• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

selam kızlar nasılsınız bugünlerde biraz stresliyim uğrayamıyorum yanınıza hepinizi öpüyorum.rabbim tüm sıkıntıları evimizden uzak etsin kızlar:((

emoş sıkma canını Allah can sağlığı versin canım...gerisi boooş..bu arada yeni nikin hayırlı olsun bacım:)

kızlar ben hiçbirinize rep gönderemiyorum yaa,başkalarınıda değerlendirmeniz gerek falan diyo niyeki?

ay yerim ben onu ne tatlı bişey yaa resmen şirine yavrun ...maşallaaaah....

emoş sıkma canını Allah can sağlığı versin canım...gerisi boooş..bu arada yeni nikin hayırlı olsun bacım:)

sağol canım bugünlerde mesajlarımın nedense gizli bir misafir tarafından takip edildiğimi düşündüğüm için adımı memleketimi deşifre eden nikimi değiştirmek zorunda kaldım.:1ninca::1ninca:

aaa şok yani neden takip ediyorlarmış nasıl şüphelendin emoşumm

aslım ya senn bu kız pek cimcime maşallah fıkır fıkır bişeye benzio allah nazarlardan saklasın

aaa şok yani neden takip ediyorlarmış nasıl şüphelendin emoşumm

aslım ya senn bu kız pek cimcime maşallah fıkır fıkır bişeye benzio allah nazarlardan saklasın

narenciğim benim açtığım konulara her girip baktığımda takip eden biri var altta yazıyorya gecede girsem var bilemiyorum belki tahmin ettiğim gibi değildir ama meraklını biri olduğu kesin.
kızlar bu arada yarın memlekete gidiyorum 1 hafta yokum hepinizi öpüyorum canlarım çiçeğim kayıplara karıştı senide öptüm ablacım....

günaydın güzeller...cadı minnoşumun son resimlerinden bu..gerçektende fıkır fıkır teyzeleri sağolun....
kızlar çiçeğim nerelerde yaa,özletti iyice kendini?
emoşcum hakkaten tuhaf her seferinde bi misafire denk gelmen?bende şaşırdım...

abisi gelmişti yurtdışındaan çiçeğimin kızlar giremeyecek pek :(

narencim okudum yazını, hem güldüm hem duygulandım...çok güzel yazmışsın,ayrıca resmine her bakışımda minnoş yanımda olsada bi koklasam öpsem diyorum,topitop yaa yerim ben onu...

a aaa kızlar hafta sonu kimsecikler uğramamış buraya, kele nerdesiniz ? bi ses verin...

günaydın canlarım....nasılsınız benden iyilik...hafta sonu misafirim vardı yoğundum onun için...hepinizin miraç kandilini kutluyorum hemşolarım...narenciğim mutlaka okum ak isterim doğum hikayeni birazdan bakacağım linkine...çiçeğim bidenem nerelerdesin bi ses ver bacım...özledim seni...

günaydın yasemincim,yorulmuşsun hafta sonu, iştede dinlenemiycen,eve gidince at kendini koltuğa biraz kestir:)azda olsa rahatlatır...seninde kandilin mübarek olsun canım...çiçeğim hala misafirle uğraşıyo herhalde...Allah kolaylık versin bu sıcakta hemde:)

günaydın fıstıklarım.fındıklarım.. ben geldimmmmmmmmmm..

gnaydn.jpg

günaydın canlarım..çiçeğim sanada günaydın bacım hoş geldin sefalar getirdin....

hoş buldum sefalar buldum bacımmmm.sizleri çogg özledim...:1hug:
nasılsınız.. neler yaptınız ben yokkenn...şakkıdı

aynı tas aynı tarak bacım.....:)) kaydirigubbakcemile2 ne olsun aynen devam ettik ...kimseler yok gördüğün gibi...sen nördün asıl anlat bakalım...

aha çiçeğim dönmüş hoşgeldin bacım,yasemincim günaydın,benden iyilik kızlar çiçek anlat bakıyım neettin?

Back