Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçeğim...böceğim...canım benim sende benim ilk göz ağrımsın...haftaya ankaraya gidiyorum kızlar müsait olursak asenamla buluşacağız:))))
naren hoş geldin bacım nerelerdesin sen ya kayboldun...defnemiz nasıl...
bitanem çok sevindim bu habere..:teselli:
benim içinde sarıl öp.. beni mutlaka telden arayın sesinizi duyayımda.. accug ağlayayım. sen bilirsin ben ağlamaya çok meraklıyımdır..senağlama
asenaya söyle bana pezzik turşusu borcu vardı onu sana yedirsin..cokacimcoook:roflol:
inşallah fırsatım olurda görürüm ya çok istiyorum malum dr işi olunca telaşeli geçiyor biraz...buluşursak ararız kuşum merak etme sen derim pezzik turşusunuda :)))yazada antalyadayım canım...aslı ve seni görmeye ....
bak hala kilolu diyo yaa:)) o eskidendi yıvrum şimdik manken gibiyim Allahıma bin şükür, foto koymayı becerebilirsem son halimi koyarım buraya görürsün sen:)) ayrıca ben seni tanıdıma daha çok sevindim çatla:)))
kızlar naren nerde hani nerde gördünüz, ben göremiyorum, defneyi merak ettik gelsede iki laflasak dimi:)
yasemin hayırdır ankaraya niye gidiyosun benide götür, bende geliyim nolur:)sağlıcakla gidip dön canım benim,keyfini çıkar benim yerimede...:)
yaseminnnnnnnnnn.şimdiden içime heyecan düştü,,
Rabbim çar çabuk yaz gelsinde sana kavuştursun..
ben seni gün geçtikçe daha çok özlüyorum...:1hug:
aslıcım bak duydun zilin sesini demi.. :sm_cool:
yazın bir yere gitmek yok yasemincim gelicek inş..![]()
kızlar bakın ne buldum..aslı ,gizli gizli kilo vermek için spor yaparken..:roflol::roflol:
![]()
aslıcım sen zahmet etme ben senin için resim yükledim..
bak hala kilolu diyo yaa:)) o eskidendi yıvrum şimdik manken gibiyim Allahıma bin şükür, foto koymayı becerebilirsem son halimi koyarım buraya görürsün sen:)) ayrıca ben seni tanıdıma daha çok sevindim çatla:)))
kızlar naren nerde hani nerde gördünüz, ben göremiyorum, defneyi merak ettik gelsede iki laflasak dimi:)
yasemin hayırdır ankaraya niye gidiyosun benide götür, bende geliyim nolur:)sağlıcakla gidip dön canım benim,keyfini çıkar benim yerimede...:)
canımsın ya...inşallah 2 kişi geleceğiz sizi ziyerete canım ..inan çok istiyorum bunu....bende çok özlüyorum bitanem....opuyorumnanaktan
güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini paylaşırız inşallah yasemincim orda bir şeye ihtiyacın olursa haber ver olurmu:)
hodri meydan.. gel kız.. hani kaçan bak iki elim hamurda olsa yine gelirim..üleeyyn çiçeğim nereye kaçıyon akşama evini basacam görürsün sen yolacam saçını başını :tomato: kızlar tutmayın beniii kötükedihüso akşama o temizlediğin ev ne hale gelecek düşün artık :jeyyar:
hakkaten komik olmuş ama tebrik ediyorum seni performansın süper yine dur şu foto eklemeyi iyice bi belleyimde sen gör gününü çiçeem:)
yinede seviyom seni be toprağım, iyiki tanıdım seni Şeniz bak nasıl öptüm gördünmü:)
yasemin bu arada nasıl sevindim buraya gelmene anlatamam, yazı dört gözle bekliyoruz çiçeğimle:)