Selam canlar
nasilsiniz?
sürmeli hoşgeldin a.s.ben iyiyim sagol sen nasılsın iş nasıl gidiyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canlar
nasilsiniz?
sürmeli hoşgeldin canım, işi bırakmışsın, hayırlısı olsun daha iyisini bulursun inşallah:))
hülya biz eniyisi seninle atlayıp ankaraya bi gidelim ne dersin:))
şükür aramız iyi..Allah sendende razı olsun balımm..çiçeğim gördüm pek tatlı maşallah, aman aranız iyi olsun çok sevindim valla. benimkide bakıcısından ayrılırken feryat figan sorma, o yüzden aksamları oyalıyorum o sırada kaçıyo necla annesi:))Allah ondanda sendende razı olsun canım, eminim anneside öyle düşüyodur:))
merhabalar hemşerilerim herkes nasıl keyifler yerindemiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
dağ çiçegi ablacım hikayen cook komikti bende adam karısının dogum gününü unuttu
diye düşünmüştüm sonunu okuyunca koptum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ablacım benim kızım salı günü 1 yaşına girecek ama beni coook yoruyor :ecrin_bebek:
sana eglence olmuştur bebiş zaman daha cabuk gecer :ecrin_bebek:
ablacım tatile inş gidersin bizim yerimizede gez eglen hihoyyyt
yasemin balım.. nerdesin...
özledim seni..olumunekankayizsmile
Ankaraya gittinmi?yada ne zaman gideceksin...
canım buralardayım bende seni çok özledim gidip geldim ankaraya geçen hafta...
merhaba arkadaşlar,dağçiçeğim yazın geldim bu aralar gelmiyorum antalyaya sen nasılsın?yaseminciğim umarım ankaradan güzel haberler almışsındır dualarımdasın unutmuyorum...herkese selamlar.....
bende iyim diyelim iyi olalım misali .çok şükür..merhaba arkadaşlar,dağçiçeğim yazın geldim bu aralar gelmiyorum antalyaya sen nasılsın?yaseminciğim umarım ankaradan güzel haberler almışsındır dualarımdasın unutmuyorum...herkese selamlar.....
canım lalişim benim allah razı olsun güzel kalplim...güzel haberlerle döndüm canım...:) öpüyorum seni tatlım...
merhaba yasemin nasılsın hatırladıgım kadarıyla ankaraya hastane icin gitmiştin
sonuclar nasıl opuyorumnanaktan