Yozgat///66

iyi akşamlar hanımlar nerdesiniz ya huuuu bugün kızımın dogum günüydü
ilk yaşına girdi kızım cok mutluyum :ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyi akşamlar hanımlar nerdesiniz ya huuuu bugün kızımın dogum günüydü
ilk yaşına girdi kızım cok mutluyum :ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dogumgunukartlari2i227i.jpg

iyikiddn.jpg

teyzecim Anneciğinle,Babacığınla nice sağlıklı mutlu senelere inş..
hulyacım yavrunun doğum gününü kutluyor yanaklarından öpüyorum....
Rabbim daha nice güzel yaşlarını kutlamayı nasip etsin...
ee hani bize pasta...cokacimcoook

hülyacım minnoşunun doğum günü kutlu ve mutlu olsun:))Allahım ona sağlıklı mutlu ve huzurlu bir gelecek nasip etsin:))nasıl kutladınız neler yaptın anlatsana, özel tariflerin varsa bekleriz:))

aslıcım ,dağ çiçegi ablacım coooook teşekkür ederim mesajlarınız icin coook mutlu oldumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aslıcım kendi aramızda kutladık malum burada kimsemiz yok yaptıgım özel bir şey yoktu bilinen sıradan şeylerdi :emir_bebek:ama sizler gelseydiniz başka olurduuuuuu süprizzzzz süprizzzzz

ooo ne diyosun hülya bi güzel döktürürdük, hem yer içer hem göbek atardık:))olsun canımız sağolsun, uzaktanda olsa mutluluğunu paylaşıyoruz emin ol:))

ooo hanımlar ortalık da nasıl kaynamış maş maş hadi nazar degmesin çerkezkızı nerde hayat nasıl gidiyor kızlaaarrrrr

burdayım aylincim bu aralar pek giremiyorum nete bizimkiler 12/36 calısınca gunduzumuz geceye karıstı.kızlar bu arada bizim tayinde secebılecegımız ıllerın lıstesı geldı nereleri yazsak diye düşünüyoruz gerçi biri kesin istediğimiz yerlerden ötekilere allah kerim.dua edin ankara cıkmasın biz yazsakta yazmasakta cekebılıyolarmıs

bende iyim diyelim iyi olalım misali .çok şükür..
Dünya telaşı işte..

demekki güzel haberlerle döndün,hadi hayırlısı inşaAllah.. bitanem..
Rabbim dilek ve Dualarını yerine getirsin...Şeniz

oooooooooo çiçoşum angaraya gidiyomusun addalara gez sen geeeeeeeezzzzzzz özledim seni bidenemdelikafadulden

günaydın kızlar:))
çerkeskızı niye ankarayı istemiyosunuz ben yabancıyımda bu konulara...
bende ankara gitsem diye dua ediyom valla.Allah hepimizin gönlüne göre versin:))

ankara çok güzel emmeeeeeeee eşim özel harekatçı ırak musul kerkük oralara geçici görevle göderiyolar onun için bi de orda lojman cıkmaz sıkıntı olur

nasılsınız kızlar slm hepinize maş kaynatıyoruz çerkeskızı gelmişsin topragım hoş geldin uzun süredir bakamadım gızlar nörüyonuz kele :roflol: sizi özlemişim misafirden başımı alamıyorum yaa
:1hug:

çerkeskızım hayırlısı olsun canım:))
aylin hayırdır ne misafiri bu kadar:))olsun misafir bereket getirirmiş...
kızlar size son dakika haberim var hemen iletiyim: bizim çiçeğim hatunu ankaralarda geziyoooo...1 saat önce kendisiylen görüştüm keyfi yerinde hepinize selam söyledi.

çerkeskızım hayırlısı olsun canım:))
aylin hayırdır ne misafiri bu kadar:))olsun misafir bereket getirirmiş...
kızlar size son dakika haberim var hemen iletiyim: bizim çiçeğim hatunu ankaralarda geziyoooo...1 saat önce kendisiylen görüştüm keyfi yerinde hepinize selam söyledi.

