• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

merhaba hemşolarım nasılsınız bakalım benim misafirlerim var pek giremiyorum 18 temmuzdada izine çıkıyorum yozgata gidiyorum girmeye çalışırım öptüm hepinizi

karsınızda süpergirl :)
kızım burda 13 günlüktü:)

burada 15 günlük
2595.jpg
[/url][/IMG]

yeni dogdugu anı babası cekti kuzumu
2607.jpg
[/url][/IMG]

genelde eller yüzde uyuyoruz :)

hastane de 2. günümüz :) poz bile verdik
2638.jpg
[/url][/IMG]

sadece bir gün böle kısa kollu giydirdim dr bey ve hanım azarladı beni kız bebekler daha cok üşür 1 ay uzun kollu giydir corap tak ayaklarına die :(

babasının omzunda ağladı ağlayacak :)

canım maşallah yavruna tatlışım benim benim yerime koklaya koklaya öp olurmuŞeniz

tabiki elmas teysesi hep koluyorum senn yerinede fazladan koklarım canım hemsommmm

merhabalar hemşolar ohh annem de ii alışmış size kız :) bu arada yasemincim annemin adı seda ben ona üyelik açtıgım için böle bi isim yazdım malum bizim orada pek coktur satı ismi suyunu da ben ekleyiverdim:)

ay pardon canım ben satı diye düşünmüştüm ismini seda teyzemin niki öyle oluncaa...evet ya karadenizde yok hiç satı ismi :))

elmas güle güle git canım yolun açık olsun bizim içinde gez yozgatımızda....

kızlar durun durun ben geldim.kaydirigubbakcemile4
ay şekerim sormayın.. başıma geleni,kafamçokkarıştı
enişteniz bundan böyle bir gün çalışıyor bir gün evde..
kendince güzel adam mutlu 4 köşe...:lepi:
ben ve uşaklar alışcezz gariiidelikafadulden
yani dün kk'ya giremememin sebebi tamamen enşteniz..:oklava:

dag çiçegim ablacim desene enistem iki dakka pcye oturtmucak :)) kendine iyi bak emi.. bugunden helallik aliyimda yarin misafirlerden nete giremem sanirim.. o kirmizi yanaklarindan cooooooooookkk opuyorum ablacim..Şeniz

naren(kizini yidigimm), elmas, yasemin, hulya, satisu teyzecim sizlerde kendinize iyi bakin hanimlar.. fotograflarimla tekrar gelecegim ama ne zaman bilmiyorum.. opuldunuz hepinizzz.. gorusmek dilegiylee hosçakalin.. :1hug:

narencim.maşallah prensesimize..
Rabbim Anneli Babalı büyütsün,
Darısı inş bitanem, Yaseminime nasip olsun.:1hug:
ve tüm bebek özlemiyle yaşayanlara..​

nazarboncuup.jpg

dag çiçegim ablacim desene enistem iki dakka pcye oturtmucak :)) kendine iyi bak emi.. bugunden helallik aliyimda yarin misafirlerden nete giremem sanirim.. o kirmizi yanaklarindan cooooooooookkk opuyorum ablacim..Şeniz

naren(kizini yidigimm), elmas, yasemin, hulya, satisu teyzecim sizlerde kendinize iyi bakin hanimlar.. fotograflarimla tekrar gelecegim ama ne zaman bilmiyorum.. opuldunuz hepinizzz.. gorusmek dilegiylee hosçakalin.. :1hug:

ablan sana gurban olsun..zemuszemus
hakkımız helal olsun.lütfen dikkatli gelin..
haftayada abimler geliyor inş.Rotterdamdan..arabayla..yerimseniben

merhabalar hemşolar ohh annem de ii alışmış size kız :) bu arada yasemincim annemin adı seda ben ona üyelik açtıgım için böle bi isim yazdım malum bizim orada pek coktur satı ismi suyunu da ben ekleyiverdim:)
naren Annen senden daha çok kk'da..iyi alıştı..onu çok sevdim..burası bağımlılık yapıyor..eve dönünce.babanla epeyi kapışırlar...:roflol::enbuyukkk:
merhaba hemşolarım nasılsınız bakalım benim misafirlerim var pek giremiyorum 18 temmuzdada izine çıkıyorum yozgata gidiyorum girmeye çalışırım öptüm hepinizi

