• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

gözünayın ablacım bol bol hasret giderin inşallah canım

emoşum saol canım arkadasım allah razı olsun

gözünayın ablacım bol bol hasret giderin inşallah canım

emoşum saol canım arkadasım allah razı olsun

narencik çok teşekkür ederim tatlım..a.s.
demin anneciğin onlinedi şimdi sen.. sıraylamı giriyorsunuz kk'ya kavga etmeyin tammı..:roflol:

:) tamam ablam o acık bırakıp gitmişti ben girdim :) zaten bababm konyadaki neti kapatmış kara kaara düşünüo nasıl gircem die malum burda son günüü:((((((

şekerler.nerdesizin...
kızlar yarın sabah yurt dışından misafirlerim geliyor..günlerce kk olamayabilirim.beni merak etmeyin..kendinize iyi davranın...Şeniz

kızlar bende tatile gidiyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın gelince görüşürüz bayyyyy opuyorumnanaktan

slm hemşolar bugun yolcuyum yavrumdan narenimden dunya tatlısı torunum defne nemden ayrılıyorum cok zor aglamamak icin kendimi zor tutuyorum gercekten cok zor butun ayrılıkların saglıkla kavuşması dilegimle tanıdıgım herkese hoşcakalın daha fazla yamuyacam aglıyacam acacam ceşmeleri artık ya cok doldu öptüm hemşolar kib aeo

günaydın bacılar...
kele nasılsınız?ben tatilden döndüm,yarı zenci oldum:)keyfim süper,tek kötü yanı kızımla aşırı bağlandık sabah ayrılmak zor oldu.sizden naber?

aslım dönmüş oleeeeeeeeeeeeeey...hoş geldin bacım...nasıldı tatil nördün....

satısu güle güle git ablacığım....yolun açık olsun....

aslım dönmüş oleeeeeeeeeeeeeey...hoş geldin bacım...nasıldı tatil nördün....

hoşbulduk canım benim,hihoyyyta.s.tatilim güzeldi,evimdeydim hergün denize gittim accuk yandım:kedi:özledim hepinizi valla...sen nasılsın yasemincim,işe başlamışsın...ablanın yanına gelmiycenmiyerimseniben

aslıcığım güzel geçmiş tatilin ne güzel...bende seni özledim inan....evet başladım işe geçen pazartesi...ablam taşınacak biliyosun bu ay.. taşınsın ben onları bekliyorum zonguldağa ben ekim gibi falan planlıyorum oraya gelmeyi bir aksilik çıkmazsa tabi...

sağlıcakla gel yasemincim, gel de bu hasretlik bitsin nalannn...ay pardon türk filmine bağladım bir an:roflol:sırnaşık şey

günaydın aslıcığım ben varım canım...günlerdir yağmur yağıyor burada....

günaydın canım, nasılsın :) yine monoton bir gün yaşıyorum işyerinde senin işler nasıl?
ayrıca kıyamam sana ben.gel burda hava güzel...gezeriz, denize gireriz...süper olur dimi:)))

Günaydın kızlar...da kimse yokmu yaa herkes tatilemi çıktı nooldu.bi döndüm yaseminle ikimiz kalmışız bi tek...bi ses veriiinn...

sana da günaydın balım ben benm huysuzdan giremiyorum pek kusura bakmayın annem de gitti eşimde göreve cıktı tek kaldım :((

güzel annem benim kuzucukla başbaşamı kaldın...yerim ben onun minik popişini...mis kokulum benim...nasıl gidiyo annelik uykuyla aranız nasıl?anneciğin de sağlıcakla gitsin canım,Allah kavuştursun...benim yerime şöööyle boynundan bi kokla narencim bebişini...

:) gece uykumuz yok gazı var huyuzluk yapıo koklarım aslı teysesi sen iste yeterki sen de meleğini mıncıkla benm yerime :)

ah canım ne zor dimi uykusuzluk, gaz sancıları...çok iyi bilirim..Allah yardımcın olsun..yakında düzene girer merak etme,biraz sabretmek gerek...o da anneliğim gereklerinden biri seve seve katlanırsın...öptüm ikinizide...

Back