Yozgat///66

bizimde geldi devrem ama marta kadar süresi var 2.şark olarak elazığ yazacaz bakalım o gelmezse heralde ankaraya cekerler senin kardeşte gelir kız belki yanına o da özel harekatcıya

inşallah allah hayırlısını versin topragım bizde bekliyoruz yazmış bir yerleri ama ne olacaksa belli olsa o bekleme süresi çok sıkıcı neresi çıktı acaba beklemek öldürürdü beni ama şimdilik rahattım topragım ben ankara ya yerleşmeyi düşünmüyorum allah bilirde memleket yakını ama temiz bir yer istiyorum burda bizim iş yapılmaz sizinki gibide degilki sorma valla çıktı yeri yaz topragım ya valla merak ederim bende kardeşiminkini yazarım sana bekliyorum bakalım heycanla opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin, öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
yozgat küçük yerdir hele de izmirden sonra minicik gelir sana, ayrıca kışın cok soğuk olur kara doyarsın fazlasıyla. komşuluğuda iyidir, lise caddesi vardır en işlek yeridir. son zamanlarda alışveriş yerleride coğalmış cerkeskızının dediği gibi. başta zorluk cekersin neresi olursa olsun ama zamanla alışırsın yerimseniben tekrar hayırlısını diliyorum,öptüm kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kışı çok severim 'karı ' da... zaten bi kayseriliyiz
alışırım elbette ilgn için sağol cnm
görüşmek üzere a.s.

hemşerilerim nasılsınız ayyyy ne güzel tayininiz cıkıyor bende cıkmasını coooook
istiyorum Çok üzgünüm çoook ama malesef banada dua edin burdan gidelim biran önce :Saruboceq:

günaydın kızlar,
hülyacım inşallah sizinde tayininiz gönlünüze göre bir yere çıkar canım:))
hatunlar hemşonuz eğitim sınavında 3. oldu:))p.tesi pasta ikramım var hepinizi beklerim, benim için önemli bir sınavdı...şükür atlattım:))

günaydın kızlar,
hatunlar hemşonuz eğitim sınavında 3. oldu:))p.tesi pasta ikramım var hepinizi beklerim, benim için önemli bir sınavdı...şükür atlattım:))

hihoyyyt aslıcım gözün aydın tebrik ederim :sm_cool: ahhhh yakın olsaydım gelirdim
o güzel pastalarından yerdim cokacimcoook :içelim:

teşekkür ederim hülyacım opuyorumnanaktan yalnız pastayı hazır alcam :kedi: canım kendim yapmaya fırsatım olmaz çünkü, hazıra konucaz yani cokacimcoook

günaydın kızlar,

tebrikler aslıcım alkisalkisalkissenin adına cok sevındım orkıd reklamlarında senı oynatmaları lazım cocukta yapıon karıyerde masallahdelikafadulden

naber hemşerilerim keyifleriniz nasıl opuyorumnanaktan
sürmeli canım nasılsın bakıyorum calışmadan emekli olmuşsun opuyorumnanaktan

tebrikler aslıcım alkisalkisalkissenin adına cok sevındım orkıd reklamlarında senı oynatmaları lazım cocukta yapıon karıyerde masallahdelikafadulden

:roflol: iyi fikir kıız, ben niye düşünmedim bunu :mymeka: hemen girişimlerde buluniiiim bayanssulusmile guclubacismile şaka bir yana ben evde yapamıyorum yaa ev hanımlığı bana göre değil, marifet ister o da bende kısıtlı bilmiyorumkismile kendi çapımdayım yani, hani siz anlatıyosunuzya turşu yaptım buzluğumu doldurdum falan ben ööyle bakıyom boshayallersmile size takdir ederek tabii kaydirigubbakcemile5 süpersiniz hanımlar accıkda bana öğretin eyvahedigeldismile delikafadulden

ewet canim emekli ilan ettim kendimi :)))

sürmelicim erken yaşta emeklilik iyidir ama boş durma yinede inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulursun canım, hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar nasılsınız haliniz keyfiniz nasıl bayanssulusmile
aslıcım senin mesai bitmek üzere kuzuna kavuşacaksın öp benim icin opuyorumnanaktan

hülyacım şuan işteyim ve kuzucumda yanımda senin yerine öptüm teyzesi, bakıcımızın işi vardı o yüzden bugün kızımla beraber mesai yapıyoruz, başta yabancıladı gitmek istedi ama sonra alıştı şuan iyiyiz,bakalım akşamı nasıl edicez:))

kızlarrrrrrrr ben geldimmmm.
hu hu nerdesiniz..:lepi:
çok güzel bir tatil geçirdim..:sm_cool:
umarım daha güzellerini sizlerde geçirirsiniz...
asena bacımla buluştuk..
sağolsun beni çok güzel karşıladı..
bir sürü hazırlıklar yapmış,kuş sütü eksikti diye bilirim...
iki dakikada pezzik turşusu kurdu.az önce afiyetle yedim..ellerin dert görmesin..
kızıyla tanıştım.. tatlı dilli bir kızı var güzelliği ayrı bir güzel.birde ezel diye püsükleri var..:roflol:
asenacım burdan sana bir daha teşekkür ediyorum,beni güzel karşıladın ve agırladın.
valla halen mahcubum.:utangac:
hepinizi öpüyorum şekerler...