aslıcım nasılsın biz gidemedik kaydirigubbakcemile4 ammaaaa dagçiçegim gitmiş ankaralara bizim icinde gezsin.....kaydirigubbakcemile4 kızlar karsa yeni kış geldi fırtına,tipi,kar ne ararsanız var Allahım yardım etsin evsiz dışarda olanlara :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar memlekete yakın ya akrabalar dolu dagçiçegi ankarada ohhhh biz burda oldugumuz halde evde çıkamayalım hanım gezsin oohhh sefası olsun valla hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan gızlar

burdayım aylincim bu aralar pek giremiyorum nete bizimkiler 12/36 calısınca gunduzumuz geceye karıstı.kızlar bu arada bizim tayinde secebılecegımız ıllerın lıstesı geldı nereleri yazsak diye düşünüyoruz gerçi biri kesin istediğimiz yerlerden ötekilere allah kerim.dua edin ankara cıkmasın biz yazsakta yazmasakta cekebılıyolarmıs

inşallah istediginiz yer çıkar biz burayı hiç istemedik ama çıktı dur bakalım benim kardeşde sizden ama onun da tayin kağıtları ğelmiş topragım hayırlısı allah yardım etsin

mrb kızlar
biizm tayinimiz yozgata çıkabilir
yozgatta boş kadro varmış ve biz gidebilirmişiz
yozgat nasıl bi yer
ortamları nasıl gezilecek yerller alışveriş merkezleri falan nasıl
ev kiraları nekadar
komşuluk varmı en önemlisi
bana yardımcı olurmusunuz kızllarrrr

mrb kızlar
yozgat nasıl bi yer
ev kiraları nekadar

[B]canım ben en son öğrenciyken yani 2007de 300tl ev kırası oduyoduk tabı dogal gaz ayrı.alısverıs merkezı olarak yimpaş var büyüktür her aradıgını bulursun.bunun yanında baska super marketlerde var.bim var.son olarak ekım ayında gıttım yenilenmişti daha fazla alısverıs yerı vardı.komsuluk olarak benım memleketım oldugu ıcın akrabalar vardı onların komsuluk ılıskılerı vardı ama yabancı bırı ıcın nasıl olur bılemıyorum.ama ınsanı genel olarak mısafır perverdır ve yabancıları sahıplenır.teyzelerımden bılıyorum.onemlı bı ayrıntı dedıkodu coktur:roflol:kucuk bı sehır ama bereketlıdır.[/B]

inşallah istediginiz yer çıkar biz burayı hiç istemedik ama çıktı dur bakalım benim kardeşde sizden ama onun da tayin kağıtları ğelmiş topragım hayırlısı allah yardım etsin

bizimde geldi devrem ama marta kadar süresi var 2.şark olarak elazığ yazacaz bakalım o gelmezse heralde ankaraya cekerler senin kardeşte gelir kız belki yanına o da özel harekatcıya

[B]canım ben en son öğrenciyken yani 2007de 300tl ev kırası oduyoduk tabı dogal gaz ayrı.alısverıs merkezı olarak yimpaş var büyüktür her aradıgını bulursun.bunun yanında baska super marketlerde var.bim var.son olarak ekım ayında gıttım yenilenmişti daha fazla alısverıs yerı vardı.komsuluk olarak benım memleketım oldugu ıcın akrabalar vardı onların komsuluk ılıskılerı vardı ama yabancı bırı ıcın nasıl olur bılemıyorum.ama ınsanı genel olarak mısafır perverdır ve yabancıları sahıplenır.teyzelerımden bılıyorum.onemlı bı ayrıntı dedıkodu coktur:roflol:kucuk bı sehır ama bereketlıdır.[/B]

tşk cnmcım cvp verdiğğin için a.s.
dedikodu nerde yokki
bakalm kısmet
eğer çıkarsa tayin yazarım gene

aslıcım nasılsın biz gidemedik kaydirigubbakcemile4 ammaaaa dagçiçegim gitmiş ankaralara bizim icinde gezsin.....kaydirigubbakcemile4 kızlar karsa yeni kış geldi fırtına,tipi,kar ne ararsanız var Allahım yardım etsin evsiz dışarda olanlara :Saruboceq: :Saruboceq:

hülyacım antalya bile buz gibi bilmiyorumkismile karsı düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

mrb kızlar
yozgat nasıl bi yer
ev kiraları nekadar

canım hoşgeldin, öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
yozgat küçük yerdir hele de izmirden sonra minicik gelir sana, ayrıca kışın cok soğuk olur kara doyarsın fazlasıyla. komşuluğuda iyidir, lise caddesi vardır en işlek yeridir. son zamanlarda alışveriş yerleride coğalmış cerkeskızının dediği gibi. başta zorluk cekersin neresi olursa olsun ama zamanla alışırsın yerimseniben tekrar hayırlısını diliyorum,öptüm kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Back