aylincim geçmiş olsun Allah şifa versin canım:))
çerkeskızı nüfusumuz artıyomu yoksa, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
çiçeğim sağol canım benim, bebişi gördük geldik azcık pişik sorunu var oda zamanla hallolcak inşallah, kremler götürdüm inşallah işe yarar:)bu arada ellerine sağlık Allah kabul etsin:))
slm kızlar sonunda bizim küçük canavar iyileşti şükürler olsun şu an ortalıgı mahvetmekle meşgül malum ya iki gündür evi dagıtamadı tuta bilene aşk olsunoo sohbet de bolmuş burda hoşgeldin dagçiçegi gözlerimiz sensiz böyle oldu:1shok: çerkezkızı yigen isterim devrem şöyle tatlı bişi:CüvCüv: as66 ğeldimi kızlar hülya sen nasılsın canım çook mutluyum kızlarr :teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3 hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :1hug:
aha bizim hatun cee dedi ve gitti olsun biz seni böylede seviyoruz:))
kızlar sabah hemen çıkmam gerekti,,arkadaşıma kahve içmeye gittim..
aslıcım dadılık fevkaladenin fevkaladesi gidiyor.. velet bana iyice alıştı,, resmen elimi yüzümü yalıyooodelikafaduldenbende onu çok seviyorum..msn'de resmi var gördünmü,,
aylin .hulya,çerkeskızı,yasemincimm.sürmelim..elmasssyerimseniben:smiley-cool:
kızlar sabah hemen çıkmam gerekti,,arkadaşıma kahve içmeye gittim..
aslıcım dadılık fevkaladenin fevkaladesi gidiyor.. velet bana iyice alıştı,, resmen elimi yüzümü yalıyooodelikafaduldenbende onu çok seviyorum..msn'de resmi var gördünmü,,
aylin .hulya,çerkeskızı,yasemincimm.sürmelim..elmasssyerimseniben:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?