Yozgat///66

çiçeğim...böceğim...canım benim sende benim ilk göz ağrımsın...haftaya ankaraya gidiyorum kızlar müsait olursak asenamla buluşacağız:))))

çiçeğim...böceğim...canım benim sende benim ilk göz ağrımsın...haftaya ankaraya gidiyorum kızlar müsait olursak asenamla buluşacağız:))))

bitanem çok sevindim bu habere..:teselli:
benim içinde sarıl öp.. beni mutlaka telden arayın sesinizi duyayımda.. accug ağlayayım. sen bilirsin ben ağlamaya çok meraklıyımdır..senağlama
asenaya söyle bana pezzik turşusu borcu vardı onu sana yedirsin..cokacimcoook:roflol:

bitanem çok sevindim bu habere..:teselli:
benim içinde sarıl öp.. beni mutlaka telden arayın sesinizi duyayımda.. accug ağlayayım. sen bilirsin ben ağlamaya çok meraklıyımdır..senağlama
asenaya söyle bana pezzik turşusu borcu vardı onu sana yedirsin..cokacimcoook:roflol:

inşallah fırsatım olurda görürüm ya çok istiyorum malum dr işi olunca telaşeli geçiyor biraz...buluşursak ararız kuşum merak etme sen derim pezzik turşusunuda :)))yazada antalyadayım canım...aslı ve seni görmeye ....

bak hala kilolu diyo yaa:)) o eskidendi yıvrum şimdik manken gibiyim Allahıma bin şükür, foto koymayı becerebilirsem son halimi koyarım buraya görürsün sen:)) ayrıca ben seni tanıdıma daha çok sevindim çatla:)))
kızlar naren nerde hani nerde gördünüz, ben göremiyorum, defneyi merak ettik gelsede iki laflasak dimi:)
yasemin hayırdır ankaraya niye gidiyosun benide götür, bende geliyim nolur:)sağlıcakla gidip dön canım benim,keyfini çıkar benim yerimede...:)

inşallah fırsatım olurda görürüm ya çok istiyorum malum dr işi olunca telaşeli geçiyor biraz...buluşursak ararız kuşum merak etme sen derim pezzik turşusunuda :)))yazada antalyadayım canım...aslı ve seni görmeye ....

yaseminnnnnnnnnn.şimdiden içime heyecan düştü,,:utangac:
Rabbim çar çabuk yaz gelsinde sana kavuştursun..
ben seni gün geçtikçe daha çok özlüyorum...:1hug:
aslıcım bak duydun zilin sesini demi.. :sm_cool:
yazın bir yere gitmek yok yasemincim gelicek inş..:nazar:

bak hala kilolu diyo yaa:)) o eskidendi yıvrum şimdik manken gibiyim Allahıma bin şükür, foto koymayı becerebilirsem son halimi koyarım buraya görürsün sen:)) ayrıca ben seni tanıdıma daha çok sevindim çatla:)))
kızlar naren nerde hani nerde gördünüz, ben göremiyorum, defneyi merak ettik gelsede iki laflasak dimi:)
yasemin hayırdır ankaraya niye gidiyosun benide götür, bende geliyim nolur:)sağlıcakla gidip dön canım benim,keyfini çıkar benim yerimede...:)

aslıcım sayfanın en altında.. kimlerin girdiğini görüyorsun..
hakkaten zayıfladınmı..
seneye gelcem sana o zamana kadar kilo almazsın demi..:roflol:

kızlar bakın ne buldum..aslı ,gizli gizli kilo vermek için spor yaparken..:roflol::roflol:

iko.jpg

aslıcım sen zahmet etme ben senin için resim yükledim..

aslı gelmeden ben çıkayım.. yoksa beni ezer alimAllah..:roflol:

kızlar çok işim var temizlik yapıyorum.. sohbetiniz çok güzel ama yarın devam ederiz inş..
çok öpüyorum sizleri.. özlellikle aslıcımı.. ne olur ne olmaz...:roflol:

yaseminnnnnnnnnn.şimdiden içime heyecan düştü,,:utangac:
Rabbim çar çabuk yaz gelsinde sana kavuştursun..
ben seni gün geçtikçe daha çok özlüyorum...:1hug:
aslıcım bak duydun zilin sesini demi.. :sm_cool:
yazın bir yere gitmek yok yasemincim gelicek inş..:nazar:

canımsın ya...inşallah 2 kişi geleceğiz sizi ziyerete canım ..inan çok istiyorum bunu....bende çok özlüyorum bitanem....opuyorumnanaktan

aslıcığım ankarada bir profa gidiyorum canım...ankara gitme sebebimiz o...:))

güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini paylaşırız inşallah yasemincim orda bir şeye ihtiyacın olursa haber ver olurmu:)

üleeyyn çiçeğim nereye kaçıyon akşama evini basacam görürsün sen yolacam saçını başını :tomato: kızlar tutmayın beniii kötükedihüso akşama o temizlediğin ev ne hale gelecek düşün artık :jeyyar:
hakkaten komik olmuş ama tebrik ediyorum seni performansın süper yine dur şu foto eklemeyi iyice bi belleyimde sen gör gününü çiçeem:)
yinede seviyom seni be toprağım, iyiki tanıdım seni Şeniz bak nasıl öptüm gördünmü:)

üleeyyn çiçeğim nereye kaçıyon akşama evini basacam görürsün sen yolacam saçını başını :tomato: kızlar tutmayın beniii kötükedihüso akşama o temizlediğin ev ne hale gelecek düşün artık :jeyyar:
hakkaten komik olmuş ama tebrik ediyorum seni performansın süper yine dur şu foto eklemeyi iyice bi belleyimde sen gör gününü çiçeem:)
yinede seviyom seni be toprağım, iyiki tanıdım seni Şeniz bak nasıl öptüm gördünmü:)
hodri meydan.. gel kız.. hani kaçan bak iki elim hamurda olsa yine gelirim..
sana resim nasıl ekleniyor birrkazz daha göst e re yim...
bende seni sefiyom..:utangac:bende seni öptümmm arım..sen arısın ben balımya:roflol:

kavga.jpg

yasemin bu arada nasıl sevindim buraya gelmene anlatamam, yazı dört gözle bekliyoruz çiçeğimle:)

evet aynen böyle:1shok::1shok:

aplaaaaaaaaaa döktürmüşün yine evet yasını sormayın aplanın kızlar ben hıkayesını kısacık anlatayım
sincik sole oluyor
evvel zaman ıcınde kalbur saman ıcınnde develer tellal pıreler berber ıken çiçeegim dogmus sonra nufus mudurlugune gıden babası gozlerı sası olan nufus mudurune kızının nufus cuzdanını cıkartmak ıstedıgını soylemıs bızım memurun gozlerı sası ya yanlıs yazmıs dogum tarıhını aslında cıcegım henuz 20lı yaslarında bir afettir afetiligine aldanıp bu hıkayeye ınanmamazlık edersenız ıcındekı canavarı cıkarır sonra topık mopık kalmaz sekerler ıste boyle herkese ıyı geceler gorusmek uzere surcu lısan ettıysem affola....anaaaaaaaaaaaaaa kendımı orta oyuncusu gıbı hıssettım =D

Back