:roflol: iyi fikir kıız, ben niye düşünmedim bunu :mymeka: hemen girişimlerde buluniiiim bayanssulusmile guclubacismile şaka bir yana ben evde yapamıyorum yaa ev hanımlığı bana göre değil, marifet ister o da bende kısıtlı bilmiyorumkismile kendi çapımdayım yani, hani siz anlatıyosunuzya turşu yaptım buzluğumu doldurdum falan ben ööyle bakıyom boshayallersmile size takdir ederek tabii kaydirigubbakcemile5 süpersiniz hanımlar accıkda bana öğretin eyvahedigeldismile delikafadulden

sürmelicim erken yaşta emeklilik iyidir ama boş durma yinede inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulursun canım, hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

tabi as senden iyisini mi bulacaklar en gercegınden cocukta yapmıs karıyerde bı hatunnaniknanik1ay evde otur sende hamarat olur cıkarsın bence sende marıfet degıl zaman kısıtlı o yuzden sekercım :dance:

kızlarrrrrrrr ben geldimmmm.
hu hu nerdesiniz..:lepi:
çok güzel bir tatil geçirdim..:sm_cool:
umarım daha güzellerini sizlerde geçirirsiniz...
asena bacımla buluştuk..
sağolsun beni çok güzel karşıladı..
bir sürü hazırlıklar yapmış,kuş sütü eksikti diye bilirim...
iki dakikada pezzik turşusu kurdu.az önce afiyetle yedim..ellerin dert görmesin..
kızıyla tanıştım.. tatlı dilli bir kızı var güzelliği ayrı bir güzel.birde ezel diye püsükleri var..:roflol:
asenacım burdan sana bir daha teşekkür ediyorum,beni güzel karşıladın ve agırladın.
valla halen mahcubum.:utangac:
hepinizi öpüyorum şekerler...

hoşgeldin balım, oh ne güzel tadını çıkarmışsın oraların iyi etmişsin canım benim, haberinizi almıştım ama detaylar hoş ve lezzetliymiş orda olmak vardıboshayallersmile

tabi as senden iyisini mi bulacaklar en gercegınden cocukta yapmıs karıyerde bı hatunnaniknanik1ay evde otur sende hamarat olur cıkarsın bence sende marıfet degıl zaman kısıtlı o yuzden sekercım :dance:

haklısın şekerim evde olunca yapılıyo işe atanmadan önce yapıyodum bişeyler ama çalışmaya başlayınca olmuyo, gerçi halimden hiç şikayetci değilim Allah bozmasın iş hayatı tam benlik, aslında tüm bayanların çalışmasından yanayım kızlar iki durumuda biliyorum çalışmak en güzeli derim, tabi herkesin tercihine kalmış bişey, başta Allah sağlık versin gerisi gelir:))

ben yozgatlı degilim ama 4 sene yozgat ikinci memleketim olacak kızım bozok üniversiteyi kazandı şimdi orda okuyor bende iki kere gittim ve çok sevdim ve çok sevdigim sorgunlu arkadaşim var 15 yıllık dostlugu mükümmel can arkadaşimdır sizleri ve yozgatı tanıdıgım için çok mutkuyum hepinize hayırlı akşamlar

merhaba alkimcim hoşgeldin, bizde seni tanıdığımıza sevindik, hayırlı olsun kızın üniversiteli olmuş darısı benim minik kuşuma henüz 2 yaşında ama olsun şimdiden dua etmekte fayda var:))
kızının orda bir sıkıntısı olursa bizimle paylaş olurmu, oralarda akrabalar çok elbet elden gelen bişeyler olur, hangi bölümde okuyo kızın?inşallah okuldan sonra hemen iş sahibi olur ben 2 üniversite bitirdim 4 yıllık, atanmak için baya bekledim sonunda oldu şükür, siz çok beklemezsiniz inşallah:))

çok sagol as66 kızım biyoloji okuyor daha ilk senemiz ama kızım çok sevdi yozgatı yabancılık çekmedi insanları iyi sıcakkanlı inanın çok sevindim yardım talebinize inşalah rabbim sizin yavrunuzada nasip eder allah bagışlasın yüzünden o gülüşü rabbim hiç silmesin

Amin alkimcim, inşallah Allahım banada minnoşumun üniversiteye gittiğini gösterir:)çok güzel bir duygu olsa gerek.Allah bahtını güzel etsin kuzunun :)

Back