Yozgat///66

ßende idare eder canim.
isi bugun biraktim. . .kaydirigubbakcemile2
beni kuklasi sananlar varda :)

sürmeli hoşgeldin canım, işi bırakmışsın, hayırlısı olsun daha iyisini bulursun inşallah:))
hülya biz eniyisi seninle atlayıp ankaraya bi gidelim ne dersin:))

hosbuldum canim
hayirlisi olsun bakalim
Allah buyuk..

bekleyin bende geliyim ankaraya cancagizimi ozledim bende:(

sürmeli hoşgeldin canım, işi bırakmışsın, hayırlısı olsun daha iyisini bulursun inşallah:))
hülya biz eniyisi seninle atlayıp ankaraya bi gidelim ne dersin:))

kaydirigubbakcemile5iyi olur aslıcım gezip tozup sitres atıp gelelim kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5delikafadulden

gelin kızlar birlikte gezelim ben ankaraya geleli yedi ay oldu tek başına gezmeyi sevmiyorum arkadaşda yok apartmanda takılıp gezesin bur arada sürmeli lale hoşğeldiniz kızlar :1hug:

çiçeğim gördüm pek tatlı maşallah, aman aranız iyi olsun çok sevindim valla. benimkide bakıcısından ayrılırken feryat figan sorma, o yüzden aksamları oyalıyorum o sırada kaçıyo necla annesi:))Allah ondanda sendende razı olsun canım, eminim anneside öyle düşüyodur:))
şükür aramız iyi..Allah sendende razı olsun balımm..
merhabalar hemşerilerim herkes nasıl keyifler yerindemiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
dağ çiçegi ablacım hikayen cook komikti bende adam karısının dogum gününü unuttu
diye düşünmüştüm sonunu okuyunca koptum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende aynı şeyi düşünmüştümm.ama ne kocalar varmış..zemuszemus:roflol:

iyi akşamlar.. gece kuşunuz geldi.. ben gündüzleri giremiyorum sizlerde akşamları yoksunuz..
hulyacım,yaklaşık 5 aydır komşumun bebeğine bakıyorum ve kendileri erkek ve 9 aylık:ecrin_bebek:
aylin,Ankara hakkaten güzel.
aslı, hulyaaylin,sürmelim.. sıkı durun sizlere bir haberim var..artık bu habere kıskançlıktan patlarmısınız bilemiyorum.. Allahdan bir mani çıkmazsa haftaya Angaraya gidiyorummmmmm..
baktığım bebeğin annesi 7 günlük izin kullanmak istiyor.inş kullanırlarda bende Ankaraya akrabalarımın ve arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum..
aslında planlarım çok,,
Hollanda'dan abim geldi şimdi İstanbulda..gel beraber gezelim diyor sonra Ankara,ardından Antalya'ya döneriz diyoruz ama bakalım.. daha kesin değil..
sürmelim.. hakkında hayırlısı ablam inş daha güzel işler bulursun..
lalecim hoş geldin.bacım nerelerdesin..
Antalya'ya gelmiyormusun..

ablacım benim kızım salı günü 1 yaşına girecek ama beni coook yoruyor :emir_bebek::ecrin_bebek:
sana eglence olmuştur bebiş zaman daha cabuk gecer :ecrin_bebek:
ablacım tatile inş gidersin bizim yerimizede gez eglen hihoyyyt

ablacım benim kızım salı günü 1 yaşına girecek ama beni coook yoruyor :emir_bebek::ecrin_bebek:
sana eglence olmuştur bebiş zaman daha cabuk gecer :ecrin_bebek:
ablacım tatile inş gidersin bizim yerimizede gez eglen hihoyyyt

evet hulyacım.bana iyi oldu bu bebek..
yavrunun yeni yaşı şimdiden hayırlı olsun inş..

ve umarım gider ve sizler içinde gezerim..

merhaba arkadaşlar,dağçiçeğim yazın geldim bu aralar gelmiyorum antalyaya sen nasılsın?yaseminciğim umarım ankaradan güzel haberler almışsındır dualarımdasın unutmuyorum...herkese selamlar.....

merhaba arkadaşlar,dağçiçeğim yazın geldim bu aralar gelmiyorum antalyaya sen nasılsın?yaseminciğim umarım ankaradan güzel haberler almışsındır dualarımdasın unutmuyorum...herkese selamlar.....

canım lalişim benim allah razı olsun güzel kalplim...güzel haberlerle döndüm canım...:) öpüyorum seni tatlım...

bende iyim diyelim iyi olalım misali .çok şükür..
Dünya telaşı işte..

canım lalişim benim allah razı olsun güzel kalplim...güzel haberlerle döndüm canım...:) öpüyorum seni tatlım...

demekki güzel haberlerle döndün,hadi hayırlısı inşaAllah.. bitanem..
Rabbim dilek ve Dualarını yerine getirsin...Şeniz

mirmirmirmirmerhaba hemşerilerim nasılsınız hafta sonunuz inşallah güzel gecmiştir
benimki her zamanki gün gibi fark sadece eşimin evde olması cook sıkıldım
burda gezilecek yerde yok zaten havada soguk kızımla cıkamıyorum....:1no2: :delphin: :bbo: kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
merhaba yasemin nasılsın hatırladıgım kadarıyla ankaraya hastane icin gitmiştin
sonuclar nasıl opuyorumnanaktan

merhaba hülyacığım..çok şükür iyi sonuçlarımız martta tekrar düşünebileceğimi söyledi dr um martı bekliyoruz canım büyük bir sabırsızlıkla....

günaydın kızlar, benim koşturmaca dolu bir haftasonum vardı.
çiçeğim ortadan ikiye yarıldım canım kıskançlıktan...bende geliyimmi angaraya noluur:))
yasemincim güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim canım benim:))
hülyacım şimdiden doğum günü kutlu olsun minik kuşun, Allah sağlıklı mutlu ve huzurlu bir ömür nasip etsin:))

Back