Yozgat///66

benim kızıma sebamedin pişik kremi iyi gelmişti ondan götürdüm, birkaç değişik krem daha ekledim yanına, zeytinyağınıda söyleyim hiç aklıma gelmemişti o an. inşallah iyi gelir pek hassas bir cildi var, emdikten sonra ağzının kenarları kızarıveriyo.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah mucize bir olay gerçekten:))

aylincim geçmiş olsun Allah şifa versin canım:))
çerkeskızı nüfusumuz artıyomu yoksa, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
çiçeğim sağol canım benim, bebişi gördük geldik azcık pişik sorunu var oda zamanla hallolcak inşallah, kremler götürdüm inşallah işe yarar:)bu arada ellerine sağlık Allah kabul etsin:))

yok aslıcım ya dun adet oldum yanlıs hesaplamısım bu arada zeytın yagının ıcıne lımon karıstırınca nemlendırıcı gıbı oluyo cılde cok ıyı gelıyo benımde tenım cok hassas ben saf zeytın yagıyla lımon kullanıyorum

slm kızlar sonunda bizim küçük canavar iyileşti şükürler olsun şu an ortalıgı mahvetmekle meşgül malum ya iki gündür evi dagıtamadı tuta bilene aşk olsun :emir_bebek:oo sohbet de bolmuş burda hoşgeldin dagçiçegi gözlerimiz sensiz böyle oldu:1shok: çerkezkızı yigen isterim devrem şöyle tatlı bişi:CüvCüv: as66 ğeldimi kızlar hülya sen nasılsın canım çook mutluyum kızlarr :teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3 hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :1hug:

slm kızlar sonunda bizim küçük canavar iyileşti şükürler olsun şu an ortalıgı mahvetmekle meşgül malum ya iki gündür evi dagıtamadı tuta bilene aşk olsun :emir_bebek:oo sohbet de bolmuş burda hoşgeldin dagçiçegi gözlerimiz sensiz böyle oldu:1shok: çerkezkızı yigen isterim devrem şöyle tatlı bişi:CüvCüv: as66 ğeldimi kızlar hülya sen nasılsın canım çook mutluyum kızlarr :teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3 hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :1hug:

Aylincim hadi bakalım gözün aydın kuzucun iyileşmiş bundan 1 ay öncede benim kız sebepsiz yere 2 gün ateşlendi bebişim cok kötüydü gece uyumuyor gündüz aglıyordu coook kötüydü Allahım cümlemizin bebişlerini hastalıktan koru:ecrin_bebek::emir_bebek:

tünaydın kızlar, işlerim vardı anca geldim haliyle tünaydın oluyo bu vakitte:))
aylincim gözün aydın minik kuş iyileşmiş, Allah tekrarını yaşatmasın:))
çerkeskızım bizi heyecanlandırdın görüyomusun, telafisini isterik ona göre:)
hülyacım bende iyi bilirim o ateş durumlarını Allah korusun.
yasemin nerelerdesin canım,özledik seni:))
çiçeğim napıyosun dadılık nasıl gidiyo şekerim??
elmas senden naber neler yapıyosun?

Sabah kahvaltıda kadın " Eminim sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi. "Tabii hatırlıyorum " dedi adam. Çıktı, gitti. Öğleye doğru kapı çalındı... Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı.. Az sonra kapı tekrar çalındı. Bu defa köşedeki pastanenin çırağıydı gelen... Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti... Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı... Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı... " Önce çiçekler, sonra çikolata, en son da elbise... Bu, hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı..."

kızlar sabah hemen çıkmam gerekti,,arkadaşıma kahve içmeye gittim..
aslıcım dadılık fevkaladenin fevkaladesi gidiyor.. velet bana iyice alıştı,, resmen elimi yüzümü yalıyooodelikafaduldenbende onu çok seviyorum..msn'de resmi var gördünmü,,
aylin .hulya,çerkeskızı,yasemincimm.sürmelim..elmasssyerimseniben:smiley-cool:

çiçeğim gördüm pek tatlı maşallah, aman aranız iyi olsun çok sevindim valla. benimkide bakıcısından ayrılırken feryat figan sorma, o yüzden aksamları oyalıyorum o sırada kaçıyo necla annesi:))Allah ondanda sendende razı olsun canım, eminim anneside öyle düşüyodur:))

merhabalar hemşerilerim herkes nasıl keyifler yerindemiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
dağ çiçegi ablacım hikayen cook komikti bende adam karısının dogum gününü unuttu
diye düşünmüştüm sonunu okuyunca koptum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslıcım dadılık fevkaladenin fevkaladesi gidiyor.. velet bana iyice alıştı,, resmen elimi yüzümü yalıyooodelikafaduldenbende onu çok seviyorum..msn'de resmi var gördünmü,,

ooooooo ablacım kendine yeni ev arkadaşımı buldun kac yaşında :emir_bebek::ecrin_bebek:

ooo hanımlar ortalık da nasıl kaynamış maş maş hadi nazar degmesin çerkezkızı nerde hayat nasıl gidiyor kızlaaarrrrr

resim görmedim merak ettim ooohhh bu arada hanıma bak kahveler gezmeler ne güzel aktif aktif bide bana bak kafamçokkarıştı

hoşgeldin lalecim, iyiyiz kaynatıyoruz, sen nasılsın?neler yapıyosun?
aylin ne oturuyosun evde güzelim al minnoşu çıkıp gezin bi güzel, ankara gibi yerdesin:))bak şimdi özledim ankarayı görüyomusun:)))

günaydın herkese evet sana katılıyorum aslıcım aylin gez dolaş eglen ankarada gidilecek yer cook
bende özledim ankarayıııııııopuyorumnanaktan

Back