Yozgat///66

günaydın ben burdayım Aslı temizligimi bitirdim iyiyim sizler nasılsınız hemşerilerim....

ellerine sağlık canım güle güle otur, valla benim evi bi görseniz berbat hiç bir yere elim değemedi, bu akşamda konyaya gidiyorum eltim doğum yaptı. yine temizlik yapamıycam, hayırlısı artık bir hafta daha pis pis oturacaz:))

ellerine sağlık canım güle güle otur, valla benim evi bi görseniz berbat hiç bir yere elim değemedi, bu akşamda konyaya gidiyorum eltim doğum yaptı. yine temizlik yapamıycam, hayırlısı artık bir hafta daha pis pis oturacaz:))

gözün aydın:ecrin_bebek::emir_bebek: Aslı seni kıskanıyorum hic evde durmuyorsun ooooooooh ne güzel geziyorsun:teytey:bayanssulusmile
ben coook sıkıldım yazın gelmesini bekliyorum.....delikafadulden

valla hülyacım bu ara leyleği havada gördüm galiba, gezip duruyorum hakkaten ama dediğim gibi ev berbat...bak şimdi çiçeğim olsaydı bir fotoyla desteklerdi beni görüyomusun:))tüh çiçeğim koş kaçırma bu fırsatı:)))

hülya as66 biz hep burdayız canım sizler yoksunuz dağçiçeği çerkezkızı onlar yoklar bu ara kızlarr nerdesiniz kulaklarınız çınlamıyormu

cınlamazmı ciciş valla bacım bızımkıler 1hafta 12/12 2hafta 12/36calısıyor o yuzden pek ugrayamıyorum ama hep yanınızdayım fırsat buldugum her anolumunekankayizsmile

cınlamazmı ciciş valla bacım bızımkıler 1hafta 12/12 2hafta 12/36calısıyor o yuzden pek ugrayamıyorum ama hep yanınızdayım fırsat buldugum her anolumunekankayizsmile
sonunda çerkezkızı ya nerdesin allah kolaylık versin işleri zor eşim 12 36 çok ii burda ama kardeşim sizinkine benzedigi için zor çerkezkızı bebeşin varmı canım valla özlemişim topragım devrem :teytey::1hug:

maşallah hadi bakalım ben hastanedeyken baya ğelişme var ğeliyoruz yani kızlar allah kimsenin saglıgını bozmasın migdeden bir anda hastanelik oldum oda yetmezmiş gibi bebeşimin ateşi çıktı kendimi unuturdu anne olmak da çok zormuş allah size ççoooooook saglıklı günler versinnnn hastalanınca anlıyoruz saglıgın ne kadar önemli oldugun

maşallah hadi bakalım ben hastanedeyken baya ğelişme var ğeliyoruz yani kızlar allah kimsenin saglıgını bozmasın migdeden bir anda hastanelik oldum oda yetmezmiş gibi bebeşimin ateşi çıktı kendimi unuturdu anne olmak da çok zormuş allah size ççoooooook saglıklı günler versinnnn hastalanınca anlıyoruz saglıgın ne kadar önemli oldugun
a.s.canım gecmiş olsun bebegine ve sana Allah acil şifa versin annelik cok zor hele
hastalandıklarında dahada zor :emir_bebek::ecrin_bebek:

canım benım ya gecmıs olsun dıkkat kendıne rabbım acıl sıfalar versın bebısın annesıne uzulmustur ondan hastalanmıstır annesı ınsallah o da ıyılesır bı an once dun adet olmam gerekıyodu olmadım bebıs var mı bılmıyorum topragım ınsallah vardır ya dua edın:Saruboceq:

canım benım ya gecmıs olsun dıkkat kendıne rabbım acıl sıfalar versın bebısın annesıne uzulmustur ondan hastalanmıstır annesı ınsallah o da ıyılesır bı an once dun adet olmam gerekıyodu olmadım bebıs var mı bılmıyorum topragım ınsallah vardır ya dua edın:Saruboceq:

canım inşallah bebiş vardır Rabbim gönlüne göre versin müjdeli haberini bekliyoruz :Saruboceq::emir_bebek::ecrin_bebek:

hepinize çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun sizde olmasanız dertleşek kimse yok kendi hastalağıma unutum şükür biraz da iyim ama bizim bebiş çok ateşleniyor dün doktora ğittik ateş düşürücü şurup verdi kullanırsak çoçuk biraz kendine ğeliyor yoksa kafayı kaldıramıyor inş aldatacak allah kimseyi hastalıkla denemesin özelliklede evlatla gözünün içine bakıyoruz eşimle aeo kızlar duanızı eksik etmeyin :Saruboceq:

vardır inşallah canım olmassada fazla takma benim 6 yıl olmadı şükür şimdi bir tane var allah imdaat dedirtiyo bazen ama sevgisi yetiyor ama bir tane yiğen müjdeside isterimm senden:emir_bebek::emir_bebek:opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanooooooooo dağ çiçeği ablacım gelmişşşşşşşkaydirigubbakcemile4 nasılsın ablam nerelerdesin kursamı gidiyorsun

selam kızlarrrrrr.

kaç gündür nete giremedim..

malum başımda canı sağolsun genç bir deli kanlı var birde tam ergenlik çağıda.

büyük oğlumda görmedim .ama bu ufaklık beni ve babasını bu aralar çok üzüyor. dersleride iyi değilmiş. 4 zayıfı var..
bu çocuğa böyle ne oldu bizde anlamadık.. evde bu aralar accug canımız sıkkın..
canlarım sizler nasılsınız.. hepiciğinizi öpüyorumm..

opuyorumnanaktanooooooooo dağ çiçeği ablacım gelmişşşşşşşkaydirigubbakcemile4 nasılsın ablam nerelerdesin kursamı gidiyorsun

selam hulyacım.. bende iyim.. evet kursa sadece cumaertesi günleri gidiyorum hatta dün yazılım vardı iyi geçti.
çok şükür iyi diyelim iyi olalım.. ablacım sen nasılsın.. aşure yaptım gelde yiyelim..atla uçağa gel..:roflol:

aslıcım eltinin bebeği hayırlı olsun.rabbim sağlık versin.
aylincim.. senin ve kuzucuğunun rahatsızlığıda inş geçmiş olsun,hayırlı şifalar hemşerimm...

selam hulyacım.. bende iyim.. evet kursa sadece cumaertesi günleri gidiyorum hatta dün yazılım vardı iyi geçti.
çok şükür iyi diyelim iyi olalım.. ablacım sen nasılsın.. aşure yaptım gelde yiyelim..atla uçağa gel..:roflol:

oooffffffff ablacım yakın olsaydı birkoşu gelirdim yerdim yerdim bitirirdim bugünde ablamla konuştum aşure hakkında canım cok istiyor bende yapmayı düşünüyorum

aylincim geçmiş olsun Allah şifa versin canım:))
çerkeskızı nüfusumuz artıyomu yoksa, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
çiçeğim sağol canım benim, bebişi gördük geldik azcık pişik sorunu var oda zamanla hallolcak inşallah, kremler götürdüm inşallah işe yarar:)bu arada ellerine sağlık Allah kabul etsin:))

Back