Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hanımlar nerdesiniz ya huuuu bugün kızımın dogum günüydü
ilk yaşına girdi kızım cok mutluyum :ecrin_bebek:![]()
ooo hanımlar ortalık da nasıl kaynamış maş maş hadi nazar degmesin çerkezkızı nerde hayat nasıl gidiyor kızlaaarrrrr
bende iyim diyelim iyi olalım misali .çok şükür..
Dünya telaşı işte..
demekki güzel haberlerle döndün,hadi hayırlısı inşaAllah.. bitanem..
Rabbim dilek ve Dualarını yerine getirsin...Şeniz
çerkeskızım hayırlısı olsun canım:))
aylin hayırdır ne misafiri bu kadar:))olsun misafir bereket getirirmiş...
kızlar size son dakika haberim var hemen iletiyim: bizim çiçeğim hatunu ankaralarda geziyoooo...1 saat önce kendisiylen görüştüm keyfi yerinde hepinize selam söyledi.
burdayım aylincim bu aralar pek giremiyorum nete bizimkiler 12/36 calısınca gunduzumuz geceye karıstı.kızlar bu arada bizim tayinde secebılecegımız ıllerın lıstesı geldı nereleri yazsak diye düşünüyoruz gerçi biri kesin istediğimiz yerlerden ötekilere allah kerim.dua edin ankara cıkmasın biz yazsakta yazmasakta cekebılıyolarmıs
mrb kızlar
biizm tayinimiz yozgata çıkabilir
yozgatta boş kadro varmış ve biz gidebilirmişiz
yozgat nasıl bi yer
ortamları nasıl gezilecek yerller alışveriş merkezleri falan nasıl
ev kiraları nekadar
komşuluk varmı en önemlisi
bana yardımcı olurmusunuz kızllarrrr
inşallah istediginiz yer çıkar biz burayı hiç istemedik ama çıktı dur bakalım benim kardeşde sizden ama onun da tayin kağıtları ğelmiş topragım hayırlısı allah yardım etsin
[B]canım ben en son öğrenciyken yani 2007de 300tl ev kırası oduyoduk tabı dogal gaz ayrı.alısverıs merkezı olarak yimpaş var büyüktür her aradıgını bulursun.bunun yanında baska super marketlerde var.bim var.son olarak ekım ayında gıttım yenilenmişti daha fazla alısverıs yerı vardı.komsuluk olarak benım memleketım oldugu ıcın akrabalar vardı onların komsuluk ılıskılerı vardı ama yabancı bırı ıcın nasıl olur bılemıyorum.ama ınsanı genel olarak mısafır perverdır ve yabancıları sahıplenır.teyzelerımden bılıyorum.onemlı bı ayrıntı dedıkodu coktur:roflol:kucuk bı sehır ama bereketlıdır.[/B]
aslıcım nasılsın biz gidemedikammaaaa dagçiçegim gitmiş ankaralara bizim icinde gezsin.....
kızlar karsa yeni kış geldi fırtına,tipi,kar ne ararsanız var Allahım yardım etsin evsiz dışarda olanlara :Saruboceq: :Saruboceq:
mrb kızlar
biizm tayinimiz yozgata çıkabilir
yozgatta boş kadro varmış ve biz gidebilirmişiz
yozgat nasıl bi yer
ortamları nasıl gezilecek yerller alışveriş merkezleri falan nasıl
ev kiraları nekadar
komşuluk varmı en önemlisi
bana yardımcı olurmusunuz kızllarrrr