ince işler bana kaldı malum..ama evim misler gibi oldu, kocişe hazırlık tertemiz bi eve gelsin bitanem.bu haftada mamalar hazırlayıp dondurucuya koyarım hazırlıklarım biter..ŞAFAK: 11 bilecikteyiz, hatişim sevindim adına bizim içinde kurtlarını dökseydin bacım ben kurt dökmeyeli çok oldu bayagı büyüdü benim kurtlar:))) öpüyorum hepinizi....

yaseminim.. kıyamam sana...
demekki yoruldun ha...
belli canım resminden,, bakıyorumda arkasındanda keyf sigarası tüttürüüüsiiinn...:roflol::roflol:

2540510kuklialbaziza228sb0.jpg

yasemin anlıyorum seni sevmek böyle birşey işte beklersin özlersin saatler yıl gibi gelir geçmez bir türlü hazırlıklar büyük heyecanla yapılır ve zamanın akmasını gitmesini bir an önce kavuşmayı özlenene gitmeyi ya da gelmesini istersin.işte bak bitti bile sevginiz,aşkınız bitmesin hiç kardeşim.Dağçiçeğim pek bi hamaratlaştın gı maşallah faaliyetler yoğun,asiyah,asena,emoş bilgehan ve dilberay sizlerde umarım iyisinizdir bende yarım saat evvel geldim haşatım çıktı ama napalım.dilbercik aradım kurstaymışsın haftaya ararım,yaramazlık yok sadece 3 ay önceki senin ruh halindeyim canımı çıkartıyo doğuran unutmuşum yeniden anımsadım,neyse sevgiler hepinize...:a015:

günaydın bacılarım, laleciğim çok sağol melelğim duaların ve temennilerin için...Geri sayım başaldı bacılar 10! buğün....öpüyorum hepinizi....

Günaydın kızlar .öpüyorum yanacıklarınızdan.. nasılsınız şekerler.
beni sorarsanız koşturmaca...sabahları günlük kursum öğlende yüzme derken valla haşadım çıkiii ama perşembe yüzme son.
bu gün öğleden sonra kız kıza pikniğe gidiyoruz bir maniniz yoksa sizlerde buyrun misafirim olun...
yasemin geri sayım başlamış... hep birlikte sayalım kızlarrr.
SON 11...................................
günleriniz huzur ve bereket içinde geçsin.öptüm şekerlerim......Şeniz

beni sorarsanız koşturmaca...sabahları günlük kursum öğlende yüzme derken valla haşadım çıkiii ama perşembe yüzme son.
bu gün öğleden sonra kız kıza pikniğe gidiyoruz bir maniniz yoksa sizlerde buyrun misafirim olun...
SON 9...................................

yerimsenibenyerimseniben....................................

SON 9...................................

hay allah iki defa çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş:roflol::roflol:

Back