Yozgat///66

valla hülyacım 10 dan sonra urfa sıra gecesi ekibi çıktı sabaha kadar kalmışlar şahsen ben pek beğenmedim, biyerden sonra sıktılar yani. zaten ben elayı alıp odamıza çıktım 12.30 gibi. kuzucumla koyun koyuna uyuduk:)sonraki günlerde termal havuzlardaydık en güzel kısmı dışardaki havuzdu buz gibi havada sıcak su içindesin süperdi:))perşembe gidip pazar döndük değişiklik oldu güzeldi ama acayip yoruldum. elanın peşinde koşmak yordu. otel çok sıcaktı uyumak mesele oldu bize.inşallah hepiniz görürsünüz oraları kızlar gitmeye değer doğrusu, hatta toplanıp gidelim iki kese attırır rahatlarız:))
şimdi bunun üstüne çiçeğim güzel bir foto koyar artık:))

valla hülyacım 10 dan sonra urfa sıra gecesi ekibi çıktı sabaha kadar kalmışlar şahsen ben pek beğenmedim, biyerden sonra sıktılar yani. zaten ben elayı alıp odamıza çıktım 12.30 gibi. kuzucumla koyun koyuna uyuduk:)sonraki günlerde termal havuzlardaydık en güzel kısmı dışardaki havuzdu buz gibi havada sıcak su içindesin süperdi:))perşembe gidip pazar döndük değişiklik oldu güzeldi ama acayip yoruldum. elanın peşinde koşmak yordu. otel çok sıcaktı uyumak mesele oldu bize.inşallah hepiniz görürsünüz oraları kızlar gitmeye değer doğrusu, hatta toplanıp gidelim iki kese attırır rahatlarız:))
şimdi bunun üstüne çiçeğim güzel bir foto koyar artık:))

alkisalkisalkis ooooooo cok güzel aslı arada degişik yerlere gitmek insanın kafasını dagıtır sositosositobende yazın sorgun termal otele gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa..:Saruboceq:

iyi akşamlar güzellerim benimm.
yeni yıla çok şükür sağlıkla girdik.. hafta sonumda çok güzeldi,,
hulaycım çok geçmiş olsun.
aslı senin adına çok sevindim .gez bebeğim gez.
sen istersinde ben foto koymazmıyımm.. arşivimi karıştırayım..:roflol:
yasemin. aylin.çerkeskızı.Elmas.. öpüyorum hepinizi..Şeniz.

ben geldimmmmmm ama kismecikler yok gidiyom bızım nette sorun var havayı sınırlendırmısler esıp gurluyo netler o yuzden gıttı sanırım neysem yarın sorun olmazsa görusuruz

ooooo kızlar slm kadro tamamlanmış hülya çerkezkızı dağçiçegi as66 vs hepinizi görmek çoook ğüzel ya çerkezkızı nerdesin ya as66 en ğüzel yılbaşını kesin sen ğeçirdin ğaliba kızlar başka yılbaşını ğüzel ğeçiren varmı

aylin bacım ben kızıma içgüveysi alcam zaten kötü olurmu:))ikisinede bakarım Allahın izniyle küçük tavşanımdam ayrılamam ben :kedi: opuyorumnanaktan

aylin bacım ben kızıma içgüveysi alcam zaten kötü olurmu:))ikisinede bakarım Allahın izniyle küçük tavşanımdam ayrılamam ben :kedi: opuyorumnanaktan
slm valla kızı olanlar için iyi olur benim bir tane oglum var ama kız olursa eminim bende öyle yaparım canım ama oglumdan nasıl ayrılırım ya onu altı sene sonra buldummm veremem herhalde kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

hülya as66 biz hep burdayız canım sizler yoksunuz dağçiçeği çerkezkızı onlar yoklar bu ara kızlarr nerdesiniz kulaklarınız çınlamıyormu

slm valla kızı olanlar için iyi olur benim bir tane oglum var ama kız olursa eminim bende öyle yaparım canım ama oglumdan nasıl ayrılırım ya onu altı sene sonra buldummm veremem herhalde kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

:roflol: çok yaşa emi, daha küçükken böyle kaygılanırsak eyvahedigeldismile iş ciddiye binince napcaz acaba boshayallersmile o zamana kadar keyfini çıkarırız bizde dimi kaydirigubbakcemile3zemuszemus

:roflol: çok yaşa emi, daha küçükken böyle kaygılanırsak eyvahedigeldismile iş ciddiye binince napcaz acaba boshayallersmile o zamana kadar keyfini çıkarırız bizde dimi kaydirigubbakcemile3zemuszemus

gerçekten anne olmak zor herşeyini düşünüyorsun nelere ğeldik şimdi tadını çıkarılım haklısın canım ya :emir_bebek:

aaaa bak yine kimseler uğramamış buraya...
kızlar napıyosunuz çokmu işiniz var ...temizliğe ara verin accık:))

Back