Yozgat///66

kızlar hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum, sevdiklerinizle süpper bir yıl geçirin:)
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum, ben p.tesiye kadar yokum, beni özleyin anacııım:))

a.s. Şeker gibi tatlı, rüya gibi güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum.. iyi yıllar hemşerilerim hihoyyyt

oooo hanımlar iki gün bakamadık kaynatmışsınız ortalğı bensiz bakem hayat nasıl gidiyor topraklarım opuyorumnanaktan alıştım size hep aklım burda kalıyor bakamayınca ya aeo

yeniyl.jpg

canlarım benim.. yeni yılda,sağlık ,huzur ve mutluluk diliyorum hepinize..

çerkeskızı,yerimseniben
aslıcım ,yasemincim,iyi tatilleryerimseniben
hulyacım aylincim.. iyi seneler yavrular..Şeniz

hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum hemşolarım...herşey gönlünüzce olsun bu yeni yılda:)))

turkbayragia.s.yeni yılınız kutlu olsun canlarım allah saglık mutluluk versin sevdiklerinizden ayırmasın :1hug:vereliniortak

slm kızlarrr günaydınlar hepinize a.s.cumanız mübarek olsun allaha emanet olun bu gün özzellikle dualarınızda benide unutmayın aeo:1hug:a.s.opuyorumnanaktan

günaydın hemşerilerim mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
selam hulyaa.. ooo ciks takılıyorsun ha.. yeni yılda yeni imajmı..
dımtıs dımtıs..:roflol:(avatar süpperr)

slm kızlarrr günaydınlar hepinize a.s.cumanız mübarek olsun allaha emanet olun bu gün özzellikle dualarınızda benide unutmayın aeo:1hug:a.s.opuyorumnanaktan

aylin.. seninde cuman mübarek olsun.. duzlarımız müşterek..
sende dualarında bizi hatırla..a.s.

memlektımın seker ınsanları sızlerı coooooookkkkkkk sevıyorum gec oldu ama mutlu yıllar hayırlı ömürler

tünaydın hemşerilerim ben biraz üşütmüşüm galiba vücüdum agrıyor.yeni yıla hastalıkla başladım sizler nasılsınız nerelerdesiniz .akannehir akannehir :bbo:

tünaydın hemşerilerim ben biraz üşütmüşüm galiba vücüdum agrıyor.yeni yıla hastalıkla başladım sizler nasılsınız nerelerdesiniz .akannehir akannehir :bbo:

geçmişy olsun canım kendine dikkat et kızlar yok ortada kızlarrrrr nerdesiniz a.s.

günaydın kızlar, tatilden döndüm ama haşat bir haldeyim acayip yorgunum termal yaramadı bana :bbo: tatilin tadını ela çıkardı banada yorgunluk ve uykusuzluk kaldı kafamçokkarıştı
hülyacım geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
kızlar nevar neyok keyifler nasıl?

slm kızlar as66 ohh ne güzel tatiller filan ben evde çatladım bende gitsemde yorgun olsam en azından bebişim iyi olur o bile sıkılıyor dağçiçegi çerkezkızı yok bu aralar bugün bekliyorum kızlar as66 de ğeldi hadi bakem tatil bitti dökülünnn buyrunnnnnnnnn gelin tamammıı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:siziz olmuyo:a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar, tatilden döndüm ama haşat bir haldeyim acayip yorgunum termal yaramadı bana :bbo: tatilin tadını ela çıkardı banada yorgunluk ve uykusuzluk kaldı kafamçokkarıştı
hülyacım geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
kızlar nevar neyok keyifler nasıl?

aslıcım teşekkür ederim daha iyiyim sen anlat haberler sende biz evdeydik her zamanki gibi:sm_confused: yılbaşi gecen nasıldı..

Back