Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık canım güle güle otur, valla benim evi bi görseniz berbat hiç bir yere elim değemedi, bu akşamda konyaya gidiyorum eltim doğum yaptı. yine temizlik yapamıycam, hayırlısı artık bir hafta daha pis pis oturacaz:))
hülya as66 biz hep burdayız canım sizler yoksunuz dağçiçeği çerkezkızı onlar yoklar bu ara kızlarr nerdesiniz kulaklarınız çınlamıyormu
sonunda çerkezkızı ya nerdesin allah kolaylık versin işleri zor eşim 12 36 çok ii burda ama kardeşim sizinkine benzedigi için zor çerkezkızı bebeşin varmı canım valla özlemişim topragım devrem :teytey::1hug:cınlamazmı ciciş valla bacım bızımkıler 1hafta 12/12 2hafta 12/36calısıyor o yuzden pek ugrayamıyorum ama hep yanınızdayım fırsat buldugum her anolumunekankayizsmile
a.s.canım gecmiş olsun bebegine ve sana Allah acil şifa versin annelik cok zor helemaşallah hadi bakalım ben hastanedeyken baya ğelişme var ğeliyoruz yani kızlar allah kimsenin saglıgını bozmasın migdeden bir anda hastanelik oldum oda yetmezmiş gibi bebeşimin ateşi çıktı kendimi unuturdu anne olmak da çok zormuş allah size ççoooooook saglıklı günler versinnnn hastalanınca anlıyoruz saglıgın ne kadar önemli oldugun
maşallah hadi bakalım ben hastanedeyken baya ğelişme var ğeliyoruz yani kızlar allah kimsenin saglıgını bozmasın migdeden bir anda hastanelik oldum oda yetmezmiş gibi bebeşimin ateşi çıktı kendimi unuturdu anne olmak da çok zormuş allah size ççoooooook saglıklı günler versinnnn hastalanınca anlıyoruz saglıgın ne kadar önemli oldugun
canım benım ya gecmıs olsun dıkkat kendıne rabbım acıl sıfalar versın bebısın annesıne uzulmustur ondan hastalanmıstır annesı ınsallah o da ıyılesır bı an once dun adet olmam gerekıyodu olmadım bebıs var mı bılmıyorum topragım ınsallah vardır ya dua edın:Saruboceq:
canım benım ya gecmıs olsun dıkkat kendıne rabbım acıl sıfalar versın bebısın annesıne uzulmustur ondan hastalanmıstır annesı ınsallah o da ıyılesır bı an once dun adet olmam gerekıyodu olmadım bebıs var mı bılmıyorum topragım ınsallah vardır ya dua edın:Saruboceq:
opuyorumnanaktanooooooooo dağ çiçeği ablacım gelmişşşşşşşnasılsın ablam nerelerdesin kursamı gidiyorsun
selam hulyacım.. bende iyim.. evet kursa sadece cumaertesi günleri gidiyorum hatta dün yazılım vardı iyi geçti.
çok şükür iyi diyelim iyi olalım.. ablacım sen nasılsın.. aşure yaptım gelde yiyelim..atla uçağa gel..:roflol:
oooffffffff ablacım yakın olsaydı birkoşu gelirdim yerdim yerdim bitirirdim bugünde ablamla konuştum aşure hakkında canım cok istiyor bende yapmayı düşünüyorum