Elmascım.güle güle gidin gelin yolunuz açık olsun.. lütfen dikkatli gidin..çok öpiyemmmmŞeniz

gurbanınız oluyum.az evvel herif aradı misafir getiriyormuş..hemide yatılııııııııı..
sıcaklarda siz düşünün gari bacılarrrrrrrrr.kafamçokkarıştı:roflol:
gidem yimek yapam bari..cokacimcoook

hayırlı akşamlar homşolar kız dag cicegim ben vardiyeyi 20 sene cektim işin zor bacım bilirim bir gün üüüüüüüüüüüüüüü
neler cektim cocuklar kucuk ses yapma uyuyacam bulaşık yıkama ev süpürme
ah neler
şimdi bir edi bir büdü kaldık sesde yok gürültüde inanırmısınız arar olduk o günleri

selam kızlar nabersiniz bakim?kızkardeşimi dün yolladık.bende sıkıntıdan patlıyorum evde iyi alışmıştım:( bu saatte hala uyku tutmadı.
haftayada ben gideceğim inşallah.ablam bugün yola çıktı ona kavuşacaz ayy aklım onlarda hepsi yola döküldü.ALLAH hepsinin yolunu açık etsin inşallah.hepiniz özlediklerinize tez zamanda kavuşrsunuz inşallah bacılarım.

bu arada naren bebişin çok tatlı maşşalh ya kaç cm doğdu fıstık ne uzun duruyo o öylee.ayy gece uyuyamıyondur sen simdi.annenide senide defneyide öptüm
kızlar hepinize iyi uykular

Son düzenleme:
kızlar durun durun ben geldim.kaydirigubbakcemile4
ay şekerim sormayın.. başıma geleni,kafamçokkarıştı
enişteniz bundan böyle bir gün çalışıyor bir gün evde..
kendince güzel adam mutlu 4 köşe...:lepi:
ben ve uşaklar alışcezz gariiidelikafadulden
yani dün kk'ya giremememin sebebi tamamen enşteniz..:oklava:

ay kıyamam eniştem tabi dört köşedir harika bir mesai olmuş ona...ola sana ve uşaklara olur ne yapalım canım dünya böyle :))canım sağlıklı olunda gün aşırı gel aramıza ne yapalım....

sürmeli hakkımız helal olsun bacım güle güle gidin gelin inşallah.....

Selam canlarım..a.s.
Bu sabah Yurt dışındaki abim aradı.:utangac:Edirnedeyiz demezmi,sevinçten havalara uçtum.
sürpriz yapıp erken gelmişler.
inş bir kaç güne kadarda yanımda olurlar inş.
Rabbim tüm yola çıkanları gurbetçilerimizi korusun.
emoş,önce Allah kavuştursun.bacın gitmiş.sonrada gözün aydın.Ablan geliyormuş sağ salim kavuşun inş...
satısu.aynen şekerim.. yanımızda oldumu fenalık geliyor, yokluklarında özlüyoruz.
Allah erlerimizin yokluğunu göstermesinde...:asigim:

ay kıyamam eniştem tabi dört köşedir harika bir mesai olmuş ona...ola sana ve uşaklara olur ne yapalım canım dünya böyle :))canım sağlıklı olunda gün aşırı gel aramıza ne yapalım....

olsun demi datlum o yinede benim aşkitom..:asigim::asigim:

çiçeğim gözün aydın canım sağsağlim kavuş emi özlemlerine....

53 cm dogdu emoşum benm torun uzun babası gibi maşallah :) bende seni öptüm güzel kızım

Back